HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus K8N - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus K8N (az alaplap topicja) Értékeld a témát: -----

#871 Felhasználó inaktív   Applebred 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 18. 12:33

Idézet: Bishop - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 22:00

Pedig jó dolog a sound manager, én a helyedben megróbálnám újratelepíteni a drivercsomagot: egy próbát megér. Azt megnézted amúgy, hogy helyesen ismeri fel a csatlakoztatott hardvert a connector sensitingnél?

Igen helyesen ismerte fel. Hasznos? Lehet.. De nekem az ilyen fürdőszoba effektek meg mittudoménmik nem kellenek, egyedül a magashangokat akartam felhúzni benne, azt viszont sehol sem tudtam.

#872 Felhasználó inaktív   Bishop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 18. 20:20

Ha rádugsz valamit valamelyik ki/bemenetre, automatikusan felismeri: pl. kihúzod a hangszórót(aktívat), és helyette bedugsz egy fülest, akkor felismeri a változást, és ennek alapján konfigurálja a hangkártyát. Itt ugye az aktív és passzív eszközön van a hangsúly. Aztán a mikrofonon be lehet állítani zajszűrést, stb...
Ja, és a magas hangokat az Sound effect/Eqalizer-nél tudod állítani !
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA

#873 Felhasználó inaktív   Bishop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 10:01

Újabban nekem is akadtak problémáim az integrált hálókártyával. Nagyon zúg mikrofon, bármit csinálok. Beakpcsoltam a zajszűrést, de akkor is ezt vsinálja. Próbáltam az hangkártya telsztelőjét, és simán a hangrögzítőt, de piszokul zúg mindenhol :confused:
A fülest a line outra dugtam(zöld jack) a mikrofont pedig a rózsaszínű mikrofon bemenetre. Van ötlet, mi lehet a gond?
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA

#874 Felhasználó inaktív   Applebred 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 12:26

Idézet: Bishop - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 11:01

Van ötlet, mi lehet a gond?

Mikrofon boost be van kapcsolva? Ha igen, akkor az okozhatja.

Szerkesztette: Applebred 2006. 08. 23. 12:26 -kor

#875 Felhasználó inaktív   tauka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 03:44

sziasztok!

elég fura problémám van, úgy alakult hogy egy dfi lapról kellett váltanom erre az asus lapra, és most szeretném húzni benne egy picit a procit.. de hiába enterezek az fsb-re a biosban, semm se történik.. olvastam h biosfrissítés segít, de hiába frissítettem a 1011.rom-mal, semmi se változott... a 10% húzás működik, de ez minden... mi lehet a probléma??
bios elvileg 1011.005
cpu 3000+ a64
mi kell még?  :confused:

help!  :(

( a sisoft sandra meg rendre olyan 1ghz körüli procik teljesítményéhez hasonlóvá hozzá ki a cpu teljesítményét.. :s )

Szerkesztette: tauka 2006. 08. 30. 03:48 -kor

ne bonyolítsuk... htpc, proji, hifi, meg net... :)

#876 Felhasználó inaktív   Applebred 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 16:20

Idézet: tauka - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 4:44

sziasztok!

elég fura problémám van, úgy alakult hogy egy dfi lapról kellett váltanom erre az asus lapra, és most szeretném húzni benne egy picit a procit.. de hiába enterezek az fsb-re a biosban, semm se történik.. olvastam h biosfrissítés segít, de hiába frissítettem a 1011.rom-mal, semmi se változott... a 10% húzás működik, de ez minden... mi lehet a probléma??
bios elvileg 1011.005
cpu 3000+ a64
mi kell még?  :confused:

help!  :(

( a sisoft sandra meg rendre olyan 1ghz körüli procik teljesítményéhez hasonlóvá hozzá ki a cpu teljesítményét.. :s )

Nem enterrel növeli az fsb-t, hanem a '+' gombbal, a '-' -al pedig csökkenti.

#877 Felhasználó inaktív   Bishop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 17:45

Idézet: Applebred - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 12:26

Mikrofon boost be van kapcsolva? Ha igen, akkor az okozhatja.

Igen, be van kapcsolva, mert ha nem kapcsolom be, akkor nagyon halk a hangom, és senki sem hallja. Lehet valahogy szabályozni a mikrofon boost erősítését?

#878 Felhasználó inaktív   Applebred 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 17:57

Idézet: Bishop - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 18:45

Igen, be van kapcsolva, mert ha nem kapcsolom be, akkor nagyon halk a hangom, és senki sem hallja. Lehet valahogy szabályozni a mikrofon boost erősítését?

Nem nagyon, vagyis a beépített windózost biztos nem. Nekem is bevan kapcsolva és nekem is megvan ez a zaj a háttérben, mintahogy sok klántársamnak is, de teamspeak -en annyira nem zavaró. Az előző mikrofonom erősebb volt vagy nemtom ahhoz nemkellett microfon boost, ehhez kell. Ez van.

#879 Felhasználó inaktív   tauka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 00:15

Idézet: Applebred - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 17:20

Nem enterrel növeli az fsb-t, hanem a '+' gombbal, a '-' -al pedig csökkenti.

isteneeem, de ökör vagyok, köszönöm  :respect:
gondoltam nem enterrel növeli, csakhogy az lenyit egy menüt ahol fel lesznek sorolva az értékek, mint ahogy máshol is.. ilyennel még nem találkoztam..
mondjuk nem bírt sokat, csak 220*10-t tudtam kihozni..  :(
ne bonyolítsuk... htpc, proji, hifi, meg net... :)

#880 Felhasználó inaktív   Natti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 10:36

Feltettem ezt az 5.11 Nvidia paklit. Nem is rossz ez a tűzfal. Az Asus lapján egy régebbi verzió van, amiben nincs alkalmazás szinten szűrés. Csakhogy valami jót is írjak erről a nyomorult K8NE-Delux ról. :up:

#881 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 13:05

Idézet: tauka - Dátum: 2006. aug. 31., csütörtök - 1:15

isteneeem, de ökör vagyok, köszönöm  :respect:
gondoltam nem enterrel növeli, csakhogy az lenyit egy menüt ahol fel lesznek sorolva az értékek, mint ahogy máshol is.. ilyennel még nem találkoztam..
mondjuk nem bírt sokat, csak 220*10-t tudtam kihozni..  :(

Nekem simán vitte a 250×10-et anno, valószínű, hogy a procid nem bírja. A HT-t és a memóriákat visszaosztottad?  :think:

#882 Felhasználó inaktív   hadeszTO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 20:05

Hello!

Akadt egy érdekes probléma:

Koliban többünknek van K8N-je, az IP címet pedig MAC alapján kapjuk, vagyis csak nánk, mert azonosak a gyáriak, ehhez a laphoz ASUSék nem csináltak vmi fixet? Mert az nem megoldás, hogy egyszerüen módósítom a címet, mert nincs mire, nem bökhetek a hasamra hogy ezt a címet fogom használni és kész.

Valaki tud ilyen javításról ehhez a laphoz?

#883 Felhasználó inaktív   balojazz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 09:02

Idézet: hadeszTO - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 19:05

Hello!

Koliban többünknek van K8N-je, az IP címet pedig MAC alapján kapjuk, vagyis csak nánk, mert azonosak a gyáriak, ehhez a laphoz ASUSék nem csináltak vmi fixet? Mert az nem megoldás, hogy egyszerüen módósítom a címet, mert nincs mire, nem bökhetek a hasamra hogy ezt a címet fogom használni és kész.

Eszközkezelőben a network controller tulajdonságaiban a speciális fül alatt ott a network address, adj meg neki egy értéket. Ha ragaszkodsz 1 létezőhöz, kukkolj meg 1 nem használt régi 10 megabites BNC-s hálókareszt 8), körmöld le az ő MAC-ét, oszt azt add meg. Oszt légy is hozzá boldog.

#884 Felhasználó inaktív   zsid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 03:57

Nálunk a koliban több embernek is vol K8N volt, és mindnek más volt a mac címe:DElvben nem is lehetne egyforma 2 alaplapé...

#885 Felhasználó inaktív   hadeszTO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 09:57

Linux alatt? esetleg dos? hogy menjenek egyéb spec funkciók koliban? ez nem megoldás h átírom egyébként  ForceWare (nVidia) firewallal alapban meg lehetne tenni.... Egy másik sorozathoz készítettek vmi patch-et, amivel ezt meg oldották, h Firmware-be átírják, nem tudtok ilyenről?

Szerkesztette: hadeszTO 2006. 11. 22. 09:57 -kor

#886 Felhasználó inaktív   zsid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 00:26

<OFF> Nemtom miért nem egyszerübb átirni a MAC et vmi másra....minthogy patch után rohangálni..... Magát a patchet sem tartom elképzelhetőnek, mert ha jól tom akkor a MAC elsö 6 jegye a gyártót jelöli, a második meg a termék egyedi azonositóját.Így oldják meg,hogy ne összevissza adjanak a gyártók MAC címeket a hardvereknek...mert akkor minden második összeakadna.... De ha már legyártok 827 laplapot egyforma mackel, akkor kiadok egy patchet , amiben van 827 db másik mac, és minden júzer majd használja, nem cska az aki a hibás szériából vett lapot.....:D LoL (most lehet jó nagy hülyeséget irtam :omg: )</OFF>

Na szal ha átirogatni nicsn kedved, akkor keresgélj a patch után.... http://www.asus.com/index.aspx :)

#887 Felhasználó inaktív   hadeszTO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 00:41

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 7:41

nForce_6.39_WinXP2K_WHQL_english --->Ez a legujabb tudtommal!  :respect:

nem tom lehet én vagyok vak, de nForce 3 hoz az 5.1x óta nem adtak ki újabbat az oldal szerint...

#888 Felhasználó inaktív   hadeszTO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 00:44

Idézet: zsid - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 0:26

<OFF> Nemtom miért nem egyszerübb átirni a MAC et vmi másra....minthogy patch után rohangálni..... Magát a patchet sem tartom elképzelhetőnek, mert ha jól tom akkor a MAC elsö 6 jegye a gyártót jelöli, a második meg a termék egyedi azonositóját.Így oldják meg,hogy ne összevissza adjanak a gyártók MAC címeket a hardvereknek...mert akkor minden második összeakadna.... De ha már legyártok 827 laplapot egyforma mackel, akkor kiadok egy patchet , amiben van 827 db másik mac, és minden júzer majd használja, nem cska az aki a hibás szériából vett lapot.....:D LoL (most lehet jó nagy hülyeséget irtam :omg: )</OFF>

Na szal ha átirogatni nicsn kedved, akkor keresgélj a patch után.... http://www.asus.com/index.aspx :)

Nem nincs kedvem átirogatni, de az csak a Winfos, amibe ezt meg lehet tenni de egyes emberek nem lúzerkodka állandóan az XPvel, mert esetleg nem csak jáccanak a koczka fejükkel, hanem másra is használják a gépet, amihez épp nem MS termékek kellenek... :reklamacio:

#889 Felhasználó inaktív   zsid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 00:23

Nem kötekedni akarok, de ha te nem kocka Winfos felhasználó vagy, és másra is használod a géped, akkor nem kérdeznél ilyeneket, hanem rég megoldottad volna a problemát :omg: Sztem Unix alapú rendszerek alatt is meg lehet változtatni a MAC címet manuálisan, ha már abban a WinFos nevű valamiben is lehet......
De akár átlesselheted a vezérlőchip romját is és akkor többet nem kell bajlódni ezzel a macproblemával :D

Szerkesztette: zsid 2006. 11. 24. 00:25 -kor

#890 Felhasználó inaktív   balojazz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 07:46

Idézet: hadeszTO - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 19:05

Hello!

Ejnye, hát ha hardveres megoldás kell, hát rakj bele egy őskövület 20 forintos 10 Mb-es UTP/BNC vackot. Nekem a 10 éves KTi-m tökéletesen működik, 8 éve vettem 3 ezerért. Bontókban, vásárban plédekről szaréhugyé adják, csak a forrasztásokat kell vizuálni előtte 30 másodpercig, oszt vehető, oszt jóvan.

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.