HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 26. 18:54

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:47

15:59-kor kaptam meg.

Én 16:56-kor

#2442 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:23

Idézet: csulok - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:52

azt esetleg tudja valaki hogy ha olyan modemem van amit szeptemberben vettem ( dlink dsl-360r ) és eddig 3,5mbites net volt ( igen 3g+ ) ami feltételezhetőleg adsl1es service, akkor az emelt 12mbit ( ami vagy adsl2 vagy 2+ (télleg melyik lesz a 2 közül?))-hez kell-e uj modemet venni vagy lesz csere vagy tud a modem minden féle adslt vagy firmwaret kell frissitenem vagy olyan lehetőség amire nem gondoltam?
thanks

A 360r adsl2+ -os
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#2443 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:24

Idézet: csulok - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:52

azt esetleg tudja valaki hogy ha olyan modemem van amit szeptemberben vettem ( dlink dsl-360r ) és eddig 3,5mbites net volt ( igen 3g+ ) ami feltételezhetőleg adsl1es service, akkor az emelt 12mbit ( ami vagy adsl2 vagy 2+ (télleg melyik lesz a 2 közül?))-hez kell-e uj modemet venni vagy lesz csere vagy tud a modem minden féle adslt vagy firmwaret kell frissitenem vagy olyan lehetőség amire nem gondoltam?
thanks

Birnia kell a 12M-át akár többet is mivel a 360R adsl2+ kompatibilis modem,firmware frissités amúgy is nehéz ügy lenne mivel butitott modem a 360R és emiatt a  menűjéhez nemigen férsz hozzá ;)

#2444 Felhasználó inaktív   predakon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:24

Nekem nincsa bajom a tvnettel, mint internettel.
DE! maga a weboldal, a levelezés és minden más annyira égő nem működő szar, hogy az valami hihetetlen. A levelező részt abszolut nem is használom, az oldal meg átláthatatlan.

Ezeken sürgősen javítani kéne.
A másik gondom a néha előforduló bunkó modorú ügyfélszolgálatosok, azok nálam kivágják a biztosítékot.
Én megértem, hogyha nem ez az álom munka, de könyörgöm ha már valaki erre vállalkozik akkor olyan idegrendszere is legyen.    :offtopic:

Én a mai napig azt sem tudom hol a francban találom a tvnet email szolgáltatást.

Szerkesztette: predakon 2007. 01. 26. 19:28 -kor

Abit IC7,p4 2.8@3.4nw,2gb 500 kingmax hardcore,X850XT,logitech z-5300,xbox

#2445 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:25

Idézet: hbooo - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:23

A 360r adsl2+ -os

Megelőztél :D

#2446 Felhasználó inaktív   csulok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:30

Idézet: ohej - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:25

Megelőztél :D

és a 12mbites net amit akár kaphatok az adsl2es vagy 2+os lesz?

amugy köszi a sok és gyors választ

#2447 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:36

Nekem erkezett (Fri, 26 Jan 2007 17:03:41) korlevel a szervercsererol. (A weblapon is olvashato kozlemeny all benne)

Elore bocsatom, hogy nem vagyok marketinges/PRos, de talan a TVnet-nel nem artana jobban odafigyelni, esetleg reszmunkaban alkalmazni egy bolcsesz "olvasoszerkesztot". Tudniillik - tapasztalatbol mondom, hogy - az emberek jo resze telitodott mar a marketingdumaval, inkabb egyszeru, tartalmilag relevans szoveget olvasna peldaul az alabb panelek helyett:

A kozlemeny igy kezdodik:

Idézet

"Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk Önt..."

En elhiszem, hogy a Tvnetnel orulnek, hogy uj szerver all fel, es ha a procedura lezajlik, akkor az elofizetok is orulnek majd, de a kozlemeny tartalma tkp annyi, hogy: most kicsit rossz lesz, kedves elofizeto, de fogadd el, legy turelmes, mert a valtozas utan jobb lesz, mint annak elotte.
Altalaban szerencsesebb, ha elobb kozoljuk a rossz hirt, es utana taglaljuk/fejtjuk ki a pozitivumokat. Jelen esetben: mitol es miert lesz jobb a szolgaltatas. (Szerintem megert volna meg 2-3, reszletezo mondatot.)

Idézet

"...a hétfőtől még kifogástalanabb szolgáltatás"

Egy szolgaltatas hogyan lehet _meg_ kifogastalanabb? Szamomra ez ertelmezhetetlen.

Idézet

"...és a rövid kényszerszünetért maradéktalanul kárpótlást nyújt majd"

Ugy velem, 100%, hogy lesz olyan mail, ami visza fog pattanni, azaz _maradektalan_ karpotlasrol szo sem lehet.

illetve:

Idézet

"Amennyiben bármilyen további kérdése lenne..."

_Tovabbi_ kerdesem nem lehet, mert a szolgaltato kezdemenyezte a kommunikaciot (=adta ki a kozlemenyt), nem pedig elofizetoi kerdesre (=Tessek mondani, lesz mail a hetvegen?) valaszolt.

Vegul, hogy magam ne cafoljam :) , szemelyes pozitiv tapasztalataim: tavasztol vagyok Tvnet elofizeto. (Kerdeseket megelozve: 3G, es meg nalam sem emeltek ;) ) Olykor itthonrol is dolgozom, sokat logok neten es - en! ;) - maradektalanul meg vagyok elegedve a szolgaltatassal, nagyon szimpatikus a ceg! Nem vicc.

Ezzel zarom soraim :D

#2448 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:37

Idézet: csulok - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:30

és a 12mbites net amit akár kaphatok az adsl2es vagy 2+os lesz?

amugy köszi a sok és gyors választ

2+

Hmm...
Kép

Szerkesztette: hbooo 2007. 01. 26. 20:25 -kor

Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#2449 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 20:27

Idézet: ohej - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:54

Már 20:25 van és még mindig nem jött semmi.

Nem sírni akarok, hogy jajj, hát nem kaptam mélt a leállásról és mi lesz velem a levelezés nélkül... Csak úgy gondolom, illene előre szólni (kb. 1 héttel legalább)!
Nem kell ezért külön sms-t küldeni, (mint a már majd' 1 hete befizetett számláról - ha csekken fizetek, mennyi idő alatt ér a TVNet-hez a pénz?? Mert ezek szerint a 4 nap kevés volt...) megelégednék egy időben érkező e-maillel is!

:cool: Ami magát szolfgáltatást (ADSL3G) illeti, nem lehet egy szavam sem! Minden nagyon szép, minden nagyon jó...stb, stb!

#2450 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 20:58

Idézet: Czumy - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 20:27

Már 20:25 van és még mindig nem jött semmi.

Hát ha neked nem jött,olvasd el alább;;;; ;)

Tájékoztatás karbantartásról

Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a TVnet ügyfelei elégedettsége érdekében újabb lépést tesz a még magasabb minőség érdekében. A most küszöbönálló szervercserével felgyorsul az Ön által is igénybe vett e-mail-szolgáltatásunk, emellett az új szerver hatékonyabb vírusirtójával és spam-szűrőivel gondoskodik a szolgáltatás zavartalanabb használatáról. A szervercsere a most következő hétvégén, 2007. január 26., péntek éjféltől január 28., vasárnap éjfélig zajlik. Ebben az időszakban a TVnet teljes (mind a be-, mind a kimenő) e-mail-szolgáltatását, sajnos, szüneteltetni kényszerülünk, de a szervercsere az internet folyamatos működését nem érinti. Bizonyosak vagyunk benne, hogy a hétfőtől még kifogástalanabb szolgáltatás ezt az átmeneti kényelmetlenséget hamar feledteti Önnel, és a rövid kényszerszünetért maradéktalanul kárpótlást nyújt majd. Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük, hívja a 1258-as ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol kollégáink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésére. Köszönjük megértését!                                                                                 

A TVnet csapata

#2451 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:18

Idézet: ohej - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:54

16:52, és 16:53 -kor
És tényleg röhely az "Örömmel..."

#2452 Felhasználó inaktív   begab 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:18

Idézet: petne - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 16:47

Bár én nem vagyok TVnetes, de megdöbbentem ezen a közleményen. Most a TVnetes előfizetők nem küldhetnek e-mailt a hétvégén? Nem igazán értem a dolgot és ilyenről nem hallottam még. Én nem tudom, hogy mit csinálnék, ha nekem nem lenne ennyi ideig, mivel számomra nagyon fontos az e-mail.

Egy nagyon pozitív tapasztalatom azért eddig is volt a mail szolgáltatásukkal kapcsolatban. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én NEM KAPOK csak nagyon ritkán SPAM-et. Ez nálam egy igen nagy piros pont a szolgáltatónak. A t-online-nál ez sajnos úgy tudom, hogy mindennapos probléma sajnos, pedig nem egy kis szolgáltató. Meg állandóan feketelistán van.
Inkább kibírom 2 napig mail nélkül.  :)

#2453 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 22:22

Idézet: begab - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 21:18

Egy nagyon pozitív tapasztalatom azért eddig is volt a mail szolgáltatásukkal kapcsolatban. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én NEM KAPOK csak nagyon ritkán SPAM-et. Ez nálam egy igen nagy piros pont a szolgáltatónak. A t-online-nál ez sajnos úgy tudom, hogy mindennapos probléma sajnos, pedig nem egy kis szolgáltató. Meg állandóan feketelistán van.
Inkább kibírom 2 napig mail nélkül.  :)

Én sem kapok rá spamet, igaz nem is adtam meg senkinek...

Állítólag a T-Comra sem jön majd ennyi, ha megszünik az axeleros átírányítás, azt mondják azt már nem szűrik. Anno azzal még egy csomó helyre felíratkoztam, ennek iszom a lev(el)ét a mai napig.
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#2454 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 23:02

Idézet: predakon - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:24

Nekem nincsa bajom a tvnettel, mint internettel.
DE! maga a weboldal, a levelezés és minden más annyira égő nem működő szar, hogy az valami hihetetlen. A levelező részt abszolut nem is használom, az oldal meg átláthatatlan.

Ezeken sürgősen javítani kéne.
A másik gondom a néha előforduló bunkó modorú ügyfélszolgálatosok, azok nálam kivágják a biztosítékot.
Én megértem, hogyha nem ez az álom munka, de könyörgöm ha már valaki erre vállalkozik akkor olyan idegrendszere is legyen.    :offtopic:

Én a mai napig azt sem tudom hol a francban találom a tvnet email szolgáltatást.

Már bocs, de sztem egyáltalán nem átláthatatlan az oldaluk, nézz szét más szolgáltatónál, akár a magentánál, először5 percembe került ott megtalálni valamit ADSL szolgáltatásukról. A levelező pedig itt van:

TVnet mail

Most megnéztem, ebben igazad van, hogy nem nagyon található meg :) Ja csak simán odaugrik.

Szerkesztette: nyikszi 2007. 01. 26. 23:10 -kor

#2455 Felhasználó inaktív   Trigger 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 00:52

Nem voltam itthon vagy egy hétig, közben meglepetésemre a csomagmódosítással együtt megérkezett a hőn áhított sávszélességemelés is (1 -> 2 -> upto8). Ugyan azóta a legkisebb kínált csomag minimum értékét sem közelíti meg a letöltés, nemhogy a szerződés szerint kötelezőt (256, újabban majd bruttó 480), de sebaj, mert "nálam már emeltek".  :lollypop:

Volt:
Kép
<Modem Status>

Nincs:
Kép
<Modem Status>

1258-on szeretni fognak.

#2456 Felhasználó inaktív   Ropee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 00:53

Idézet: nyikszi - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 23:02

...A levelező pedig itt van:

TVnet mail

Már nem nagyon. Tényleg lelőtték  ;)

#2457 Felhasználó inaktív   qxy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 08:57

Jelentem, tegnap kötötték be a tvnet adsl-t. Eredetileg 2 megás csomagot irtam alá. :)
A sebesség 6.2 mega / 512 kilo körül van. TV2-től nem messze lakom, kp. nemtom merre van.

#2458 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 09:46

Itt még semmi  :(
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#2459 Felhasználó inaktív   terminator100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 09:55

gondolom nem vagy adsl 3g előfizető
Terminator

#2460 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 19:06

Mondjuk egy hete nem voltam otthon, de ezek szerint nálam is változatlan lehet a helyzet? :(
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.