HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#361 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 20. 17:12

Nekem a következő gépresiig nem lesz netkapcsolat a gépen. :(
A másik gépen eközben van net, szval nem szakad meg a net.
A router amugy D-Link DIR-100

#362 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 18:39

Router kilőve...
Kipróbáltam az nélkül, ugyanez a helyzet, megszakad a net. De nem kell ujrainditani a gépet, egyszerüen kihuztam a kábelt a modemből, visszadugtam és connect.
Na itt mi lehet a gond :think:
Modem? Szolgáltató? esetleg szűrő? Nem tudom van-e köze egymáshoz, ha az emlékeim nem csalnak, azóta csinálja ezt mikor egyszer kijöttek szerelni valamit a telefonon... :confused:
Üdv

#363 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 19:38

esetleg dlink?
JóSebesség

#364 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 01:03

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 20:38

esetleg dlink?

:think:

igen, ha arra gondolsz a routerem D-link

#365 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 10:00

Idézet: Ati_ - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 19:39

Router kilőve...
Kipróbáltam az nélkül, ugyanez a helyzet, megszakad a net. De nem kell ujrainditani a gépet, egyszerüen kihuztam a kábelt a modemből, visszadugtam és connect.
Na itt mi lehet a gond :think:
Modem? Szolgáltató? esetleg szűrő? Nem tudom van-e köze egymáshoz, ha az emlékeim nem csalnak, azóta csinálja ezt mikor egyszer kijöttek szerelni valamit a telefonon... :confused:
Üdv

Jelezd a szolgáltató felé mihamarabb, egyébként nekik is logolva van a kapcsolatod, ők is látják, ha akarják, hogy szakadozik. Nekünk 3 éve, mikor bekötötték először a dsl-t, akkor volt gond vele, mindig szakadozott. Hoztak valami műszert és a közeli elosztójuktól a kábelekig mindent megmértek, egészen a számítógépig. Végül egy vezeték volt elkötve a szűrőnél, persze a műszerük jelezte, hogy valahol a lakásban veszik el a jel. :D

Nekem is D-Link modemem van, 360T, de lekopogom 1 éve semmi gond vele, a 8 mega óta is süvít rendesen.

Szerkesztette: Lauda 2007. 08. 21. 10:01 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#366 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 10:18

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 23:15

Az Azu dobálja fel az ablakot, hogy pirítsam a 3.0.2.0-ás verzsönt. Próbáltátok már, nincs vele gond? Nem mintha a többivel lett volna bármi is, csak kérdem. :Đ

A Vuze rész (www.vuze.com) nagyon jó benne, amúgy nekem már túl sok benne a beállítás, meg szerintem több errőforrást is eszik valamiért (a procira gondolok, sok torrentnél, sok kapcsolattal). Marad a 2-es széria. :Đ
Bővebb infó: http://azureus.cvs.sourceforge.net/azureus...t?revision=HEAD
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#367 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 20:02

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 11:18

A Vuze rész (www.vuze.com) nagyon jó benne, amúgy nekem már túl sok benne a beállítás, meg szerintem több errőforrást is eszik valamiért (a procira gondolok, sok torrentnél, sok kapcsolattal). Marad a 2-es széria. :Đ
Bővebb infó: http://azureus.cvs.sourceforge.net/azureus...t?revision=HEAD

Köszi!  :respect:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#368 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 09:21

Nah, engedted az erőszaknak és befrissítettem a 3.0.2.0-ra. Eddig minden okés, nem vettem észre változást erőforrásigény szempontjából. Ezt a vuze cuccot én viszont nem találtam sehol. :D

#369 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 23:29

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 9:21

Nah, engedted az erőszaknak és befrissítettem a 3.0.2.0-ra. Eddig minden okés, nem vettem észre változást erőforrásigény szempontjából. Ezt a vuze cuccot én viszont nem találtam sehol. :D

Nekem legutoljára a 3.0.1.6 (beta) volt fenn a 3-as szériából, nos az eleve (illetve az azt megelőző béták) ilyen Vuze-s (lánykori nevén Zudeo) splashscreen-nel indult, és külön be kellett lőni a beállításoknál hogy "Advanced View"-ben induljon, ami a régi (2.5.0.4) kinézetnek felelt meg. A Vuze ez a Hi-Def videóletöltő rész szeretne lenni. Nagyot néznék ha ez nem lenne benne a 3.0.2.0-ban.
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

#370 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 23:44

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 0:29

Nekem legutoljára a 3.0.1.6 (beta) volt fenn a 3-as szériából, nos az eleve (illetve az azt megelőző béták) ilyen Vuze-s (lánykori nevén Zudeo) splashscreen-nel indult, és külön be kellett lőni a beállításoknál hogy "Advanced View"-ben induljon, ami a régi (2.5.0.4) kinézetnek felelt meg. A Vuze ez a Hi-Def videóletöltő rész szeretne lenni. Nagyot néznék ha ez nem lenne benne a 3.0.2.0-ban.

Azt nem mondtam, hogy nincs benne, csak én nem találom. De ha valaki megtalálta benn, az szóljon. :D

Szerkesztette: Lauda 2007. 08. 24. 23:45 -kor

#371 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 01:08

Nem lehet, hogy meglevo regi Azureusra raktad ra, es atvette annak a beallitasait, azert indul "rendesen"?

#372 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 09:26

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 2:08

Nem lehet, hogy meglevo regi Azureusra raktad ra, es atvette annak a beallitasait, azert indul "rendesen"?

Frissítettem a régit. 2-3 szor újra kellett indítani  (a progit) annyi frissítést leszedett. :D

#373 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 10:19

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 9:26

Frissítettem a régit. 2-3 szor újra kellett indítani  (a progit) annyi frissítést leszedett. :D

A jar fájlokat szokta lecserélni, nincs benne semmi varázslat, ha az update-n keresztül frissíted, akkor tuti nem csinál ilyen fullos rátelepítést. Jellemzően az Azureus2.jar -t, valamint az swt.jar -t cseréli újabbra. Ezért lehet úgy is tök egyszerűen kipróbálni egy új (béta) verziót, hogy kézzel letöltöd a jart innen: http://azureus.sourc...t/index_CVS.php , és csak simán le kell cserélni meg átnevezni.

#374 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 10:34

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 11:19

A jar fájlokat szokta lecserélni, nincs benne semmi varázslat, ha az update-n keresztül frissíted, akkor tuti nem csinál ilyen fullos rátelepítést. Jellemzően az Azureus2.jar -t, valamint az swt.jar -t cseréli újabbra. Ezért lehet úgy is tök egyszerűen kipróbálni egy új (béta) verziót, hogy kézzel letöltöd a jart innen: http://azureus.sourc...t/index_CVS.php , és csak simán le kell cserélni meg átnevezni.

Okos dolog, köszi a tanácsot! ;)

#375 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 19:00

Ilyet tapasztalt már valaki? 99%-on áll, de már nem tölti, mert azt írja ki hogy befejezve.. :omg:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Warton 2007. 08. 25. 19:00 -kor

#376 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 20:02

Újraindítottam a progit és lerakta őket a készforrások közé. :omg:

#377 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 20:49

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 0:44

Azt nem mondtam, hogy nincs benne, csak én nem találom. De ha valaki megtalálta benn, az szóljon. :D

Én is frissítettem éppen most a 2-es szériát a 3-asra, és a frissítés előtt már felhívja a figyelmet a telepítő arra, hogy a 2-esről frissítők programja a klasszikus UI-t fogja használni a telepítés után.

Egyébként így tudod megváltoztatni:
Kép

#378 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 21:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 21:49

Én is frissítettem éppen most a 2-es szériát a 3-asra, és a frissítés előtt már felhívja a figyelmet a telepítő arra, hogy a 2-esről frissítők programja a klasszikus UI-t fogja használni a telepítés után.

Egyébként így tudod megváltoztatni:
Kép

Köszi szépen, így már megtalálom! ;)  :up:

#379 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 23:29

Idézet: Warton - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 20:02

Újraindítottam a progit és lerakta őket a készforrások közé. :omg:

Állítsd meg a torrentet, jobb gomb és Újraellenőrzés. Ha nem vegy vissza felülre (tehát jól van letöltve), akkor erős a gyanúm hogy kijelöltél néhány fájlt: "Ne töltse le" ... Ebben az esetben viszont tényleg lehet 100% allatti akármilyen érték kiírva, ennek ellenére azok a fájlok amik letöltésre ki voltak jelölve, már lejöttek. A belinkelt kép nagyon ezt sugallja nekem.

#380 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 00:08

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 0:29

Ha nem vegy vissza felülre (tehát jól van letöltve), akkor erős a gyanúm hogy kijelöltél néhány fájlt: "Ne töltse le" ... Ebben az esetben viszont tényleg lehet 100% allatti akármilyen érték kiírva, ennek ellenére azok a fájlok amik letöltésre ki voltak jelölve, már lejöttek.

Ha ki lett jelolve le nem toltesre par fajl, akkor akkor sose rakja at a seedelt torrentek koze, ha a tobbi resze lejott, hanem fent marad.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 08. 26. 00:12 -kor

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.