HWSW Informatikai Kerekasztal: Golf 5 2004 Vs. Civic '88 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Golf 5 2004 Vs. Civic '88 Meg fogom kapni...:) Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:20

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 16:46

Ne már.... :D

Tőlem mehet tova. UP!!!!!!!!!! :dj:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#502 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 14:47

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 19:13

Ez neked kérdés? Szerintem biztos, hogy a Civic nyert/nyer/fog nyerni! A Golf egy nagy nulla.

:respect:  :respect:  :respect:
macbook air 2014

#503 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 14:49

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 10:40

THNX!

Nyertem, mert a Golfos srác visszavonult. Kérdeztem, hogy mikor verhetem el végre, erre kitalálta, hogy nincs ideje, meg ilyenek...
Pedig most a genyás úton előnyt jelentene neki a computer.

Amúgy a golfja 12 lityót nyelt be 100on... aszongya nyomta neki mint az állat, de akkor is....
A hondával pályán sem tudnék többet megetetni.

1. Valszínű féltette a kocsit....
2. Tudta hogy te nyered meg...

Az ilyenek csak blöffölnek.
macbook air 2014

#504 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 12:46

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 13:49

1. Valszínű féltette a kocsit....
2. Tudta hogy te nyered meg...

Az ilyenek csak blöffölnek.

Ő halálosan komolyan gondolta...
Akkor még nem látta a Hondám papucsait. :(
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#505 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 08:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 22:04

:up:  :cool:

Otthon nálunk elég csúnya köd volt. Olyan 80-100 méter lehetett a látótávolság egyes helyeken. Ennek ellenére mégsem kapcsolták fel a lámpát az autón jópáran. Nem tudom megérteni... :confused:

Paraszt virtus :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#506 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 10:00

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 7:32

Paraszt virtus :D

Én b@rom álltnak mondanám!

#507 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 10:40

Köszönjük mindenkinek.
A verseny elmaradt, de a Honda nyert volna.:) Vagy nem...
ZÁRHATÓ!
:offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:

#508 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 10:30

A golfos haverommal találkoztam tegnap az utcán. Belémkötött egyenesben.
Jól lemaradt, majd elküldte a golfot. kétsávos út, Jobboldaliban mentem 50-nel, visszapillantóban láttam, hogy megérkezik nagy lendülettel (90es tempó körül)...visszatettem 2esbe, és... lezártam a témát. Azzal magyarázta a dolgot, hogy nem akarta hidegen küldeni a golfot. :D

Viszont ma már levert volna mint vak a poharat. Győzelmet aratott volna az elektronika a jeges úton... :respect:

#509 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 12:29

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 11:30

A golfos haverommal találkoztam tegnap az utcán. Belémkötött egyenesben.
Jól lemaradt, majd elküldte a golfot. kétsávos út, Jobboldaliban mentem 50-nel, visszapillantóban láttam, hogy megérkezik nagy lendülettel (90es tempó körül)...visszatettem 2esbe, és... lezártam a témát. Azzal magyarázta a dolgot, hogy nem akarta hidegen küldeni a golfot. :D

Viszont ma már levert volna mint vak a poharat. Győzelmet aratott volna az elektronika a jeges úton... :respect:

Neeeeeeeee!!!!!!!!!!! :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#510 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 12:25

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 11:29

Neeeeeeeee!!!!!!!!!!! :D

Sajnos DEEEEEE!!!!!!!!!!!

#511 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 02:13

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 12:25

Sajnos DEEEEEE!!!!!!!!!!!

Neked hondád van nagyon király.
Én is honda imádó vagyok megörülök értük ha lesz kocsim akkor én csak olyat akarok. :D 
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#512 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 21:26

Idézet: Jaca_killer - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 1:13

Neked hondád van nagyon király.
Én is honda imádó vagyok megörülök értük ha lesz kocsim akkor én csak olyat akarok. :D 

Ja!

#513 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:21

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 21:26

Ja!

Mi ja?  :confused:
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

#514 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 12:11

Idézet: Jaca - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 22:21

Mi ja?  :confused:

Ja! Vettem! Vágom! Király! Zsír! Atom! :)

#515 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 01:20

Hajrá Hondások! :D

Csajozasi Tanacsok!

#516 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 15:00

Értelemszerűen a két autót nehéz összehasonlítani.

Nem tudom, hogy a Golfban milyen elektronika van, mert az ABS az nem kifejezetten olyan elektronika ami segít a kanyart bevenni, csak ha fékezünk közben. ESP esetén viszont ugye az elektronika tényleg dolgozik. Abban az esetben, ha mindkét autón ugyanolyan gumi található, több mint valószínű, hogy a golf ugyanazt a kanyart még ESP nélkül is nagyobb sebességgel lenne képes bevenni, miért? független többlengőkaros felfüggesztés miatt, még a civic ha jól emlékszem akkor bőven merev hátsó tengelyes.

Nemhiába érdemes megnézni, hogy a nünburg ringen az RS focus mit aratott és kiket vert magamögé a gyengébb motorjával, a régebbi hondákat simán odaverte, sőt még a közepes imprezzát is. Az új golfnak kísértetiesen hasonlít a hátsó futőműve a focuséhoz (régi focushoz), amit be kell ismerni verhetetlen, az 5. golfnál nem sikerült igaz úgy eltalálni mint egy focusban, de azért fekszik az is.

Ne felejtsük el, hogy a lengéscsillapítóknak is jóknak kell lenniük a kanyarokban, illetve a stabilizátor épsége sem elfelejtendő. A civic régi darab, valszeg ezek az alkatrészek kopottabbak, a civic előbb kitörne a kanyarban.

De el kell menni és ki kell próbálni! Ami biztos, hogy a kategóriában a focusnak van a legjobb futóműve;-)

Persze kérdés hogy mit mérünk? a legnagyobb sebességet a kanyarban? vagy a kanyaríven történő áthaladás idejét... mert nem mind1.

#517 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 15:35

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 14:00

Értelemszerűen a két autót nehéz összehasonlítani.

Nem tudom, hogy a Golfban milyen elektronika van, mert az ABS az nem kifejezetten olyan elektronika ami segít a kanyart bevenni, csak ha fékezünk közben. ESP esetén viszont ugye az elektronika tényleg dolgozik. Abban az esetben, ha mindkét autón ugyanolyan gumi található, több mint valószínű, hogy a golf ugyanazt a kanyart még ESP nélkül is nagyobb sebességgel lenne képes bevenni, miért? független többlengőkaros felfüggesztés miatt, még a civic ha jól emlékszem akkor bőven merev hátsó tengelyes.

Nemhiába érdemes megnézni, hogy a nünburg ringen az RS focus mit aratott és kiket vert magamögé a gyengébb motorjával, a régebbi hondákat simán odaverte, sőt még a közepes imprezzát is. Az új golfnak kísértetiesen hasonlít a hátsó futőműve a focuséhoz (régi focushoz), amit be kell ismerni verhetetlen, az 5. golfnál nem sikerült igaz úgy eltalálni mint egy focusban, de azért fekszik az is.

Ne felejtsük el, hogy a lengéscsillapítóknak is jóknak kell lenniük a kanyarokban, illetve a stabilizátor épsége sem elfelejtendő. A civic régi darab, valszeg ezek az alkatrészek kopottabbak, a civic előbb kitörne a kanyarban.

De el kell menni és ki kell próbálni! Ami biztos, hogy a kategóriában a focusnak van a legjobb futóműve;-)

Persze kérdés hogy mit mérünk? a legnagyobb sebességet a kanyarban? vagy a kanyaríven történő áthaladás idejét... mert nem mind1.

A golfban bizony ESP van.... de a gumik nem olyan jók, mint a hondán(Yokohama). Viszont a honda jóval laposabb, és alacsonyabban van a súlypontja. A golfban nem ültem, de a honda iszonyatosat kanyarodik amióta a Yokohama 195/60 van rajta. A haverom, aki ült mindkettőben, az bőven a Hondára teszi a voksát. Egy biztos, most télen nem "kötnék" bele. :(

#518 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 15:59

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 14:35

A golfban bizony ESP van.... de a gumik nem olyan jók, mint a hondán(Yokohama). Viszont a honda jóval laposabb, és alacsonyabban van a súlypontja. A golfban nem ültem, de a honda iszonyatosat kanyarodik amióta a Yokohama 195/60 van rajta. A haverom, aki ült mindkettőben, az bőven a Hondára teszi a voksát. Egy biztos, most télen nem "kötnék" bele. :(

Az ESP sem mindent tudó azért;-) Én akkor szeretem mikor tényleg hírtelen dolog történik, akkor tud segíeni, eddig 2x volt ilyen, megérte az árát már az elsőnél is, totálkár lett volna a kocsi.. no mind1.

Persze a gumi iszonyat sokat számít, már 195höz képest a 205 is nagyon sokat. Nekem a téli 195/55r15 után a 205/50 r16 vagy a régebbi 215/40r17 brutális változást hozott, persze az ültetés és a rendes lengéscsillapítók is sokat számítanak, a toronymerevítésről és a bölcsőkről nem is beszélve! Ég és föld lett a különbség az autón.

A honda nem tagadom nagyon jó ebből a szempontból, viszont a golf tényleg nem erre készült. Azonos feltételek esetén viszont tényleg érdemes lenne kipróbálni a dolgot. De szerintem elég megnézni a nünburg ringen mint ért el egy régebbi honda type R és egy golf r32. Hiszen azok a toppok (széria autóként) és hasonló feltételekkel indultak el.

#519 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 16:10

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 14:59

Szerintem elég megnézni a nünburg ringen mint ért el egy régebbi honda type R és egy golf r32. Hiszen azok a toppok (széria autóként) és hasonló feltételekkel indultak el.

És? MIT?

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó