HWSW Informatikai Kerekasztal: Magyar Posta - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Magyar Posta

#101 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 14. 10:21

amugy miért kell az államnak mindent am nyereséges eladni? mert eddig amit privatizáltak az majdhogynem nyereséges volt, vagy kezdet az lenni...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#102 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:52

Idézet: charlie - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 10:21

amugy miért kell az államnak mindent am nyereséges eladni? mert eddig amit privatizáltak az majdhogynem nyereséges volt, vagy kezdet az lenni...

Szerinted miert?

#103 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:55

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 13:52

Szerinted miert?

van egy tippem, de ez már ugye politizálás
ai ugye a hávéesvén nem megengedet.

#104 Felhasználó inaktív   daxko 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 09:18

Posta legújabb gyönyöre:

Utánvéttel rendeltem némi alkatrészt. Rendben megérkezett, kifizettem. :)
Másnap délelőtt csönget a postás, hogy meg tudom-e mondani neki, hogy ki adta fel az utánvétes csomagomat, mert elkavarták valahol a címet, és most perpill én vagyok a tegnap kifizetett pénz címzettje :omg:  :D

Megj.: lejárt a két hét a topicindító ajánlott levél ügyében, egy árva nyikk nem jött tőlük.
Lehet, hogy az a levél is eltévedt, és azt is kerestetnem kell? :reklamacio:

#105 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 16. 11:41

Leírom ide is, mert felháborító!!!

Mult héten kellett valamit faxolni, és a Postán csináltattam meg.
Gondoltam, hogy 2-300 Ft-ból kijön, hisz 1-2 perc vidéki hívás, meg vmi díj stb.

Amikor elkezdte írni a nő az összeadásnál a számokat magának, akkor eléggé elképedve néztem... 300 + 175 vagy hány Ft ODALANKÉNT! 950 Ft lett 3 oldal elfaxolása!!!  :mad:  :reklamacio:  :mad:  :reklamacio:

De ez még MIND semmi!!!!
kaptam róla egy igazolást, persze JÓÓ kis hőpapíros cuccon, ok.

Erre hív akinek faxolták, hogy OLVASHATATLAN a fax!!!! 1000 Ft-ot kiadtam ezért és még olvasni lehet? És nem egy faluban történt ez, ahova urambocsá még a mobilposta (se) jár, hanem Budapesten!!!

Persze írtam a panasz részbe a honlapjukon, nem válaszoltak semmit. Az a minimum, hogy a pénzem visszaadnák...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#106 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:38

Idézet: Charles - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 11:41

Leírom ide is, mert felháborító!!!

Mult héten kellett valamit faxolni, és a Postán csináltattam meg.
Gondoltam, hogy 2-300 Ft-ból kijön, hisz 1-2 perc vidéki hívás, meg vmi díj stb.

Amikor elkezdte írni a nő az összeadásnál a számokat magának, akkor eléggé elképedve néztem... 300 + 175 vagy hány Ft ODALANKÉNT! 950 Ft lett 3 oldal elfaxolása!!!  :mad:  :reklamacio:  :mad:  :reklamacio:

De ez még MIND semmi!!!!
kaptam róla egy igazolást, persze JÓÓ kis hőpapíros cuccon, ok.

Erre hív akinek faxolták, hogy OLVASHATATLAN a fax!!!! 1000 Ft-ot kiadtam ezért és még olvasni lehet? És nem egy faluban történt ez, ahova urambocsá még a mobilposta (se) jár, hanem Budapesten!!!

Persze írtam a panasz részbe a honlapjukon, nem válaszoltak semmit. Az a minimum, hogy a pénzem visszaadnák...

Üdv!

faxolni a matávpontba kell menni ;)

#107 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:19

Van/lesz valami új dvd kölcsönző, ami a postán keresztül akarja lebonyolítani az oda-vissza küldözgetést. (filmdirekt.hu vagy hasonló.)
Állítólag elég bedobni a postaládába a filmet! és szintén a posta hozza ki. Ugyan nem teszteltem a ládánkat, de szerintem a legtöbb nem kompatibilis egy dvd tokkal és a postások sem a finomkodásukról híresek.

#108 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:25

Idézet: szabiii - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:06

yo, erről az esetről nem tehet, de az ottani emberek akkor is elégedetlenek, mert romlott a szolgáltatás színvonala. (több a baleset, romlottak az ilyen-olyan feltételek stb.)
így má' ok?  ;)

A nemzetünk fél karját odaadnám, hogy olyan szar vonatok járjanak nálunk is, mint angliában és legyen okom elégedetlenkedni.

#109 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 10:23

Idézet: charlie - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 13:38

faxolni a matávpontba kell menni ;)

Kösz, ezt nem is tudtam. Csak a posta sűrübben van mindenhol... Oda fogok menni akkor.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#110 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 11:02

Válaszoltak a Postától hogy már nincs fax csak távirít és ez a "fénykép" amit küldenek faxként...
Ezt senki se mondta, se nincs leírva sehol, se az árak.

Amit visszírtam nekik levélben azt inkább nem idézném. A MP bekaphatja...  :mad:  :grrr:  :fuck:

Üdv!

#111 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 11:07

Idézet: daxko - Dátum: 2004. Nov. 16., Tuesday - 9:18

Posta legújabb gyönyöre:

Utánvéttel rendeltem némi alkatrészt. Rendben megérkezett, kifizettem. :)
Másnap délelőtt csönget a postás, hogy meg tudom-e mondani neki, hogy ki adta fel az utánvétes csomagomat, mert elkavarták valahol a címet, és most perpill én vagyok a tegnap kifizetett pénz címzettje :omg:  :D

Te meg soha nem tevedtel ugye? Csak az nem teved a munkaja soran aki nem dolgozik.

#112 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:11

Engem utánvétes csomaggal szivattak meg:
én adtam fel a csomit, meg is érkezett, csak a pénzt elfelejtették visszahozni. 1.5 hónap múlva kaptam meg, és életveszélyes fenyegetések árán. Elég nagy összeg volt.
Másik amin fel vagyok háborodva, hogy eleve iszonyat drága a csomagfeladás, és akkor még van pofájuk külön pénzt kérni az értékbiztosításért, pedig szerintem eleve elvárható lenne, hogy annyi pénzért, és ha már rájuk bíztam a csomagot, akkor ne törjék össze, meg ne lopják/hagyják el.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#113 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:13

Idézet: Yoisten - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 18:19

Van/lesz valami új dvd kölcsönző, ami a postán keresztül akarja lebonyolítani az oda-vissza küldözgetést. (filmdirekt.hu vagy hasonló.)
Állítólag elég bedobni a postaládába a filmet! és szintén a posta hozza ki. Ugyan nem teszteltem a ládánkat, de szerintem a legtöbb nem kompatibilis egy dvd tokkal és a postások sem a finomkodásukról híresek.

Rovid úton csődbe fog menni, ha nem készít elég másolatot. :D
így hamarabb megtalálsz:

#114 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:15

Volt szó itt az ajánlott levélbedobhatóságáról:

amikor jött a személyim, hatalmas betűkkel volt ráírva, hogy levélszekrény útján nem kézbesíthető.
szerény véleményeim szerint, ez azt jelent, hogy ha nem vagyok otthon, akkor visszamegy a postára, papírt nálamhagyja hogy menjek érte. persze a személyi a postaláda legmélyén kötött ki.
ugyanezt eljátszák bármilyen ajánlott levéllel is, ami ugye rendben van (lehet) de soxr meg se próbálja a postás kézbesíteni. volt rá példa, og egész nap otthon kuksoltam, és mikor DU lemásztam a postaládához, akkor ott volt benne az értesítés.. ez ugye megint nekem fejfájás, mert én mehetek a postára és én állhatom végig az olyakor félórás sort, hogy megkapjak egy levelet.
és nálunk (bp4) teljesen random, ogy mikor dobják be és mikor nem.. fura

az lesz majd az érdekes, ha postás kollega simán behajigálja a postaládába a pénzt is.. :)
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

#115 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:16

Idézet: qnadam - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:45

igen, tudjuk, hazaárulás, és kiárusítás, stb.  :o
politika off, köszönjük.

ON: kaptam csomagot, ami tulajdonképpen egy a4es boríték volt, benne két pólóval. utánvéttel jött, Esztergomból Budapestre. 5200at kellett érte fizetnem, a borítékon a plcseni szerint ebből 800 volt a pkg. nooormálisak ezek? egyetlen mentségük, hogy 8-ai feladású.... bár ennek kéne természetesnek lenni...

Szerkesztette: Syner 2004. 11. 18. 13:16 -kor

így hamarabb megtalálsz:

#116 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:17

Idézet: Syner - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 14:13

majd jól kitalálják a papír dvd-t, ami egy nap után önmegsemmisül.. :)
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

#117 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 15:57

Idézet: Syner - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 13:13

Masolatot nem kolcsonozhetnek, kizarolag eredeti, 'kolcsonzoi kiadasu' (vagy milyen) lemezeket.

'Papir' (lebomlo, pontosabban olvashatatlanna valo) DVD pedig mar van. Kurva jo otlet, szemethegy rulz.

#118 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 24. 16:00

Na akkor minket még soha nem vivvelt meg így a posta... Tudjátok a telszámla(Matáv) 10.-e után szokot mgjönni 2nappal... Nos most nem két nap volt hanem 14!!!! Bexarok... Nagyon jól tudnak kézbesíteni... Ma van 24.-e. A számlát 23.káig kell befizetni... :(  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
macbook air 2014

#119 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 17:52

Az alábbi hozzászólással nyitottam témát, de aztán felhívták a figyelmemet, hogy létezik már ilyen téma. Akkor a témaindító...

Idézet

Sokadszorra történt meg velem, hogy a feladott levél nem érkezett meg a címzetthez, mert a posta eltévedt a posta bonyolult útvesztőjében. Természetesen számláimat sem szereti megküldeni a posta, mert miért, ez sajnos néha kellemetlen tud lenni.

A legújabb 2 eset most történt meg velem. Közelgett a karácsony és ilyenkor, mint az állampolgárok többsége karácsonyi üdvözlőlapot küld szeretteinek, ismerőseinek. Örömmel tölti el az embert, hogy ha nem is tud vkit személyesen üdvözölni akkor legalább eme formáját választja a köszöntésnek. Az ünnepek után kellemetlenül vettem tudomásul, hogy a képeslapok közül jónéhány nem érkezett meg a megfelelő helyre, ki tudja miért :think:

A másik élmény az volt, hogy november közepén visszaküldtem a netszolgáltatómhoz a szerződésmódosítást és azóta is vártam, hogy megemeljék a sávot, hiába. 1,5 hetente hívtam őket, hogy mi a szitu, végül arra jutottunk, hogy az ajánlott feladószelvényt faxoljam el, mert nem érkezett meg a módosítás.

Az, hogy egy képeslap nem érkezik meg az már felháborító, de az, hogy egy sokkal drágábban feladott levél/szerződés stb... nem érkezik meg az már leirhatatlanul dühítő    :reklamacio:

A posta ugye nem vállalja, hogy a levél célba is ér (pl. Fidesz választási "szórólapok"). Ezek után mit várhatok el a pénzemért? Vajon a nem kézbesített leveleknek mi lesz a sorsa, hová kerülnek? Kik nyúlják le őket ?    :confused:

A leveleket nem kézbesítik, de még ezen kívül azt is meg kell emliteni, hogy pl. a bankomtól 3 napos eltéréssel kiküldött két db levél közül a későbbi 3 nappal elöbb érkezett meg. A számlák feladási dátuma és a kézbesítés dátuma között is nem ritka, hogy 1 hét a különbség. Tényleg ennyire nagy Mo., hogy ilyen késéssel lehet csak kiküldeni a leveleket?    :think:

A posta szolgáltatásai legalább annyira szánalmasak, mint a tömegközlekedés helyzete......

#120 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 22:57

Nem csak mi látjuk úgy, hogy a Magyar Posta kritikán aluli minőségben működik...
Legutóbbi villanyszámla mellett kis levélkét találtam az ELMÜ-től, amiben azt írják, hogy a pontos kézbesítés érdekében maguk hordják ki a villanyszámlákat! És valóban, a borítékon nincs nyoma postai kezelésnek.
Gondolom hatalmas mennyiségű panaszt kaphattak, hogy nem vagy csak késve érkezett meg a számla, különben nem lépték volna ezt meg... ez elég ciki a Postára nézve!
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.