Idézet: hman - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 15:14
Ne haragudj, de szerintem nem olvasod el amit írtam. Leírtam világosan hogy ezt a fesz .emeléses játékot már rég végigpróbáltam (CPU, memória, AGP) összes kombinációban (régi táp új táp), de nem ez a probléma.
Azt is leírtam hogy az AGP melletti első első PCI foglalat alatti két kondenzátor (amik szorosan egymás mellett vannak)
Az alaplap gyenge eresztés, szerintem ez egyértelmű. Érdemesebb lett volna IC7-MAX-ot venni, azokat jobban ellenőrzik.
Amúgy szerintem ezt a táp problémát hihetetlenül túldimenzionáljátok, szerintem ebben jóval több a para mint a racionalitás. Az a gyanúm, hogy ügyes marketingesek keltették ezt az egész táphisztériát
Elolvastam én rendesen, de először semmit se írtál a feszemelésről. Aztán pedig csak annyit, hogy próbáltad, de nem tudom, hogy a régi táppal vagy az újal.
Elég sok kondi van ott azon a környéken, gondoltam ha megmondod melyikek azok akkor megnézem az én lapomon is, hogy milyen a hőmérsékletük. Bár szerintem az inkább a videókártyához tartozhat, ezért nem biztos, hogy mérvadó az, ha nálam nem olyan forró.
Megéztem és nekem éppen, hogy csak langyosak.
Nem dramatizáltam túl semmit, egy rossz szót nem mondtam a tápodta, nem értem ezt miért nekem írod. Ha pedig arra gondolsz, amit a barátodra írtam az meg értehtő. Addig rendben van, hogy egy noname táp elbírja a gépét, ez nem is annyira fontos. Inkább az a baj, hogy azokban nincs elég jó védelem, és ha valamiért elszáll akkor mást alkatrészt is magával vihet. A nagyobb baj inkább ez.
A Te konfigodat simán el kell vinnie annak 420 CT-nek.