HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#61 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 29. 18:47

Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 16:51

Meg nem hallottam a kifejezest, es nem ertem mit jelent.

:D
hát ez ilyen hirtelen felindulásos jött azt irtam kifejezés

#62 Felhasználó inaktív   Hawkeye 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 17:33

Hali!

A napokban kezdtem a torrentezést, Azureus a kliensem. Alapjában véve tetszene, és nem fog vissza semmit a gépemen.

Van viszont egy gondom: rendszeresen az történik, hogy olyan 97-98 %-ban lejön az anyag, és megáll. A jel sárgán marad, tehát minden rendben, de órák-napok alatt sem fejezi be az anyag letöltését. Ennél nincs bosszantóbb a p2p világában, asszem.

Ha tudja valaki a megoldást, tegye már közzé, mert már ott tartok, hogy lehasítom az egész torrentes szart. :doom:

Hawkeye
A villanyírógép a legostobább találmány a világon.
Mert ki látott már szőrös villát?!

#63 Felhasználó inaktív   lpmorpheus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 02. 21. 20:37

Szerintem töröld le Azureus-t és folytasd BitComet-tel. Melegen ajánlom mindenkinek a BitCometlegújabb béta verzióját minden torrentezőnek. Hogy miért ajánlom BitComet-et Azureus helyett:

1. Azureus rettentően sok beállítást igényel a zökkenőmentes működéshez, és ezenkívül még rengeteg bug-ja van.
2. BitComet, csak a legszükségesebb beállításokat tartalmazza, és ezeket a lehető legegyszerűbben beállíthatjuk. Nem kell hozzá JAVA, ami sokat dob a sebességén, és még nagy méretű torrentek, és sok kapcsolat esetén sem foglal annyi memóriát, mint Azureus. (Fél évig használtam non-stop az Azureus-t. 2.1.0.4-et és 2.2.0.0-t is. És amíg Azureusnak az általam beállított kapcsolódási szabályokkal kb 80-100MB memóriára volt szüksége, addig most a BitComet-nek ugyanezekkel a beállításokkal kb 16MB-ot foglalt.)
3. Egyetlen hátránya, hogy csak Windows-on fut. De akinek Linux-a van, az miért használna Azu-t? Viszont akinek Windows-a van, az szvsz mindenképpen BitComet-et használjon: http://download.bitc...01_unstable.exe

Nekem már egy hónapja non-stop megy ez a verzió, és eddig semmi probléma nem volt vele. Még csak meg sem fagyott.

#64 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:47

Idézet: Hawkeye - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 18:33

Hali!

A napokban kezdtem a torrentezést, Azureus a kliensem. Alapjában véve tetszene, és nem fog vissza semmit a gépemen.

Van viszont egy gondom: rendszeresen az történik, hogy olyan 97-98 %-ban lejön az anyag, és megáll. A jel sárgán marad, tehát minden rendben, de órák-napok alatt sem fejezi be az anyag letöltését. Ennél nincs bosszantóbb a p2p világában, asszem.

Ha tudja valaki a megoldást, tegye már közzé, mert már ott tartok, hogy lehasítom az egész torrentes szart.   :doom:

Hawkeye

Nálam egyszer csinálta.
Én megnyitottam a filet és hibátlan volt.
Szvsz kész van csak nem tudja valamiért a befejezettek közé tenni.
Nálam pedig rar volt ami meghalt 99%on, és szétjött rendben.

Bitcometről.
Nemismerem, biztosan jó. DE azureuson nem állítottam semmit soha és nem foglal 100 megát NÁLAM.
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#65 Felhasználó inaktív   johnny6 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:03

Egyszer láttam én is ilyen jelenséget tesómnál. Annak ellenére, hogy csak 99%-ot mutatott a rar-ok kibontásánál semmi hiba nem fordult elő.
Kezdőknek is teljesen jó az Azureus. A beállítás varázsló kérdéseire váloszlva simán megy minden. A későbbiek során pedig (ha van hozzá kedve) nyugodtan lehet a beállításokat módosítgatni. Egyedül az 1.5-ös JRE amit ajánlott felrakni.

#66 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:14

Java kell hozza ugye de ha felteszem javat akkor msn pl seggre kifagy,de olvastam hogy WinXp proval csak sp1-el mixuk jol a java de akkor most en mit tegyel fel melyik javat?

Win Xp Pro+sp2-m van!!

KOSZI

#67 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 15:57

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 15:14

Java kell hozza ugye de ha felteszem javat akkor msn pl seggre kifagy,de olvastam hogy WinXp proval csak sp1-el mixuk jol a java de akkor most en mit tegyel fel melyik javat?

Win Xp Pro+sp2-m van!!

KOSZI

Hol olvastad? Nálam xp pro sp2 + java és semmi gond az msn-el....
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#68 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 17:08

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:57

Hol olvastad? Nálam xp pro sp2 + java és semmi gond az msn-el....

Ez jokerdes!

DE nekem nem megy a kep azaz msn allorafagy de taskmanager szerint nincs kifagyva de nemtudok vele semmit se kezdeni,miota leszedtem javat megy!!

Mutass linket,te honnan szedted le java-t?

THX

#69 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 21:32

sziasztok van 1 kis gondom az azureus-sal. http proxy mogott vagyok, more or less semmi sem tud kimenni ill bejonni csak http. proxy socks-ot nem tud. namost a bitcomet kliens szepen megy windows alol, de en szeretnek linux alol is file-cserelni, ezert jonne jol az azureus. addig meg oke hogy latja trackert, de a tobb bt klienshez mar nem tud kapcsolodni. mit lehet ilyenkor tenni?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#70 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 08. 08:34

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 18:08

Ez jokerdes!

DE nekem nem megy a kep azaz msn allorafagy de taskmanager szerint nincs kifagyva de nemtudok vele semmit se kezdeni,miota leszedtem javat megy!!

Mutass linket,te honnan szedted le java-t?

THX

LINK

#71 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 08. 14:46

Idézet: Hawkeye - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:33

Hali!

Ha tudja valaki a megoldást, tegye már közzé, mert már ott tartok, hogy lehasítom az egész torrentes szart.   :doom:

Hawkeye

Szia Hawkeye. lehet hogy elfogynak a seederek, de esetleg nem lehet az, hogy betelt a disked, ahova menteni probalsz? ha windows alol torrentezel, akkor probald ki esetleg a bitcomet-et, hatha az jobban bevalik...
ps. nem talakoztunk mi mar az index polforuman? ;)

#72 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:19

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 7:34

NA igen ez van nekem is es ezzel MSN nem megy vmiert! :(((

#73 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:05

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 10:19

NA igen ez van nekem is es ezzel MSN nem megy vmiert! :(((

Nálam megy....
Nemvágom sorry, nálam tényleg megy, remélem segít valaki, én többet nem tudok :(

#74 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:42

Nemtudom nalam miert csinalja akkor ezt !!
Melyiket szedted le amugy oldalrol?

#75 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:57

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 12:42

Nemtudom nalam miert csinalja akkor ezt !!
Melyiket szedted le amugy oldalrol?

Windows (Offline Installation)
(filesize: 15.1 MB)
Azthiszem ezt, de csak azthiszem, régvolt...

#76 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 13:34

Sziasztok!

Mivel nem találtam Bitcomet topicot ide írom nem akartam újat nyitni és azért is mert a fentebbieket olvasva cseréltem le az Azureust Bitcometr! jol is müködik minden ok kivéve, hogy automatikusan nem hajlantó elindítani a letöltést! szoval ha rányomok a torentre nem tevődik be a bitcometbe és nem kezdődik a letöltés hanem megfagy a firefoxban nem töltödik be a torrent! más a helyzet ha már fut a Bitcomet mikor rányomok a torrentre mer akkor rögtön elindul a töltés! miért van ez hogyha nem fut a Bitcomet akkor nem indul a töltés? mit kell esetleg átállítanom? Azureussal sosem volt ilyen probléma...
The Sky Was Pink

#77 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 16:18

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 14:34

Sziasztok!

Mivel nem találtam Bitcomet topicot ide írom nem akartam újat nyitni és azért is mert a fentebbieket olvasva cseréltem le az Azureust Bitcometr! jol is müködik minden ok kivéve, hogy automatikusan nem hajlantó elindítani a letöltést! szoval ha rányomok a torentre nem tevődik be a bitcometbe és nem kezdődik a letöltés hanem megfagy a firefoxban nem töltödik be a torrent! más a helyzet ha már fut a Bitcomet mikor rányomok a torrentre mer akkor rögtön elindul a töltés! miért van ez hogyha nem fut a Bitcomet akkor nem indul a töltés? mit kell esetleg átállítanom? Azureussal sosem volt ilyen probléma...

Nem, Én maradok is...

#78 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 16:46

nekem is jobb lenne az azureus, mert akkor nem kene ezzel a qrva vine-nal pocsolodnom, de azureussal proxy gondjaim vannak. azureus a trckert latja ugyan, de nem tud kapcsolodni a kliensekhez es mas kliens se tud hozza. azureus tudorok, helpjetek pleeez :desperate smiley:

Szerkesztette: SFIJ 2005. 03. 10. 16:46 -kor

#79 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 13:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 17:46

nekem is jobb lenne az azureus, mert akkor nem kene ezzel a qrva vine-nal pocsolodnom, de azureussal proxy gondjaim vannak. azureus a trckert latja ugyan, de nem tud kapcsolodni a kliensekhez es mas kliens se tud hozza. azureus tudorok, helpjetek pleeez :desperate smiley:

ha a trackert látja nem lehet proxy gond szerintem. ha látja ki tud menni, ha ki tud menni tud tölteni. lehet tényleg nemjó az azureus, sok ember kűzd vele. csak azt nem értem nálam mér megy?  :confused:  De tényleg, ezt nemértem  :omg:

#80 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 15:39

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 13:08

ha a trackert látja nem lehet proxy gond szerintem. ha látja ki tud menni, ha ki tud menni tud tölteni. lehet tényleg nemjó az azureus, sok ember kűzd vele. csak azt nem értem nálam mér megy?  :confused:  De tényleg, ezt nemértem  :omg:

Nálam is tökéletesen működik. A tűzfal rendesen be van lőve, ha van?  :eek:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.