idézet:
Ezt írta Victor #:
Mással el tudok normálisan beszélgetni, akár vitázni is különösebb probléma nélkül.[/quote]
Na pl. EZÉRT baj, hogy nem csak ZÁRTÁTOK (zártad), hanem TÖRÖLTÉTEK!
Victor#, Te már arra sem emlékszel, ami ma történt? Soroljak pár nevet az általad megadottakon kívül? Hajsza, Satriani, Mumia, de tulképpen mindenki , aki abba a topicba írt. (Én próbáltalak elkerülni, de a helyesírásiszöveggyűjtemény-duma az betett, akkor már nem bírtam tovább....)
De lehet hogy az a baj, hogy _szerinted_ ilyen egy "normális" beszélgetés. Hát NEM, a legkevésbé SEM!
PS: T2k meg alig szól hozzád, vedd már észre...
A Te weboldalad PHP és HTML is
Elküldve: 2003. 10. 14. 00:28
Elküldve: 2003. 10. 14. 13:15
idézet:
Ezt írta Satriani:
Óriási...
-------------------------
Ha valaki lementette, kérem, dobjon meg egy priváttal! Komolyan kíváncsi vagyok, hogyan alakult.[/quote]
Ja, p*csába, épp az uccsó oldalt akartam olvasni, mikor 'törlődött'.
Elküldve: 2003. 10. 14. 21:37
Ez most Lamex-es dolog lesz. Remélem elnézi nekem, hogy belekontárkodom a "szakterületébe":
Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt. Egy nap egy ismerõsével futott össze az utcán, aki azt mondta:
-Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
-Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielõtt bármit mondanál, szeretném ha megfelelnél három kérdésre. Ezt hívják a tripla szûrõnek. Az elsõ szûrõ az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
-Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
-Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem. Most próbáljuk meg a második szûrõt, a Jóság szûrõjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
-Nem, épp ellenkezõleg...
-Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szûrõ még vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
-Nem igazán.
-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?
Elküldve: 2003. 10. 14. 21:53
idézet:
Ezt írta hajsza:
-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?[/quote]
Ennek van ám egy csattanója is, nemde?
Elküldve: 2003. 10. 14. 22:04
kód:
void szuro(String s)
{
if (igazsag(s) || josag(s) || hasznossag(s)) {
System.out.println(s);
} else {
kuss();
}
}[/code]
Igy mar erthetobb?![]()
![]()
[ 2003. október 14.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 14. 22:10
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Ennek van ám egy csattanója is, nemde?[/quote]
Az tudtommal csak utólagos hozzáköltés. Én először azon végszó nélkül olvastam (A bölcsesség iskolája című könyvben, ha jól emlékszem). Valószínűleg amikor valaki a netre feltette, akkor ő tette ezt hozzá extra poén gyanánt.
Elküldve: 2003. 10. 14. 22:24
idézet:
Ezt írta hajsza:
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)[/quote]
sokkal inkább Dévényi Tibortól (nem az idiótától, hanem az írótól, pl "Hová lett Artúr?"), eredetileg három mondat volt, ami szvsz sokkal frappánsabban hangzott ([i]"... ha legalább a fele tolja. És egy irányba."[i])
Elküldve: 2003. 10. 14. 22:40
idézet:
Ezt írta Degeczi:
sokkal inkább Dévényi Tibortól (nem az idiótától, hanem az írótól, pl "Hová lett Artúr?"), eredetileg három mondat volt, ami szvsz sokkal frappánsabban hangzott ([i]"... ha legalább a fele tolja. És egy irányba."[i])[/quote]
Köszönöm a felvilágosíást. Az érintett írótól még nem olvastam semmit, ezért nem tudtam, hogy az eredeti változat tőle származik. Feltehetően akkor CoVBoy tőle idézett, de a forrást nem említette meg. Azért remélem nem bánod, ha nem változtatok rajta. Már hozzászoktam.
Elküldve: 2003. 10. 15. 09:51
Elküldve: 2003. 10. 19. 14:51
idézet:
WiZARD
Törzsvendég
Azonosító: 67
2001. január 01. 17:15
--------------------------------------------------------------------------------
szerintem elég király lett ez a fórum
nagyon jó hogy van regisztráció, és bízok abban hogy a moderátorok is keénykezűek lesznek, és talán nem fognak olyan topicokat/hozzászólásokat törölni amikkel semmi gond nem lenne, csak nem teccik nekik [/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 19. 18:43
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Megprobalom leforditani kockara:
kód:[/quote]
void szuro(String s)
{
if (igazsag(s) || josag(s) || hasznossag(s)) {
System.out.println(s);
} else {
kuss();
}
}[/code]
Igy mar erthetobb?![]()
![]()
[ 2003. október 14.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Nyunyu, vazze, betegre röhögtem magam. KCS ment.
Elküldve: 2004. 03. 18. 09:24
Elküldve: 2004. 03. 18. 12:18
köv esetnél javasolni fogom a hibás felfüggesztését...
Elküldve: 2004. 03. 19. 19:34
Elküldve: 2004. 03. 21. 16:13
Coolink topicból pár kötekedő postot töröltem.
"75/160." topicot zártam, értelmetlen.
[ 2004. március 21.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 16:15
Elküldve: 2003. 03. 06. 16:54
Ide mindenki leírhatná a saját weboldala URL-jét, és itt aztán elemezgethetnénk, fújolhatnánk, éljenezhetnénk a másik oldalát.
Hogy ne mondjátok azt, hogy csak azért indítottam a topicot, hogy a sajátomat népszerűsítsem(úgyis elég béna), nem írom ide elsőnek az enyém URL-jét.
Kezdjétek ti!
u.i.: Ne félj beírni ide a sajátod, a legkevesebb, hogy tanulsz valamit.

Súgó
A téma zárva.