Postaról már nekem is van rosz véleményem.
csak 2 példa utána irok egy jot is
1. csomagot rendelek, és várom. Érdekes modon mindig el kell mennem a postára hogy átvegyem mikor otthon is van valaki akkor is. Egyzer hamarabb mentem haza, pont megállt a postás a házunk előtt, nagyszerü meghozta a csomagomat. Örültem mint majom a farkának. Aztán csak nézek hogy odamegy az ajtomhoz ahol a postaláda van, és ir valamit majd bedobja a ládába. Mondom neki semmi gond éppen itthon vagyok , de vannak itthon. Mondta csöngetett és senki nincs itthon. Érdekes rátehénkedek a csengöre és vannak otthon. Tiszta x aktás eset

. A lényeg, mondom ha már itt vagyok adja oda a csomagot átveszem. Azt mondja nincs nála mert a központba hagyta
Tiszta röhely, hogy fizetek valamit majd utána mehetek érte.
2. Költözés alatt voltam, és ugye a lakcimbejelentést megtettem. Régeben a lakcimigazolo lapot postán küldték ki. Hát ne mondjam hogy milyen macerás volt átvenni. Azt mondta a nőci adjam oda a lakcimigazolást. Mondom az nincs mert most költöztem, nem akarta odaadni a boritékot. Persze a boritékban volt a lakcimigazolási lap.
Mondtam neki bontsa fel oszt ott van

nem akarta, valami lakásszerződést akart, mondtam neki ahhozz semmi köze.
És adok egy jopontot is a postának, bár megjegyzem nekem elöször szarul jött ki, illetve lehet hogy nem lesz jo pont
Vettek egy hardvereszközt postai utánvétellel. Rendesen feladtam , becsomiztam, kitöltöttem mindent ugy ahogy kell. Rá egy hétre, már a vevő türelmetlenkedi, rá két hétre már hülyézz, meg hogy nem kell neki. Be a postára a csomag nincsen meg, de megkeressik. Majd 2 honap után a héten kaptam meg a csomagot jol összegyürve, tetejében mivel láttam a csomagolását, igy mindjárt kibontottm, majd jegyzőkönyvet vetettem fel a csajszival. Egy alkatrész volt benne, amely el lett törve. A csaj azt mondta megtéritik a károm, mert mindenfajta biztositás volt rajta. Most kiváncsi leszek mi lesz, remélem kifizetik, mert egy picit tulértékeltem és tulbiztositottam az alkatrészt, biztos ami biztos alapon
Azota posta nuku, ha lehet kikerülöm öket