HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad PHP és HTML is

#1 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 14. 00:28

idézet:
Ezt írta Victor #:
Mással el tudok normálisan beszélgetni, akár vitázni is különösebb probléma nélkül.[/quote]

Na pl. EZÉRT baj, hogy nem csak ZÁRTÁTOK (zártad), hanem TÖRÖLTÉTEK!

Victor#, Te már arra sem emlékszel, ami ma történt? Soroljak pár nevet az általad megadottakon kívül? Hajsza, Satriani, Mumia, de tulképpen mindenki , aki abba a topicba írt. (Én próbáltalak elkerülni, de a helyesírásiszöveggyűjtemény-duma az betett, akkor már nem bírtam tovább....)
De lehet hogy az a baj, hogy _szerinted_ ilyen egy "normális" beszélgetés. Hát NEM, a legkevésbé SEM!

PS: T2k meg alig szól hozzád, vedd már észre...

#2 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 13:15

idézet:
Ezt írta Satriani:

Óriási...

-------------------------

Ha valaki lementette, kérem, dobjon meg egy priváttal! Komolyan kíváncsi vagyok, hogyan alakult.
[/quote]

Ja, p*csába, épp az uccsó oldalt akartam olvasni, mikor 'törlődött'.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#3 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 21:37

Én viszont, mint egyszerű fórumtag arra kérnék mindenkit, hogy az olyan hozzászólásokat mellőzze, amelyekről biztosan tudja, hogy vörös posztó a másik szemében. Vitát könnyen lehet szítani és hasonlóan könnyen lehet provokálásra bekattanni. Ezért mind a kettő esetén tessék először megfontolni, és csak utána hozzászólni.

Ez most Lamex-es dolog lesz. Remélem elnézi nekem, hogy belekontárkodom a "szakterületébe":

Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt. Egy nap egy ismerõsével futott össze az utcán, aki azt mondta:
-Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
-Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielõtt bármit mondanál, szeretném ha megfelelnél három kérdésre. Ezt hívják a tripla szûrõnek. Az elsõ szûrõ az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
-Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
-Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem. Most próbáljuk meg a második szûrõt, a Jóság szûrõjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
-Nem, épp ellenkezõleg...
-Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szûrõ még vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
-Nem igazán.
-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#4 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 21:53

idézet:
Ezt írta hajsza:
-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?[/quote]

Ennek van ám egy csattanója is, nemde?
LY

#5 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 22:04

Megprobalom leforditani kockara:

kód:

void szuro(String s)
{
if (igazsag(s) || josag(s) || hasznossag(s)) {
System.out.println(s);
} else {
kuss();
}
}[/code]

Igy mar erthetobb? :cool: :D :cool:

[ 2003. október 14.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#6 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 22:10

idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Ennek van ám egy csattanója is, nemde?[/quote]
Az tudtommal csak utólagos hozzáköltés. Én először azon végszó nélkül olvastam (A bölcsesség iskolája című könyvben, ha jól emlékszem). Valószínűleg amikor valaki a netre feltette, akkor ő tette ezt hozzá extra poén gyanánt.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#7 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 22:24

idézet:
Ezt írta hajsza:
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)[/quote]

sokkal inkább Dévényi Tibortól (nem az idiótától, hanem az írótól, pl "Hová lett Artúr?"), eredetileg három mondat volt, ami szvsz sokkal frappánsabban hangzott ([i]"... ha legalább a fele tolja. És egy irányba."[i])

#8 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 22:40

idézet:
Ezt írta Degeczi:
sokkal inkább Dévényi Tibortól (nem az idiótától, hanem az írótól, pl "Hová lett Artúr?"), eredetileg három mondat volt, ami szvsz sokkal frappánsabban hangzott ([i]"... ha legalább a fele tolja. És egy irányba."[i])[/quote]
Köszönöm a felvilágosíást. Az érintett írótól még nem olvastam semmit, ezért nem tudtam, hogy az eredeti változat tőle származik. Feltehetően akkor CoVBoy tőle idézett, de a forrást nem említette meg. Azért remélem nem bánod, ha nem változtatok rajta. Már hozzászoktam.

#9 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 09:51

Legények, legények, eléééég. Azért egy ancient Szókratész-szövegre hivatkozva, önhatalmulag kijelenteni, mi hasznos, mi igaz, mi jó, ez azért némi beképzeltségre vall, már szigoruan személyeskedés nélkül. Ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, azzal itt nem kivánok vitát nyitni, keressen meg privátban, de azért annyit még, hogy az nem egy jó politika hogy magasról, az ölümposzról, lefikázni, letaposni a másikat, majd egy ilyen Szókrátész-idézettel beleverni az uccsó 3 szöget a koporsójába. Ugyanis ezzel a dolog nem lesz elintézve, ugyanis vannak akik ezt a lekezelő hangnemet igen nehezen viselik, akár jogos, akár nem. És igy lehet vitatkozni, lehet sz*rt csépelni, és soha nem lesz vége, csak az lesz hogy topikok zárulna, emberek mennek el, vagy lesznek kibannolva, klikkesedünk, és pont az ellentetje lesz elérve annak, mint amit az eredetileg el akartak érni a tisztelt résztvevők, modok, helyi godok, akárkik. Békén kéne már ezt a Victor témát hagyni a büdös francba, neki meg el kéne fogadni, hogy igen, biza megtaposták egy kicsit, és fel kéne fogni az az alapvető igazságot, amit a Gump-könyvben láttam: muszáj lenyelni némi szart az életben, de nem árt szem előtt tartani, hogy napi egy kanál is elég belőle, nem kell az egész fazekat magunkra rántani.

#10 Felhasználó inaktív   J.P.Montoya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 19. 14:51

[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000002"]https://www.hwsw.hu/...c&f=13&t=000002[/url]

idézet:
WiZARD
Törzsvendég
Azonosító: 67
2001. január 01. 17:15
--------------------------------------------------------------------------------
szerintem elég király lett ez a fórum
nagyon jó hogy van regisztráció, és bízok abban hogy a moderátorok is keénykezűek lesznek, és talán nem fognak olyan topicokat/hozzászólásokat törölni amikkel semmi gond nem lenne, csak nem teccik nekik [/quote]

:D :D :D

#11 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 19. 18:43

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Megprobalom leforditani kockara:

kód:

void szuro(String s)
{
if (igazsag(s) || josag(s) || hasznossag(s)) {
System.out.println(s);
} else {
kuss();
}
}[/code]

Igy mar erthetobb? :cool: :D :cool:

[ 2003. október 14.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Nyunyu, vazze, betegre röhögtem magam. KCS ment.

#12 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 19. 22:00

Talált, az biztos! :cool: :D :cool:
... a trip back in time is all I need ...

#13 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 09:30

Kellett

----atyuska----

#14 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 09:24

Cancer "Miért csodálkoznivaló" című topikját a Szigetről átmozgattam a Visszabeszélőbe.

#15 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:18

tuning részben 2 topicból (vinyó vízhűtés és valami barton tuningos) is sok hozzászólást töröltem, Etele és oalex csúnyán egymásnak estek.

köv esetnél javasolni fogom a hibás felfüggesztését...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#16 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 19:34

Topic áthelyezés. Indította: Tank. Címe: Linkgyűjtemény. Szigetről a Hálóvilág szekcióba áthelyezve.

#17 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 16:13

"Zalman ZM80C-HP + ZM-OP1 + Még egy venzi + Asus Fx 5600 " topic törölve, van elég zalmanos.

Coolink topicból pár kötekedő postot töröltem.

"75/160." topicot zártam, értelmetlen.

[ 2004. március 21.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#18 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 16:15

pike.killer "Internet szolgáltatás" topikja áthelyezve a hálózatokból a szolgáltatókba

#19 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 06. 16:54

Rákerestem a témára, de SZVSZ ilyen még nem volt.
Ide mindenki leírhatná a saját weboldala URL-jét, és itt aztán elemezgethetnénk, fújolhatnánk, éljenezhetnénk a másik oldalát. :)
Hogy ne mondjátok azt, hogy csak azért indítottam a topicot, hogy a sajátomat népszerűsítsem(úgyis elég béna), nem írom ide elsőnek az enyém URL-jét.
Kezdjétek ti! :)

u.i.: Ne félj beírni ide a sajátod, a legkevesebb, hogy tanulsz valamit.

#20 Felhasználó inaktív   Koppany 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 06. 16:58

[url="http://"http://hv.uw.hu/"]Koppany oldala[/url] :D

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3