...a voice from the darkness.....
Doomer, ROSSZ fixet töltöttél le: ha tovább olvasod a topicot, Kalme pont erre figyelmeztette Crazy-t, mire Ő kijavította a cuccost, és feltöltötte még egyszer és más néven. Na, azt az újat kell leszedned, az lesz a jó...

Való igaz, a régi linket meg kellett volna szüntetni... Ja, és ehhez mindenképpen újra kell játszanod a szintet, sajnos...
Tippek a "Loony Park"-hoz...
- Az első bohócáradatot állítólag ki lehet kerülni, bár még csak olvastam erről, kipróbálni még nem volt alkalmam. Tovább lehet jutni ott (talán valamelyik fagyiról?), vagy le lehet húzni a falakat az egyik jegypénztárnál - nem tudom... Bizony, a szörnyek néha egymásnak esnek - odakint is sokan panaszkodtak, hogy mindig túlfutottak a 88-on...
- A lerombolható objetumok (41/41 - aki az 5 csillagra hajt): nem használható az SMG/FlameThrower-kombó, mert nincs elég tűz a lángszóróban..így nagyon óvatosnak kell lenni. Valóban, a bal oldali fagyi tölcsérjében van egy "petárdacsomag", azt egy gránáttal simán fel lehet robbantani. Az igazi gondot a hullámvasutazás közben található objetumok okozzák: ráadásul összesen 6 ilyen van, de szerencsére 5-öt előre kilőhetünk... Az elsőt könnyen kilőhetjük: a "Sick Burger" tetején van, bárki simán észreveszi. A második és harmadik is elérhető, akár a StakeGunnal is: amikor a hullámvasúthoz már majdnem felértünk, a távolban, azon a hídszerűségen jól látszik mindkettő (karózott gránáttal mindkettő egyszerre felrobbantható). A negyedik és az ötödik már nagyon nehéz: én átugrottam a "House Of Pain"-re, és balra elmenve (csak szép magyarosan), a távolabbi sarokból néhány karóval meglőtt gránáttal mindkettőt ki tudtam lőni előre (a várkastély két kis tornyán vannak)..az egyiket elég könnyű, de a másodikhoz szerencse kell. Szintén, a hullámvasutazás közben, az egyikre még csak-csak van idő, de a másik túlságosan kiesik (a bal oldali)... A legutolsó lerombolandó objektumhoz már csak a hullámvasútról lehet hozzáférni, de azt már szerencsére elég könnyű kilőni...
A "Dead City" titkai... Két helyen is PK-Jumpolnom kellett. Aki a második titkot megtalálja és megszerzi segítség nélkül..előtte megemelem a kalapom...

Nekem annyi tippem volt, hogy Kalme említette, hogy csak egy kis segítséggel ment ez Neki is, és annyit mondott, hogy "a második titok a háztetőn". Ennyiből kellett "gazdálkodnom", de sikerült..igaz, másfél napig azt kerestem (Kalme tippjét csak a vége felé olvastam): 3 Holy Item meg egy aranypajzs a jutalmunk ezért a titokért (na meg az 5 csillag

)... Emiatt most a Leningrád helyett ismét nekilátok a "Dead City"-nek (hiszen először sajnos feladtam és bementem a célba), hogy meglegyen az 5 csillag. Ezután pedig már csak a "Stone Pit"-en kell a hiányzó egy darab Holy Itemet megszereznem, de ahhoz már ott a fix... Aztán ezzel a Trauma és a "5 Stars Challenge" is befejezve..a játék maximumra teljesítve lesz (na jó, a "lelkes" meg goldos küldetés még nem lesz meg ezzel)...
Még egy dolog: Traumán korrektül működik a Black Tarot - számol a pénzzel, és csak egyszer/kétszer/háromszor használhatók az aranykártyák, ennél többször nem (egészen a "5 Stars Challenge"-ig, persze)...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."