HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik böngészőt használod leggyakrabban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik böngészőt használod leggyakrabban? felmérés

Szavazás: Melyik böngészőt használod leggyakrabban? (1189 felhasználó adott le szavazatot)

Melyik böngészőt használod leggyakrabban?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#241 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 01. 18:58

Na, áttértem Firefoxra :) Operáról. Igaz 21 extension van most fenn, ráadásul elég sokba bele is piszkáltam, sőt, az alap Firefox filejaiban is átírogattam ezt-azt, de most már elég Operás lett :) És ingyenes. :D
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#242 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 21:45

Idézet: Levente - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:58

Na, áttértem Firefoxra :) Operáról. Igaz 21 extension van most fenn, ráadásul elég sokba bele is piszkáltam, sőt, az alap Firefox filejaiban is átírogattam ezt-azt, de most már elég Operás lett :) És ingyenes. :D

Ingyenes? Letöltöttél 21 extensiont, beállítottad a Firefoxot, ez idődbe került. Ezt az időt fordíthattad volna bármi másra, akár szórakozásra, akár társas életre, akár pénzkeresésre...

Szerkesztette: bean 2005. 01. 01. 21:57 -kor

#243 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 22:15

Idézet

Ingyenes? Letöltöttél 21 extensiont, beállítottad a Firefoxot, ez idődbe került. Ezt az időt fordíthattad volna bármi másra, akár szórakozásra, akár társas életre, akár pénzkeresésre...

Na ezt most fejezzük is be :mad:

Szerkesztette: pascal 2005. 01. 01. 22:16 -kor

In Flames We Trust

#244 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 22:27

Idézet: bean - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 21:45

Ne haragudj bean, de ezt most nem értem... :think:
-- Legyen egy jó napod! --

#245 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:17

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 22:27

Ne haragudj bean, de ezt most nem értem... :think:

Idézet

A gazdaságtan általában nem új anyagi javakról beszél, hanem hasznokról és költségekről. És mint minden tudomány, sokkal általánosabb és absztraktabb módon szemléli tárgyát, mint ahogy a hétköznapi gondolkodás szokta. Haszonnak tekint mindent, amit legalább egy ember a maga számára hasznosnak tart, és aminek a megszerzéséért hajlandó lemondani valami számára hasznos egyéb dologról. Közgazdasági értelemben ugyanúgy haszon egy autó vagy egy üveg sör megszerzése, mint az egészség, egy mozi megnézése, vagy akár egy óra heverészés a napon. Költség pedig mindaz a haszon, amit egy másik haszon megszerzése érdekében feláldozunk, és itt sem csak az anyagi javak jönnek szóba.
in.: Mérő László: Az élő pénz, pp. 133-134.

Szerkesztette: bean 2005. 01. 01. 23:18 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:20

Idézet: bean - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:17

Hmmm, érdekes és számomra kissé elvont szemlélet, de nem akarok itt offolni, ráadásul a közgazdaság az egyik olyan terület, ami nem igazán barátkozott meg velem :)

#247 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 03:20

Huhh, igazad van, kb 2 óráig ezzel szórakoztam, de egyrészt élveztem, másrészt meg ha nem ezt csinálom, akkor alszom helyette. Szerintem megérte :) Amúgy mennyibe kerül 2 óra? Csak, hogy kiderítsem az Opera vagy a FF az olcsóbb :D

#248 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 04:14

Idézet: bean - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:17

Van meg mit olvasgatnod...
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#249 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 04:27

Idézet: Levente - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:58

Kép   Kép

Az Øpera is ingyenes, csak ekkor el kell viselned egy reklam bannert, amit konfigolni is lehet, hogy tobbnyire mit is reklamozzon. (Nagyon regen zavart, de az mar elmult, s egy ilyen tudasu ingyenes programtol ezt a "kellemetlenseget" szivesen elviselem  :p  )

Gondolom tudtad, csak ugy megjegyeztem.

Szeretem a Firefox-ot is, csak nem hasznalom annyiszor. Talan, ha lenne olyan valtozat is belole, ami tele van extension-nal, akkor mar jobban tetszene. A Firefox az kiegesziteseivel rulz, de anelkul nem az igazi, s ugy mar a merete sem 4.7 mega...

Bar me'g akkor is van nehany dolog, ami miatt az Øpera-t szeretem  :wub:

Szerkesztette: blash 2005. 01. 02. 04:43 -kor

#250 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 06:00

Utolsó megjegyzésem. Ez nyilván nem vonatkozik mindenkire, de én weboldal programozásból élek. Ha valami probléma támad a böngészővel (az is csak szoftver...), akkor nem mindegy a támogatás. December 24-én (!!) három levelet váltottam az Opera supporttal, és meg is oldották a problémát. Egy-egy ilyen incident és a megoldása egymagában megérné azt a kis pénzt, amit kérnek. Firefoxnál ki a csuda fogja kibogozni karácsony napján, hogy két tucat extensionből most éppen melyik ökörködik...?

Levente, a két óra az maga a költség, ezt próbáltam elmagyarázni.

#251 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 06:12

Félreértettetek, semmi bajom az Operával, sőt, szerintem mindent összevetve a legjobb böngésző. Azt is használtam már vagy 1 éve, de a Firefoxban találtam egy-két apróságot, ami jobb volt. Emellett viszont nem tud semmit extensionok nélkül. Tegnapelőtt olyan kedvem volt, hogy 2 óráig csak a Firefox beállítgatásával foglalkoztam, és jobb lett, mint az Opera, ráadásul még a reklámcsíkot sem kell néznem(vagy nem kell, hogy rosszul érezzem magam amiatt, hogy illegálisan használom). Az Opera supportjáról nekem is meg van a (pozitív) véleményem, nagyon jó! Egyszerűen most jobban bejön a Firefox, ez van. Lehet, hogy ha kijön a 8-as Opera, akkor megint visszatérek :)

bean: értem, hogy az idő az maga a pénz, csak valahogy össze szeretném hasonlítani x forinttal :) Az a lényeg, hogy nekem megért ennyi "pénzt" az áttérés.

Szerkesztette: Levente 2005. 01. 02. 06:13 -kor

#252 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 17:07

Egy szórakozóhely weboldalának statisztikája:

Internet Explorer 6 - 76,6%
Mozilla Firefox - 12,6%
Internet Explorer 5 - 7,8%
Opera 7 - 2,2%

Csak érdekességképpen.

#253 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 16:53

Idézet: Levente - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 17:58

Sikerult valahogy elerni, hogy az Operahoz hasonloan kiirja valahol azt az atkozott aktualis letoltesi sebesseget? En egyelore csak az Operanal latok ilyet... A tobbinel nezek mint a luki nyul, hogy most mi a franc van, nincs kapcsolat vagy lassu a szerver vagy szar a kapcsolat... Ilyen alap dolgokat azert allitgatasok nelkul is szeretnek latni!

#254 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 17:27

Idézet: Pooh - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 16:53

Sikerult valahogy elerni, hogy az Operahoz hasonloan kiirja valahol azt az atkozott aktualis letoltesi sebesseget? En egyelore csak az Operanal latok ilyet... A tobbinel nezek mint a luki nyul, hogy most mi a franc van, nincs kapcsolat vagy lassu a szerver vagy szar a kapcsolat... Ilyen alap dolgokat azert allitgatasok nelkul is szeretnek latni!

Nem hiszem, hogy ez alap dolog lenne, de van ilyen extension is.

http://www.extension...?showtopic=1328
-ZsOlTi-

#255 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 17:56

Attól, hogy az IEben nincs benne még lehet alap dolog :p
amúgy szvsz tényleg hasznos és igazán része lehetne FFnak is alapból.
In Flames We Trust

#256 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 18:24

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 17:56

Attól, hogy az IEben nincs benne még lehet alap dolog :p
amúgy szvsz tényleg hasznos és igazán része lehetne FFnak is alapból.

Nem csak az IE-ben nincs, hanem a bongeszok tobbsegeben nincs ilyen alapbol (opera a kivetel). Van egy progress bar es kesz, azon latod, hogy toltodik a site.

Szerinted hasznos, szerintem felesleges plusz. Ezert jok az extensionok, te feltelepited, en meg nem, es mindenki boldog. :)
-ZsOlTi-

#257 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 20:15

Nálam működik másnál nem :) nem mindenki boldog. OK tudom ez már átcsap flamebe, de nekem nem tetszik ez az extensionos dolog, kicsit szétszórt, nem mindig működik és érdekes dolgokat produkálhat amit lehetetlen debugolni egy biznyos extension szám fölött. Valamint szerintem még maga a FF sem elég kiforrott, de opensource és szépen fejlődik, idővel egyre jobb lesz.
Ez erősen saját vélemény, nem reakciót nem várok mert az már tényleg csak flame lenne.
Én ezt gondolom te azt, nekem jól megy az opera neked jól megy a FF. Mindenki boldog ;)
In Flames We Trust

#258 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 20:39

Békés egymásmellettélés :)

#259 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 21:18

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 20:15

Nálam működik másnál nem :) nem mindenki boldog. OK tudom ez már átcsap flamebe, de nekem nem tetszik ez az extensionos dolog, kicsit szétszórt, nem mindig működik és érdekes dolgokat produkálhat amit lehetetlen debugolni egy biznyos extension szám fölött. Valamint szerintem még maga a FF sem elég kiforrott, de opensource és szépen fejlődik, idővel egyre jobb lesz.
Ez erősen saját vélemény, nem reakciót nem várok mert az már tényleg csak flame lenne.
Én ezt gondolom te azt, nekem jól megy az opera neked jól megy a FF. Mindenki boldog ;)

Nem flame, de azert valaszolok :) Szoval a Firefox _direkt ilyen_. Hogy neked nem tetszik, az egy dolog :D Az extensionos mokazas pont azert lett kitalalva, mert az emberek tobbsege semmi mast nem hasznal a bongeszojen, csak az url bar-t, a back gombot, meg a bookmarkokat. Ergo az osszes tobbi funkcio, meg csicsa az esetek tobbsegeben felesleges. Az extensionos mokaval viszont ha akarom, akkor az igenyeimnek megfeleloen kibovithetem az alap funkciokat. Es a lenyeg, hogy ugy, ahogy en akarom, nem ugy, ahogy a fejlesztok kitalaltak, hogy nekem mi lesz a jo..

Azzal most nem allok le vitatkozni, hogy mennyire kiforrott, meg hogy hogy mukodik. Hibak mindenhol vannak. A tobbsegnel viszont jol mukodik, a panaszok tobbsegeben meg tobbnyire -mint minden masnal- kiderul, hogy a juzer a gyenge lancszem :)

Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 01. 24. 21:19 -kor

-ZsOlTi-

#260 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 02:01

nameg azt se felejtsuk el, hogy az extensionoket tobbnyire nem a mozilla csapat tagjai irjak, mivel barki irhat barmilyen extension-t:) igy azon is sok mulik, ki hogy irja meg, ki hogy updateli az extension-jet, hogy tartsa a haladasi iranyt, stb stb. Ergo ha valamely extension miatt valami hibadzik, akkor nem hiszem, hogy a programot kellene okolni a hibaert :) Monhatjuk azt, hogy banyek, ez a szar extension elkurta, de nem azt, hogy banyek de szar az ff, mert ez eros egysegsugarusagot feltetelez ;)

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.