HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 06. 19:14

De jó, hogy most szerencsétlenkednek a telefonnal...
Amikor gondom van velük.
Október 6.-án kaptam meg tőlük csekket, melynek fizetési határideje szeptember 29.
Így most díjtartozásom van, és attól félek, hogy ezzel a húzással meghíúsítják a szünetmentes szolgáltatóváltást. (szeptember 26.-án telefonáltam a T-home-nak, hogy mennék hozzájuk)
Irgumburgum.

#1122 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:24

nekem is kiküldték a csekket. pedig lemondtam. de hát mit lehet tenni? nem kell befizetni... ennyi
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#1123 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 08:29

Sziasztok!

A kovetkezo lenne a kerdesem.
Externetnel vagyok most elofizeto, de szeretnek valltani a thome-ra.
A mostani savszelessegem 4Mb/s de amennyibe az externetnel kerul ez annyiert mar thome-nal is elofizetek 8Mb/s-ra ugyhogy ezert a valtas.
Namost a thome-nal nem lehet valltani csak azonos csomagra, tehat az a mostani externetnel kell valtanom 8Mb/s-ra a csomagon.
Hol tudom ezt megtenni, mert sajnos telfonon nem lehet, a weboldalukon nemtalalok ilyen szerzodest az email-re nem valaszolnak (mellekleskeppen nem is tudok emailt kuldeni a sajat smtp-jukrol mert le lettem korlatozva).
Persze husegido nelkul kell a csomagvaltas.
Mi ilyenkor a teendo tud valaki valami megoldast?
Esetleg valaki hasonlo cipoben jar?

#1124 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 08:37

Idézet: shadowman - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 8:29

Sziasztok!

A kovetkezo lenne a kerdesem.
Externetnel vagyok most elofizeto, de szeretnek valltani a thome-ra.
A mostani savszelessegem 4Mb/s de amennyibe az externetnel kerul ez annyiert mar thome-nal is elofizetek 8Mb/s-ra ugyhogy ezert a valtas.
Namost a thome-nal nem lehet valltani csak azonos csomagra, tehat az a mostani externetnel kell valtanom 8Mb/s-ra a csomagon.
Hol tudom ezt megtenni, mert sajnos telfonon nem lehet, a weboldalukon nemtalalok ilyen szerzodest az email-re nem valaszolnak (mellekleskeppen nem is tudok emailt kuldeni a sajat smtp-jukrol mert le lettem korlatozva).
Persze husegido nelkul kell a csomagvaltas.
Mi ilyenkor a teendo tud valaki valami megoldast?
Esetleg valaki hasonlo cipoben jar?

Mivel T-Homenál már nincs U4es csomag az új portfolióban, válthatsz egyből U8 as csomagra szolgáltatóváltással.

#1125 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 08:53

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 7:37

Mivel T-Homenál már nincs U4es csomag az új portfolióban, válthatsz egyből U8 as csomagra szolgáltatóváltással.

Felhivtam oket+voltam is bent naluk ugyhogy ez nem ilyen egyszeru.
Sajnos nem vallthatok, mivel valami miatt a thome csak azonos csomagra engedi a szolgaltatovalltast.

#1126 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 13:59

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 9:37

Az Externet honlapján most is szerepel 4 Megabites csomag, új előfizetőknek.

#1127 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 08:26

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 9:37

Én is beszéltem velük, tényleg nem ilyen egyszerű.

Csak olyan embert vesznek át szünetmentesen, akinek vagy 2, vagy 8 Mb-es netje van.
Rákérdeztem, mi van akkor a sok 1 Mb-s emberrel? Az volt a válasz, hogy mondják le a netet, és újra köttessék be...
Ez persze nem szünetmentes, ráadásul nálunk pl. igen veszélyes is, mivel kicsi a kapacitás, új embereknek már nem tudnak adni ADSL-t. Ha valaki lemondaná így a netet, egyből rácuppanna valaki, és bekötnék neki.

Megoldás szerintem az lehet, hogy a jelenlegi szolgáltatónál váltasz gyorsabb csomagra, hűség nélkül, és aztán váltasz.

Telefonon már fel lehet hívni őket, egy 06-1 kezdetű számon ha van türelmed, fel tudod őket hívni.
E-mailre tényleg nem mindig válaszolnak.(az utolsó e-mailemre én sem kaptam választ)

#1128 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 17:46

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 7:26

Én is beszéltem velük, tényleg nem ilyen egyszerű.

Csak olyan embert vesznek át szünetmentesen, akinek vagy 2, vagy 8 Mb-es netje van.
Rákérdeztem, mi van akkor a sok 1 Mb-s emberrel? Az volt a válasz, hogy mondják le a netet, és újra köttessék be...
Ez persze nem szünetmentes, ráadásul nálunk pl. igen veszélyes is, mivel kicsi a kapacitás, új embereknek már nem tudnak adni ADSL-t. Ha valaki lemondaná így a netet, egyből rácuppanna valaki, és bekötnék neki.

Megoldás szerintem az lehet, hogy a jelenlegi szolgáltatónál váltasz gyorsabb csomagra, hűség nélkül, és aztán váltasz.

Telefonon már fel lehet hívni őket, egy 06-1 kezdetű számon ha van türelmed, fel tudod őket hívni.
E-mailre tényleg nem mindig válaszolnak.(az utolsó e-mailemre én sem kaptam választ)

Nos ez tenyleg nem ilyen egyszeru.
A het eleje ota hivom oket folyamatosan vagyis mar 4 napja hogy minden nap beszelek veluk hogy gyorsabb netet szeretnek, de azonkivul hogy igergetnek hogy kuldik majd a papirt amit ki kell tolteni nem tortenik semmi(lehet hogy sejtik hogy atszeretnek menni masik szolgaltatohoz?)
Szoval eddig nem jutottam elore egy cseppet sem.
Csak egyszer szabaduljak mar meg toluk.
Addig is egy jotanacs akik internetet akarnak elofizetni.
Csak olyan szolgaltatoval szerzodjenek, akinek van a lakhelyen kirendeltsege, mert telefonon ugy lerazzak az embert ahogy kell.
Kivancsi lennek arra hogyha nem fizetnek akkor mikor keresnenek meg.
Bar gyanitom hogy akkor kapasbol lelonek a netem es errol semmilyen infot nem kozolnenek majd arra varnanak hogy en vegyem fel veluk a kapcsolatot.

#1129 Felhasználó inaktív   gabor67 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 09. 19:01

Sziasztok,
Legújabb tapasztalatomat -újabb- negatív élményeimet osztanám meg Veletek Externettel kapcsolatban. Egy év után megemelték az előfizetés díját, erre én lemondtam (volna) a szolgáltatásukat. E-mailt nem hajlandóak megkapni, telefonon zenélést hallgatok, azt nem veszik fel. Ma ajánlott levelet küldtem, a legutóbbi számlájukkal együtt. Fura, internetszolgáltatót postai úton elérni.
Anno balga fejjel szüleimnek is intéztem sajnos Externetet, amit Ők átutalással fizetnek. Most kaptak Externettől levelet amiben bírósággal fenyegetőznek, holott a banki átutalások rendben vannak. Persze elérni Ők sem tudják a céget. Holnap szépen ajánlott levél kíséretében lemondják az egészet.
Konklúzió: Ilyen 'szolgáltatásba' csak belebukni lehet. Műszakilag az internetem pedig sokszor lassabb volt mint anno a betárcsázós.
Úgy érzem megtettem amit kell nehogy Ti is ilyen csávába keveredjetek Externettel.

#1130 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 20:36

Idézet: gabor67 - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 18:01

Sziasztok,
Legújabb tapasztalatomat -újabb- negatív élményeimet osztanám meg Veletek Externettel kapcsolatban. Egy év után megemelték az előfizetés díját, erre én lemondtam (volna) a szolgáltatásukat. E-mailt nem hajlandóak megkapni, telefonon zenélést hallgatok, azt nem veszik fel. Ma ajánlott levelet küldtem, a legutóbbi számlájukkal együtt. Fura, internetszolgáltatót postai úton elérni.
Anno balga fejjel szüleimnek is intéztem sajnos Externetet, amit Ők átutalással fizetnek. Most kaptak Externettől levelet amiben bírósággal fenyegetőznek, holott a banki átutalások rendben vannak. Persze elérni Ők sem tudják a céget. Holnap szépen ajánlott levél kíséretében lemondják az egészet.
Konklúzió: Ilyen 'szolgáltatásba' csak belebukni lehet. Műszakilag az internetem pedig sokszor lassabb volt mint anno a betárcsázós.
Úgy érzem megtettem amit kell nehogy Ti is ilyen csávába keveredjetek Externettel.

Igen sajnos ugylatszik meg egy "elegedett" ugyfel.
Megnyugtatlak hogy meg ha felvennek a telefont is akkor sem inteznek el semmit.
Ugyhogy azzal meg jol is jartal mert nem kellett feleslegesen kidobni a telefonkoltseget az ablakon.
Jah egy tipp.
Mostmar mukodik a 1201 reggel meg nem volt jo.
Legalabb a hivas helyinek megy, bar en utannaneznek hogy nem-e 90-esbe rakta be ez a ceg a 1201-et es kaszalja suttyomba a lovet azert is hogy hivjak oket.
Mondjuk a lemondas az menne konnyen, szerintem eleg ha szimplan nem fizetik be a csekket es hagyjak az egeszet maguktol lezajlani.Igy hamarabb vegeznek es egy halom idegeskedest megsporolnak.
A fenyegetozo levelet meg lehet kidobni a fenebe nemhiszem hogy 20.000 alatt foglalkozna vele barki is.

#1131 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 21:31

Egy kis tanulsagos olvasnivalo:
Homar Externet

#1132 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 11:28

Idézet: shadowman - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 22:31

Egy kis tanulsagos olvasnivalo:
Homar Externet

Tényleg tanulságos, kösz.

Az ott olvasottak alapján nekem valószínűleg meg fogják akadályozni a szünetmentes szolgáltatóváltásomat. (több mint egy hét késéssel küldtek csekket nekem, így esélyem sem volt időben befizetni, most tartozásom van - persze miattuk)

A Homáron azt írta valaki, hogy a Hírközlési Felügyelet a "felettesük". Egyszerű halandóként fordulhatok majd oda panasszal? Vagy hol lehet panaszkodni?

#1133 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 18:51

Idézet: shadowman - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 18:46

Addig is egy jotanacs akik internetet akarnak elofizetni.
Csak olyan szolgaltatoval szerzodjenek, akinek van a lakhelyen kirendeltsege, mert telefonon ugy lerazzak az embert ahogy kell.
Kivancsi lennek arra hogyha nem fizetnek akkor mikor keresnenek meg.

Én küldtem nekik postán egy kérelmet, hogy szüntessék meg a netem. Remélem megteszik.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1134 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 19:03

Én is átpártolok a T-Home-hoz mert ennyi pénzt nem ér 1mbit főleg úgy hogy másol ezért 2mbitet kapok...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#1135 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 19:08

Mondjuk nálam szinte alig volt hogy megszakadt a net, vagy hogy több órás kimaradás volt. De akkor is kissé drága...
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1136 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 19:27

Most mit mondjak, szerintem ez hogy tied a hálózat de továbbértékesitem a használatot nem igazán ügyfélbarát dolgokat hoz elő.Valahol persze ezt legalább megpróbálják korrekten minél kevesebb szenvedéssel megoldani de sok cégnél leszrják.Másik hogy nembiztos hogy ez a tovább értékesitéás igy fog továbbra is menni olyasmit hallani.

Szerkesztette: djculture 2008. 10. 11. 19:27 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1137 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 21:15

Idézet: djculture - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 20:27

Most mit mondjak, szerintem ez hogy tied a hálózat de továbbértékesitem a használatot nem igazán ügyfélbarát dolgokat hoz elő.Valahol persze ezt legalább megpróbálják korrekten minél kevesebb szenvedéssel megoldani de sok cégnél leszrják.Másik hogy nembiztos hogy ez a tovább értékesitéás igy fog továbbra is menni olyasmit hallani.

1, Nem a netet értékesítem tovább, hanem a tárhelyemet.

2, Megkérdeztem ügyfélszolgálaton személyesen, megkérdeztem telefonon a központot, sőt még a szerelőket is, hogy mit szólnak hozzá. Leszarják.

3, Még mindezek ellenére is írok nyilatkozatot és elküldöm postán a központba hogy tudjanak róla. Sőt, a szerződéshez is mellékelem nekik az ügyfélszolgálaton.

Szerkesztette: Dextrose 2008. 10. 11. 21:35 -kor

paranormal.hu

#1138 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 12. 01:00

Idézet: Dextrose - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 22:15

[color=gray][SIZE=1]1, Nem a netet értékesítem tovább, hanem a tárhelyemet.

Szerverszolgáltatás?
Make love not Wor.

#1139 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 12:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 2:00

Szerverszolgáltatás?

Nevezzük annak. Ja, de hozzáteszem: üres tárhelyről van szó.

paranormal.hu

#1140 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 17:03

Na ma sikerült lemondani a netet fent pesten :D
elvileg 8napon belül kikapcsolják :) és végre jöhet a 6/1megás kábel :) 8ért:D
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +