HWSW Informatikai Kerekasztal: Image Tank, milyet vegyek... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Image Tank, milyet vegyek... Mobil háttértár/kártyaolvasó

#21 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 10. 15:55

Idézet: szeder - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:40

-  szeder elemzése -

Most egy kicsit elbizonytalanodtam. A spéci akku nem jó. Bár ha tölthető mondjuk 500-szor, akkor valószínű, hogy a készülékkel együtt dobom ki 20 év múlva. :D
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#22 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 16:44

jaja Compactdrive nagyon szimpi

de hiába szimpi, ha van ez a nem is olyan apró hibája.

5 volt helyett 6 volt akár ki is nyírhatja egyesek szerint a vinyót, tehát adatvesztés következhet be...
5 volt helyett 4.5 volton bizonytalanná válhat a működés, tehát adatvesztés következhet be...

ha a vinyó előtt egy rendes fesszabályzó lenne akkor gondolkodás nélkül megvenném.
így viszont azon gondolkozok, hogy házilag vajon megoldható-e ez a feszültség gond...

update: azt írják fórumokban hogy új firmware-ben korlátozni lehet, hogy milyen feszültség értékek között működjön csak a vinyó...

Szerkesztette: WiZARD 2004. 11. 10. 19:30 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#23 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 18:17

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:55

Most egy kicsit elbizonytalanodtam. A spéci akku nem jó. Bár ha tölthető mondjuk 500-szor, akkor valószínű, hogy a készülékkel együtt dobom ki 20 év múlva. :D

LiIon akku, szóval nem hiszem, h gond lesz vele.

#24 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 08:16

Idézet: szeder - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 18:17

LiIon akku, szóval nem hiszem, h gond lesz vele.

Nem is tudom. Most már azon is gondolkodom, kell-e nekem ilyen? :think:  Most van 2x512, plusz egy 256-os kártyám. Nyáron 6 napra elég volt. Nemigen használok RAW-ot, általában legnagyobb JPG fine minőségben. Ez így kb. 400 képre elég. Amikor szükségem lehet rá, az belátható időn belül két alkalom. Megéri? Vagy inkább még 2x1GB CF? Nem tudom. :confused:
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#25 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 11:55

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 8:16

Nem is tudom. Most már azon is gondolkodom, kell-e nekem ilyen? :think:  Most van 2x512, plusz egy 256-os kártyám. Nyáron 6 napra elég volt. Nemigen használok RAW-ot, általában legnagyobb JPG fine minőségben. Ez így kb. 400 képre elég. Amikor szükségem lehet rá, az belátható időn belül két alkalom. Megéri? Vagy inkább még 2x1GB CF? Nem tudom. :confused:

Keresel valakit az ismeretségi körben, akinek megvannak a megfelelő eszközei, és hajlandó neked kölcsönadni sok CF-et és/vagy vmi háttértárat (;  És mi van akkor, hogyha két hétre mész valahova? (;

btw, azóta meglestem a használati utasításban, és 500 újratöltést írnak a vp2060 akkujára.

#26 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 12:09

Idézet: szeder - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 11:55

És mi van akkor, hogyha két hétre mész valahova? (;

btw, azóta meglestem a használati utasításban, és 500 újratöltést írnak a vp2060 akkujára.

Épp emiatt kezdtem keresgélni. Jövőre talán (nagyon nagyon talán) összejön egy kéthetes Anglia, Wales, Skócia körutazás. Ott pedig kár lenne spórolni a "filmmel".
2006-ban meg a teljes napfogyatkozás Törökországban, amit célszerű RAW-ban fotózni. Na, még alszom rá néhányat.
Az 500 feltöltés király, az nekem életfogytig elég lenne.

#27 Felhasználó inaktív   orange 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 19:20

Én egy Jobo GIGA3-at vettem nemrég 40G-os HDD-vel, 250 euróért. Nem túl igényes a külseje és az összerakása, elég gyengus az mp3 minősége, de ilyen áron arra jó, hogy most már ne kelljen aggódnom, hogy kifogyok a helyből.

#28 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:29

Vegszukseg eseten pedig be lehet ulni egy internet kavezoba es szepen hazakuldeni a kepeket ftp-n. :D
En ennel olcsobbat nem tudok :D
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#29 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 19:32

Vosonic: új X'S-Drive II Plus

#30 Felhasználó inaktív   Álmodó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 16:11

Itt van a megoldás:

http://www.macally.c...ew_syncbox.html

Ezzel a gépről USB eszközre lehet menteni a képeket 50 dollárért...

#31 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 10:25

Portable Storage Device - szinte minden cucc, sok mért adattal
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#32 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 14:52

Idézet: Álmodó - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 16:11

Itt van a megoldás:
http://www.macally.c...ew_syncbox.html
Ezzel a gépről USB eszközre lehet menteni a képeket 50 dollárért...

ez istencsászár. Főleg azoknak, akiknek van már usb hdd.
:)

hol/mennyiért lehet kapni?

Szerkesztette: sbazsi 2005. 04. 22. 14:52 -kor

Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#33 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 14:54

Idézet: szeder - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:40

[tényleg...  engem zavar, h ha megyek vhova hosszabb időre, akkor csomó különféle töltőt kell magammal vinni...  Telefon, fényképező, AA akku, vosonic...  Titeket ez nem zavar? (;]  [hmm, költői a kérdés... (;]

nem inkább Töltöi kérdés? :D:D:D

/amúgy az sokkal jobban zavarna, ha lemerülne az eszköz ...  :D/

Szerkesztette: sbazsi 2005. 04. 22. 14:54 -kor

Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#34 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 18:33

Keresek valamilyen image tank megoldast CF-et tudjon olvasni amugy lehet minel butabb, eos350d-hez hasznalnam, nem baj, ha hasznalt, viszont diszkre nincs szuksegem hozza (hacsak nem mondjuk 10k a 40gb -s)

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó