Elküldve: 2007. 02. 01. 14:42
Nem lesz semmi dizájn, bár eleinte tervezgettem. Aztán, ahogy átnéztem 20-30 plogot, azt láttam, hogy minél alapabb a dizájn (bár ez elsősorban az optikai felépítésre igaz), annál szebb a kép. SZóval első nekifutásra lesz egy ronda nagy doboz, aztán majd, ha még lesz kedvem, eljátszogatok az optikával. Ami extrát akarok bele, az annyi, hogy az elemeket valami egyszerű sínrendszerre akarom applikálni, hogy könnyen lehessen állítgatni.
Az LCD-t könnyű beszerezni, feltéve, hogy az ember hajlandó megfizetni, amit kérnek érte, de én eltökéltem, hogy nem fizetek érte 30K-nál többet. Aztán persze lehet, hogy nem jön össze, de egyelőre még küzdök. (Most lenne egy monitor, de nem tudom, hogy szét lehet-e kapni gond nélkül, sajna a kompatibilitási listán nincs fent.)
Azért a fresnelt durcu lenne félbehajtani, rá is van írva, meg piktogrammozva, hogy törékeny, ráadásul annyira könnyen azért nem is hajlik szerintem. Maga a csomag kb 1-1 centivel szélesebb és magasabb, mint a fresnelek, és olyan másfél centi vastag. Selyempapír, vékony polifoam zacsi, vastagabb (3mm) polifoam táblák, hullámpapír karton szendvics, szépen összeragasztva, és vastag fekete fóliába csomagolva. Elég stabil.
Ezt egyébként a sima postás hozza, nem a csomagos postás.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...