ASUS A7N8X
Elküldve: 2003. 09. 05. 12:27
Fejbol annyi remlik, hogy az Uber BIOS nem kapcsolja vissza a memoriasebesseget lassabbra, ha ontesztkor hibat erzekel (sima BIOS hajlamos arra, hogy kiirja, hogy 200-on megy, aztan levalt 166MHz-re), hanem leellenorzi, mik a beallitasok, es boot elott kieroszakolja azok hasznalatat.
Igy nincs az, hogy DDR400-as ram "veletlenul" DDR333-askent megy, hiaba van beallitva 400-asnak.
Csapnivalo ramokkal a sima BIOS ezt eljatszotta, anyaztam is emiatt a Winbond-ot rendesen.
Uber-rel egybol kiakadt a gep, hogy rossz a ram.
Mas nem jut az eszembe, tobbiek majd kiegeszitenek.
Elküldve: 2003. 09. 05. 20:34
idézet:
Ezt írta zetecR:
És ezek mivel tudnának többet?[/quote]
Az UBER biosok csak annyiban különböznek a hivatalostól, hogy láthatók a bios setup-ban azok a beállítások is, amiket az ASUS elrejtett. A SATA-s biosokban meg ki van cserélve a 3112A SATA chip biosa újabbra. (Egyébként itt tünik fel, hogy milyen kevés az az 512kB)
Ezek a biosok csak ModBin6, meg a CBROM progikkal vannak kezelve.
Elküldve: 2003. 09. 06. 00:10
Barton 2500+ ot akarok belerakni es tuningolni ez a legmegfelelobb alaplap hozza?
Gamesra kene a gep!
Koszonom
Elküldve: 2003. 09. 06. 10:54
Az a kérdésem,h Ebbea lapba(nvidia) az ATI vidkari jol érzi magát,v pedig nvidia tett rola,h a rivális SZ*PJ*N!?
by Melky
Elküldve: 2003. 09. 06. 12:09
idézet:
Ezt írta Melky:
NAGGGYON lusti Mber vagyok ezér nem olvasom el a 2x20x50 hozzászolást!
Az a kérdésem,h Ebbea lapba(nvidia) az ATI vidkari jol érzi magát,v pedig nvidia tett rola,h a rivális SZ*PJ*N!?[/quote]
nagyon jól mennek az ATI VGA-k az nforce2-es lapokban!![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 09. 06. 14:15
idézet:
Ezt írta Melky:
NAGGGYON lusti Mber vagyok ezér nem olvasom el a 2x20x50 hozzászolást!
Az a kérdésem,h Ebbea lapba(nvidia) az ATI vidkari jol érzi magát,v pedig nvidia tett rola,h a rivális SZ*PJ*N!?[/quote]
Jobban, mint az Abit NF7-ben az Abit Gef4-ek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 06. 14:26
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Jobban, mint az Abit NF7-ben az Abit Gef4-ek![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
![]()
nekem ment benne!
és nem is lassan!!!![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 09. 06. 19:21
a belso usb csatlakozot, amit kivezettem a haz elejere. hol, milyen jumper beallitassal tudom aktivalni?
a user manual 20. oldalan levo aktivalasi megjegyzes szamomra nem egeszen vilagos. asszem bena vagyok. segitsetek!
Elküldve: 2003. 09. 06. 21:34
idézet:
Ezt írta dmr:
sziasztok!
a belso usb csatlakozot, amit kivezettem a haz elejere. hol, milyen jumper beallitassal tudom aktivalni?
a user manual 20. oldalan levo aktivalasi megjegyzes szamomra nem egeszen vilagos. asszem bena vagyok. segitsetek![/quote]
Nekem egyből működött...(default)
Elküldve: 2003. 09. 08. 14:07
Van itt olyan A7N8X tulaj aki Zalman CNPS7000A-Cu procihűtőt használ? Érdekelne fel lehet-e szerelni rá.
Elküldve: 2003. 09. 08. 14:55
idézet:
Ezt írta Lazarevics:
/OFF
Bocs, de nem tudtam kihagyni...
![]()
![]()
![]()
/ON[/quote]
Ez durva![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 08. 15:04
idézet:
Ezt írta JAcKasske:
Igen felmegy ra a huto siman![/quote]
Köszi!
Elküldve: 2003. 09. 08. 20:08
Használtam a keresőt, de arra is ráférne egy ilyesmi "repair kit".
Szóval az a bajom, hogy nem tudom telepíteni a WinXP-t vagy a Win2k-t egy SATA HDD-re, mert azt mondja, hogy nincs a gépben HDD :confused: :confused: :confused:
Mit kellene frissítenem, hogy a Win meglássa a SATA HDD-t ???
Elküldve: 2003. 09. 08. 20:45
idézet:
Ezt írta steven7:
Halihó!
Használtam a keresőt, de arra is ráférne egy ilyesmi "repair kit".
Szóval az a bajom, hogy nem tudom telepíteni a WinXP-t vagy a Win2k-t egy SATA HDD-re, mert azt mondja, hogy nincs a gépben HDD :confused: :confused: :confused:
Mit kellene frissítenem, hogy a Win meglássa a SATA HDD-t ???[/quote]
Gondolom a vezérlőhöz cd-n, v. floppyn kaptál drivert, ezt kell megetetni az XP-vel installkor. Valami olyasmi szöveget ír ki hogy más gyártótól származó :confused: (scsi?)driver lemez. Ekkor kell megetetni a floppyval, vagy ha cd-n kaptad ki kell előtte másolni floppyra. Ha minden igaz...
Elküldve: 2003. 09. 08. 21:02
idézet:
Ezt írta Lazarevics:
Gondolom a vezérlőhöz cd-n, v. floppyn kaptál drivert, ezt kell megetetni az XP-vel installkor. Valami olyasmi szöveget ír ki hogy más gyártótól származó :confused: (scsi?)driver lemez. Ekkor kell megetetni a floppyval, vagy ha cd-n kaptad ki kell előtte másolni floppyra. Ha minden igaz...[/quote]
Halihó!
Köszi a választ, a helyzet kicsit bonyolult, nincs kéznél semmiféle CD.
Mit töltsek le Asus-éktól a floppyra?
Elküldve: 2003. 09. 08. 21:04
idézet:
Ezt írta steven7:
Halihó!
Köszi a választ, a helyzet kicsit bonyolult, nincs kéznél semmiféle CD.
Mit töltsek le Asus-éktól a floppyra?[/quote]
A serial ATA drivert. Aztán setup elején F6-ot nyomsz, akkor bekéri a flopit, és már kezeli is, ahogy fentebb írták.
Elküldve: 2003. 09. 08. 21:11
idézet:
Ezt írta Jahno:
A serial ATA drivert. Aztán setup elején F6-ot nyomsz, akkor bekéri a flopit, és már kezeli is, ahogy fentebb írták.[/quote]
Halihó!
Serial ATA drivert letöltöttem, kb. 5 MB. Mit másoljak ki floppyra ???
Elküldve: 2003. 09. 08. 21:21
Na, kimásoltam pár dolgot floppyra, ha nem jelentkeznék egy darabig, akkor nem azokat kellett volna

Súgó
A téma zárva.