HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 28. 20:55

Idézet: petne - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 18:35

Nem, abban az esetben kívülről olyannak látszik, mintha 1 gép lenne.

Ez nem teljesen igaz. bizonyos eszkozok leteznek annak felderitesere, hogy valjobana tobb gep van a router mogott. pl a magasabb portszamok hasznalata. de ettol fuggetlen szerintem rre szarik minden szolgaltato:)

#562 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 21:03

Idézet: Bal - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 21:55

Ez nem teljesen igaz. bizonyos eszkozok leteznek annak felderitesere, hogy valjobana tobb gep van a router mogott. pl a magasabb portszamok hasznalata. de ettol fuggetlen szerintem rre szarik minden szolgaltato:)

Én is erre gondoltam... persze hogy van lehetőség, de ezzel nem foglalkozik, mivel a háztartáson belüli megosztás engedélyezett.

#563 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 23:57

Tehát akkor egy sima switch nem elég hozzá.

Tudtok ajánlani egy routert a feladatra?

#564 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 15:21

Idézet: Waterman - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 9:21

Az újbelépőknek 6990.Szolgáltatóváltóknak, régi előfizetőknek nem ennyi.Újbelépő akkor lehetsz ha 3 hónapig nincs ADSL a telefonvonaladon.(Visszamondani és új vonalat rendelni.)Fura egy üzletpolitika ez, de a T-...akármi miatt minden IS-nél így van.
Én tavaly novemberben jöttem át szolgáltatóváltással, havi 7494-ért van 1megásom.Nézd meg a listát mennyiért lehet most 1megással szolgáltatót váltani?Az egy év elteltével pedig "változatlan feltételekkel" határozatlan idejűbe megy át.
Üdv.

Kis furfangosak ám, mert ez a változatlan feltétel sajnos nem igaz. Nekem mostanság fog lejárni náluk a előfizum, küldtek is egy mailt, hogy a szép új online rendszerben pár klattyintással hosszabíthatok ha kedvem tarja, vagy ha nem, úgy átmegy határozatlan idejű szerződésbe a dolog, viszont akkor +1200Ft-al többet kell majd fizetnem.. :think: Mivel alapjában véve elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, ellátogattam a már említett online ügyfélszolgálatra, hogy ott majd jól hosszabítok kényelmesen, ügyesen és gyorsan, és akkor marad a jelenlegi ár, vagy tán még egy kis kedvezményt is kapok. Nos az online rendszer még véletlenül sem teszi könnyebbé -ebből a szempontból- a felhasználó életét  :mad: A jelenlegi 2 MB-os netem szerződéshosszabbításra két ajánlatot ad csupán, Prepaid és normál 3Mb-os netre "hosszabíthatok", persze drágábban és egyszeri +5000Ft-s csomag váltási díj mellett  :omg: Telefonáltam is, de sok sikerrel nem jártam, kb 6x elismételtem, hogy mit szeretnék (ugyanez a csomag, ugyanennyiért vagy olcsóbban :D, újabb 1éves aláfirkantással ), de végül azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy írjak mailt és majd dobnak egy ajánlatot.. Most itt tartok, reméletőleg hamarosan happy endel végződik a story  :cool:

#565 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 03. 09:21

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 0:57

Tehát akkor egy sima switch nem elég hozzá.

Tudtok ajánlani egy routert a feladatra?

Nekem ilyen routerem van , tökéletesen megvagyok elégedve vele, printserver is egyben (párhuzamos portos).Nem a legolcsóbb, de sokat szívtam egy SMC-vel és tudom, hogy mi a különbség a jó és a rossz között.Ez teszi a dolgát, észre sem veszem, hogy van, még soha semmilyen gond nem volt vele.Csak ajánlani tudom a Draytek-et.

#566 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 09:31

Idézet: bj22 - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 16:21

Kis furfangosak ám, mert ez a változatlan feltétel sajnos nem igaz. Nekem mostanság fog lejárni náluk a előfizum, küldtek is egy mailt, hogy a szép új online rendszerben pár klattyintással hosszabíthatok ha kedvem tarja, vagy ha nem, úgy átmegy határozatlan idejű szerződésbe a dolog, viszont akkor +1200Ft-al többet kell majd fizetnem.. :think: Mivel alapjában véve elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, ellátogattam a már említett online ügyfélszolgálatra, hogy ott majd jól hosszabítok kényelmesen, ügyesen és gyorsan, és akkor marad a jelenlegi ár, vagy tán még egy kis kedvezményt is kapok. Nos az online rendszer még véletlenül sem teszi könnyebbé -ebből a szempontból- a felhasználó életét  :mad: A jelenlegi 2 MB-os netem szerződéshosszabbításra két ajánlatot ad csupán, Prepaid és normál 3Mb-os netre "hosszabíthatok", persze drágábban és egyszeri +5000Ft-s csomag váltási díj mellett  :omg: Telefonáltam is, de sok sikerrel nem jártam, kb 6x elismételtem, hogy mit szeretnék (ugyanez a csomag, ugyanennyiért vagy olcsóbban :D, újabb 1éves aláfirkantással ), de végül azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy írjak mailt és majd dobnak egy ajánlatot.. Most itt tartok, reméletőleg hamarosan happy endel végződik a story  :cool:

Nemtudom.Én ezt a mailt kaptam tőlük, ha átmegy határozatlan idejűbe akkor emelnek 6 Ft-ot.(7494ről 7500-ra.) Emeljenek.Majd írok nekik mélt, mert nem tiszta, hogy mi az előnye az ujabb szerződésnek a határozatlan idejűvel szemben.Jártam én is az online üfszolgon, ha lekattintod a hosszabítok gombot akkor rögtön hosszabít, vagy jön még elő választási lehetőség?

"Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy határozott idejű ADSL előfizetői szerződése hamarosan, 2006. november 30. dátummal lejár. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.

Tekintettel arra, hogy szerződésünk megkötésekor Ön új belépőnek számított az ADSL piacra, igyekeztünk minden olyan egyszeri, illetve havidíj kedvezményt - melyet ADSL nagykereskedelmi partnerünk biztosít az Internetszolgáltatók számára - az Ön részére a lehetséges legnagyobb mértékben átadni.

Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az Internetszolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.
Amennyiben nem kerül sor Társaságunk és Ön között újrakötésre a lentebb hivatkozott lehetőségek valamelyike alapján, az ADSL előfizetői szerződés határozatlan időtartamúvá válik, és  a havi előfizetési díj bruttó 7500 forint összegre emelkedik.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra is, hogy a jelenleg a piacon kedvezőbb díjakkal reklámozott ADSL ajánlatok csak új belépőkre érvényesek, csak azok vehetik igénybe, akiknél az utolsó 3 hónapban nem üzemelt ADSL szolgáltatás.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság 2006 nyarától előírja az ún. Retail Minus ADSL nagykereskedelmi árképzést, mely várhatóan 2007. első félévétől kötelezni fogja a nagykereskedelmi ADSL szolgáltatókat a korábban létrejött ADSL szerződések nagykereskedelmi árának csökkentésére is. Amint az ebből adódó nagykereskedelmi árcsökkenés lehetővé teszi, az  Externet is csökkenteni tudja az Ön által fizetett díjat.

Kérjük, hogy jelentkezzen be Online Ügyfélszolgálatunkra, és tekintse meg ajánlatainkat az új szerződési periódusra vonatkozóan, amelyet néhány kattintással elfogadhat, bonyolult szerződési procedúra nélkül.

Amennyiben még nem rendelkezik hozzáféréssel az Online Ügyfélszolgálatunkhoz, a bejelentkezés mellett lévő REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva hozhat létre egyet.

Online Ügyfélszolgálatunk az alábbi címen érhető el: https://www.externet.hu

Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését és a jövőben is előfizetőink között tisztelhetjük.

Üdvözlettel,
Externet Kft."

#567 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 11:39

Idézet: Waterman - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 10:31

Nemtudom.Én ezt a mailt kaptam tőlük, ha átmegy határozatlan idejűbe akkor emelnek 6 Ft-ot.(7494ről 7500-ra.) Emeljenek.Majd írok nekik mélt, mert nem tiszta, hogy mi az előnye az ujabb szerződésnek a határozatlan idejűvel szemben.Jártam én is az online üfszolgon, ha lekattintod a hosszabítok gombot akkor rögtön hosszabít, vagy jön még elő választási lehetőség?

"Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy határozott idejű ADSL előfizetői szerződése hamarosan, 2006. november 30. dátummal lejár. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.

Tekintettel arra, hogy szerződésünk megkötésekor Ön új belépőnek számított az ADSL piacra, igyekeztünk minden olyan egyszeri, illetve havidíj kedvezményt - melyet ADSL nagykereskedelmi partnerünk biztosít az Internetszolgáltatók számára - az Ön részére a lehetséges legnagyobb mértékben átadni.

Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az Internetszolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.
Amennyiben nem kerül sor Társaságunk és Ön között újrakötésre a lentebb hivatkozott lehetőségek valamelyike alapján, az ADSL előfizetői szerződés határozatlan időtartamúvá válik, és  a havi előfizetési díj bruttó 7500 forint összegre emelkedik.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra is, hogy a jelenleg a piacon kedvezőbb díjakkal reklámozott ADSL ajánlatok csak új belépőkre érvényesek, csak azok vehetik igénybe, akiknél az utolsó 3 hónapban nem üzemelt ADSL szolgáltatás.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság 2006 nyarától előírja az ún. Retail Minus ADSL nagykereskedelmi árképzést, mely várhatóan 2007. első félévétől kötelezni fogja a nagykereskedelmi ADSL szolgáltatókat a korábban létrejött ADSL szerződések nagykereskedelmi árának csökkentésére is. Amint az ebből adódó nagykereskedelmi árcsökkenés lehetővé teszi, az  Externet is csökkenteni tudja az Ön által fizetett díjat.

Kérjük, hogy jelentkezzen be Online Ügyfélszolgálatunkra, és tekintse meg ajánlatainkat az új szerződési periódusra vonatkozóan, amelyet néhány kattintással elfogadhat, bonyolult szerződési procedúra nélkül.

Amennyiben még nem rendelkezik hozzáféréssel az Online Ügyfélszolgálatunkhoz, a bejelentkezés mellett lévő REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva hozhat létre egyet.

Online Ügyfélszolgálatunk az alábbi címen érhető el: https://www.externet.hu

Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését és a jövőben is előfizetőink között tisztelhetjük.

Üdvözlettel,
Externet Kft."

igen, én is ezt a levelet kaptam, csak nekem a 9400-ról 10700-ra ugrana a díj határozatlanban  :reklamacio:

Nyomhatsz a hosszabbításra, utána még lehet választanod, de mint mondtam (legalábbis nálam) a felajánlott hosszabbítási lehetőség egy nagyobb csomagra váltást jelent, persze gyorsabb, több pénzért és +5ezer Ft egyszerí díjért..ha neked sem kell nagyobb csomag, akkor marad a levelezgetés..éljen a kényelmes online ügyfélszolgálati rendszerük  :lama:

#568 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 15:58

Idézet: bj22 - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 12:39

igen, én is ezt a levelet kaptam, csak nekem a 9400-ról 10700-ra ugrana a díj határozatlanban  :reklamacio:

Nyomhatsz a hosszabbításra, utána még lehet választanod, de mint mondtam (legalábbis nálam) a felajánlott hosszabbítási lehetőség egy nagyobb csomagra váltást jelent, persze gyorsabb, több pénzért és +5ezer Ft egyszerí díjért..ha neked sem kell nagyobb csomag, akkor marad a levelezgetés..éljen a kényelmes online ügyfélszolgálati rendszerük  :lama:

Megnéztem nekem mit ajánlanak.Hááát, éngem jobban szeretnek mint Téged :-))

Az ajánlataik:
Megnevezés                                  Havidíj [bruttó] Egyszeri díj 
ADSL otthoni csomag 1.0 Mbit*            7500 Ft            0 Ft
ADSL otthoni csomag 2.0 Mbit*            9000 Ft            5000 Ft
ADSL otthoni csomag prepaid 2.0 Mbit*  8388 Ft            5000 Ft
ADSL otthoni csomag 3.0 Mbit*            11490 Ft          5000 Ft
ADSL otthoni csomag prepaid 3.0 Mbit*  10788 Ft          5000 Ft

Még mindig ott a kérdés, hogy mi az előnye a szerződéshosszabbításnak a határozatlan idejű szerződéssel szemben?Előző szolgáltatómnál sem hosszabbítottam szerződést és így pár hónap mulva letudtam csapni az Externet jó ajánlatára.Majd a jövő hónap végéig kitalálom, hogy mi legyen.

#569 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:22

Idézet: bj22 - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 12:39

A konkurenciánál jó árak vannak, még a szolgáltatóváltóknak is, ehónap végéig.
Kár, hogy az én hűségem a jövőhónap végén jár le.Ez is egy lehetőség, hogy ide átjön az ember.Rá kell néznem novemberben is az áraikra.

#570 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:36

tényleg jobban szeret, nekem a jelenlegi 2megásomra ezeket köpi ki

Idézet

ADSL otthoni csomag 3.0 Mbit*      11490 Ft  5000 Ft
    ADSL otthoni csomag prepaid 3.0 Mbit*  10788 Ft  5000 Ft

Nem értem, hogy 2 megás miért nincs a választhatóak között (neked pl ott van a jelenlegi csomagod is a listában).

Szolgáltatóváltás meg nem olyan egyszerű, csak akkor megy simán, ha 3 hónapig nincs ADSL a vonalon.. Illetve még a YOOO csomagok lehetnének alternatívák, mert a nettel együtt, a telefonvalat is megrendeled a szolgáltatótól (Matáv szerződés megszűnik, de a telszámod marad), de én nem akarok ilyenekkel bűvészkedni, egyszerűen csak a jól bevált jelenlegi szolgáltatásomat kérném tovább, ha kell aláírással is..ha hagyják :D Szóval várom a válaszukat és majd kiderül  :cool:

Szerkesztette: bj22 2006. 10. 04. 19:37 -kor

#571 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:47

Idézet: bj22 - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 20:36

tényleg jobban szeret, nekem a jelenlegi 2megásomra ezeket köpi ki

Nem értem, hogy 2 megás miért nincs a választhatóak között (neked pl ott van a jelenlegi csomagod is a listában).

Szolgáltatóváltás meg nem olyan egyszerű, csak akkor megy simán, ha 3 hónapig nincs ADSL a vonalon.. Illetve még a YOOO csomagok lehetnének alternatívák, mert a nettel együtt, a telefonvalat is megrendeled a szolgáltatótól (Matáv szerződés megszűnik, de a telszámod marad), de én nem akarok ilyenekkel bűvészkedni, egyszerűen csak a jól bevált jelenlegi szolgáltatásomat kérném tovább, ha kell aláírással is..ha hagyják :D Szóval várom a válaszukat és majd kiderül  :cool:

Én szolgáltatóváltással kerültem ide, nagyon egyszerűen ment.Egy csatlakozásipróba volt amikor nem ment a net, telefonáltam, majd beállítottam az új felhnevet, jelszót és már megint ment a net.Kétmegást ehónap végéig 8280-ért adnak a konkurenciánál.Ennyiért érdemes váltani, nem?

#572 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 15:49

Idézet: Waterman - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 20:47

Ennyiért érdemes váltani, nem?

Lehet.

Nekem úgy lett 10700 a 3MB-es, hogy egy évet előre pengetem.
Ezeknél  meg simán annyi a havidíj. (10680 a 3MB , váltósoknak)

#573 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 12:10

Sziasztok!

Externet-nél vagyok én is. Decemberben jár le az 1 évem. És arra lennék kiváncsi, hogy ha lejár akkor utána hogy lesz:

1.: Meghosszabbodik 1 évvel, ugyan annyi pénzért, ugyan olyan sebesség?
2.: Határozatlan lesz, változatlan pénz és sebesség?
3.: Határozatlan lesz de drágábbért?

Váltani szeretnék más szolgáltatóhoz, mert 512K már van majdnem fele annyiért is, sőt.
De, még nem tudom, hogy szolgáltatóváltással vagy ugy hogy várni kell 3 hónapot, hogy "új előfizető" lehessek. Utobbi még kedvezőbb lenne.

Előre is köszi!

#574 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 19. 14:27

Idézet: StarT - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 12:10

Sziasztok!

Externet-nél vagyok én is. Decemberben jár le az 1 évem. És arra lennék kiváncsi, hogy ha lejár akkor utána hogy lesz:

Váltani szeretnék más szolgáltatóhoz, mert 512K már van majdnem fele annyiért is, sőt.
De, még nem tudom, hogy szolgáltatóváltással vagy ugy hogy várni kell 3 hónapot, hogy "új előfizető" lehessek. Utobbi még kedvezőbb lenne.

Előre is köszi!

2.

#575 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 13:44

Idézet: tbundy - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 15:27

2.

nem sokkal ezelőtt linkeltem be a tőlük kapott mailt, mely szerint nálam pl. a "Határozatlan lesz, változatlan pénz és sebesség" nem állja meg a helyét, úgyanis határozatlanban többet kellene fizetnem a levél alapján. Szóval nem biztos az, hogy a kettes pont lesz a helyes. Az érdeklődő leveleimre azóta sem válaszólnak, kedden ismét hívom őket, ha akkor sem sikerül érdemi infot kiszedni belőlük (hosszabítani szeretnék, röhely hogy nekem kell utánuk futkosnom, de ha nekik nem kell +1 előfizető újabb egy éve akkor legyen..) akkor asszem, hagyom őket a rákba.

#576 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 18:42

Idézet: StarT - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 11:10

Sziasztok!

Előre is köszi!

Sajnos ez elso valasz a helyes az externetnel, szoval mielobb jelezd nekik, ha menni akarsz toluk, vagy te szolj nekik, hogy ujra akarsz egy evet, mert akkor kaphatsz jobb arat, mint ami most fizetsz!!

#577 Felhasználó inaktív   Old timer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 09:09

Idézet: Bal - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 19:42

Sajnos ez elso valasz a helyes az externetnel, szoval mielobb jelezd nekik, ha menni akarsz toluk, vagy te szolj nekik, hogy ujra akarsz egy evet, mert akkor kaphatsz jobb arat, mint ami most fizetsz!!

Uraim!

Tessék olvasni! AFSZ: "10.1. Az előfizetői szerződés hatálya
A szerződés időtartamát a felek az egyedi előfizetői szerződésben határozzák meg. Ennek hiányában a
szerződés a felek között határozatlan időtartamra jön létre.
Az egyedi előfizetői szerződésben a felek egyező akarattal megállapodhatnak abban, hogy a határozott
idejű szerződés minden további jognyilatkozat megtétele nélkül határozatlan idejű szerződéssé alakul át
vagy a szerződés hatálya további meghatározott időtartamra meghosszabbodik, ha a határozott idő lejárta
előtt az előfizető a szerződés megszüntetésére vonatkozó írásbeli nyilatkozatot nem terjeszt elő, illetve ha
a határozott idő lejáratát követően az előfizető a szolgáltatást továbbra is, legalább egy alkalommal
igénybe veszi."

Tehát elő kell kaparni az "egyedi előfizetési szerződés"-t és abból kiderül minden.

Amúgy nálam ez van:

"Felek megállapodnak abban, hogy ha a határozott
időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal az Előfizető
nem kéri írásban a szerződés megszüntetését, úgy a
szerződés a felek között a határozott időtartam elteltével
- azonos tartalommal - határozatlan időtartamra
megkötött szerződéssé alakul át."

#578 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:21

Heli!

Az ügyfélszolgálat még mindig egy rakás szar?

Üdv.  :p  :D

#579 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 10:34

Idézet: whg - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:21

Az ügyfélszolgálat még mindig egy rakás szar?

Nekem most legutóbb kapásból felvették a telefont és hip-hopp rá is vetődtek a vonalhibára.
Legutóbb meg a leveleim hatására jóváírtak egy havi díjat.
Szóval jelentősen kezd javulni a megítélésem velük kapcsolatban. :) :up:

Szerkesztette: Dorien 2006. 10. 25. 10:35 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#580 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 14:56

hali, érdeklődni szeretnék az externet 2megás netjéről, igaz h csak 192kbites feltöltése van?
amúgy meg minimál csomagos Matávunk van, erre sztetek rákötik?
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.