HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 11. 14:29

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 22:40

Merem állítani, hogy a netezők 95%-a Windowst használ, és ebből 80% internet explorert. Szóval nem feltétlenül a 64 bites linux-on való megjelenítés a cél egy weboldal elkészítésénél. A másik, hogy statikus html oldalt szinte egyik profi cég sem csináltat, a php, vagy az xml sokkal több lehetőséget biztosít, akár egy regisztrációhoz, vagy adatbázis eléréshez. Nem mondom, hogy a html a múlté, mert arra épül minden, de azért az túlzás, hogy jobbhelyeken azt használják csak.

Erre a 95%-ra azért szerintem ne vegyél mérget. Macintosh is van a világon és sajna gyakorta tapasztalni olyat, hogy nem gondolnak például rájuk néhány honlap elkészítésénél, ergo használhatatlan is lehet az oldal számukra...

#702 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 17:56

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 23:16

Inkább 90% legyen ?  :cool:

Kb.Erdemes megnezni az itteni szavazast.Meg egy ilyen oldalon is donto tobbseg ie-t hasznal.

#703 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 19:07

Na ma járt le a 30 nap a szerződéskötésem óta, de nem igazán kaptam meg az ígért SMS-t hogy mehetek a modemért  :confused:

Igaz közben megjavult a jelenleg használt netem, így nem olyan égetően sürgős, de azért mégis jó lenne már 2 és fél megabiten nyomulni fél helyett...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#704 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:33

Idézet: GAI - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 20:07

Na ma járt le a 30 nap a szerződéskötésem óta, de nem igazán kaptam meg az ígért SMS-t hogy mehetek a modemért  :confused:

Igaz közben megjavult a jelenleg használt netem, így nem olyan égetően sürgős, de azért mégis jó lenne már 2 és fél megabiten nyomulni fél helyett...

Nekem 3 hónap alatt kötötték be. A végén már mindennap telefonáltam, mert elvileg működnie kellett volna, de nem ment mégsem. Engem csak egyszer hívtak fel amikor a szerelő kijött.

Most amúgy teljesen jól működik minden, stabil a fel és a letöltés, jók a pingek. Néha megszakad(rendszertelen, néhány hetente-naponta), szikronizál a modem, de utánna újra megy minden.

#705 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:38

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 18:56

Kb.Erdemes megnezni az itteni szavazast.Meg egy ilyen oldalon is donto tobbseg ie-t hasznal.

Megnéztem, itt a firefox vezet.

Na mindegy, a tvnet-nek van még mit fejlődni, de nekem nincs gondom a flash oldallal. Ami annak is köszönhető, hogy már nem modemet használok otthon sem, ha így lenne biztos szidnám valaki anyukáját.

#706 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 12. 09:36

a bekotes nalam is 2 honap volt a Vll. kerbe, elso utemeskent. :)

#707 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 12. 19:29

Na kiderült, mi az oka a betűeltünésnek:
http://macromedia.mp...g/faq.html#font

Röhej.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#708 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 20:03

Vegre 3G-s vagyok.Sebesseg merese majd kesobb,mert minden szomszedom ebren van meg. :)
Joeapi

#709 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 23:35

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 19:03

Vegre 3G-s vagyok.Sebesseg merese majd kesobb,mert minden szomszedom ebren van meg. :)

Az M csomag nalam 3,61M/383k. :)
:cool:
Joeapi

#710 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 08:29

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 9:38

Megnéztem, itt a firefox vezet.

Na mindegy, a tvnet-nek van még mit fejlődni, de nekem nincs gondom a flash oldallal. Ami annak is köszönhető, hogy már nem modemet használok otthon sem, ha így lenne biztos szidnám valaki anyukáját.

Hozzáteszem, hogy mivel a flash linuxos verziója eszméletlen rosszul van megírva, eszi a memóriát és a processzort (na meg utálom az öncélú flasheket), flashblockot használok. Így egy flash csak akkor jelenik meg, ha rákattintok. Nos, korábban elég volt egyszer (kétszer) kattintani, és onnantól mehetett az oldal, most telepakolták, van vagy tíz flash, lehet kattintgatni tízszer. Tudom, egyéni szoc. probléma, de attól még moroghatok érte. És fogok is.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#711 Felhasználó inaktív   dying_sun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:22

leírom az esetemet, hátha valakinek hasznos lehet. szerintem szerencsésen alakult minden. 1 hónap alatt lett 3g-m.

budapest, 16. kerület, rákosszentmihály. 3 éve van adsl, eddig magenta színben.
2006. május 10 körül: adsl lemondás, isp váltási kérelem, tvnet adsl3g 2500 megrendelése neten - a 3g szolgáltatás kiépítéséig (az előző kapcsolathoz hasonló) 1024es backup szolgáltatást igénylem
3. nap: szerződés megérkezik postán, csak alá kell írni
4. nap: magentások hívnak, hogy ha mégis maradnék náluk, akkor lehetne olcsóbb is ugyanaz a szolgáltatás, mint eddig.. csak ezt nem reklámozzák - kizárólag azoknak, akik lemondási kérelmet nyújtanak be, mert drágálják - 'nem'-et mondok
5. nap: beviszem a tvnet irodába az aláírt szerződést
7. nap: már él a tvnetes login, de a magántás még nem szűnt meg (kiesésmentes!) - a kapcsolatban semmi különbséget nem érzek a magentáshoz képest (eddig is 1024 volt)
10. nap: megszűnik a magentás login, azzal már nem enged be a modem
13. nap: hívnak tvnetesek, hogy mehetek a modemért
14. nap: bemegyek a tvnet irodába a modemért (d-link), megveszem, este át is szerelem, minden rendben
35. nap: jéé, gyorsabb lett a net, véletlenül vettem észre - ez már a 3g lesz

és akkor legyen egy kis méricskélés is: (adsl3g 2500)
ha csak download fut: 310,5 kB/s (egy perces átlag)
ha csak upload fut: 31,6 kB/s (egy perces átlag)
ping átlagok: (mérés közben nincs más forgalom)
- bix.hu: 10ms
- index.hu: 10ms
- google.co.hu: 62ms
- mit.edu: 120ms
- yahoo.com: 121ms
- google.com: 135ms

Szerkesztette: dying_sun 2006. 06. 13. 22:29 -kor

#712 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:22

Idézet: dying_sun - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 22:22

leírom az esetemet, hátha valakinek hasznos lehet. szerintem szerencsésen alakult minden. 1 hónap alatt lett 3g-m.

budapest, 16. kerület, rákosszentmihály. 3 éve van adsl, eddig magenta színben.
2006. május 10 körül: adsl lemondás, isp váltási kérelem, tvnet adsl3g 2500 megrendelése neten - a 3g szolgáltatás kiépítéséig (az előző kapcsolathoz hasonló) 1024es backup szolgáltatást igénylem
3. nap: szerződés megérkezik postán, csak alá kell írni
4. nap: magentások hívnak, hogy ha mégis maradnék náluk, akkor lehetne olcsóbb is ugyanaz a szolgáltatás, mint eddig.. csak ezt nem reklámozzák - kizárólag azoknak, akik lemondási kérelmet nyújtanak be, mert drágálják - 'nem'-et mondok
5. nap: beviszem a tvnet irodába az aláírt szerződést
7. nap: már él a tvnetes login, de a magántás még nem szűnt meg (kiesésmentes!) - a kapcsolatban semmi különbséget nem érzek a magentáshoz képest (eddig is 1024 volt)
10. nap: megszűnik a magentás login, azzal már nem enged be a modem
13. nap: hívnak tvnetesek, hogy mehetek a modemért
14. nap: bemegyek a tvnet irodába a modemért (d-link), megveszem, este át is szerelem, minden rendben
35. nap: jéé, gyorsabb lett a net, véletlenül vettem észre - ez már a 3g lesz

és akkor legyen egy kis méricskélés is: (adsl3g 2500)
ha csak download fut: 310,5 kB/s (egy perces átlag)
ha csak upload fut: 31,6 kB/s (egy perces átlag)
ping átlagok: (mérés közben nincs más forgalom)
- bix.hu: 10ms
- index.hu: 10ms
- google.co.hu: 62ms
- mit.edu: 120ms
- yahoo.com: 121ms
- google.com: 135ms

Szia Szomszéd!!  :)
(jó, hogy megtaláltalak... nekem gondjaim vannak... lásd lentebb!) PÜ ment!!

Most kaptam SMS-t a TVNet-től, hogy az ADSL3G kérelmemet a Tö-Köm VISSZAUTASÍTOTTA  :confused:  "technikai okok miatt" Bővebb info az 1212-n!

Felhívtam őket, elmondom, hogy rendletem ADSL3G-t a TVNet-től, vissza lett utasítva, de miért?? Persze nem tudnak semmiről, de várjak, utána kérdeznek... 5 perc zenehallgatás után közli a fazon, hogy beszól majd a központba, hogy emeljék meg a sávszélességemet.

Kérdem, azt meg minek?? Röviden vázolom a részleges hurokátengedés lényegét, és az ADSL3G miben létét, néma csend a túloldalon, ügyfélszolgának fogalma sincs semmiről (..."de leginkább a részleges hurokátengedésről, meg egyébként is, ki az a T-Com??")!!

A vége az lett, hogy adott egy 06-80-as számot, ami a helyi telefonközpontban csörög. Egy kedves hölgy felveszi és neki is elmondom, mi a gondom. Mondja, hogy én már a sokadik (!!!) vagyok a héten, aki telefonál, és nem érti, mi a gond, mert ők biztos, hogy nem utasították el!! ("De akkor ki??") Utána érdeklődött a kollégánál.
3 perc pihi következett, majd mondja, hogy holnap reggel technikus kollégája utána néz és hívni fognak, hogy mire jutottak! Véleménye szerint adminisztrációs gond van a M.Telekom központban, ezért van annyi vissazutasítás, mert náluk (azaz az előfizetői hurkon, a légvezetéken, meg a központban) minden oké...

folyt.köv.

#713 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:07

Idézet: Czumy - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:22

Véleménye szerint adminisztrációs gond van a M.Telekom központban, ezért van annyi vissazutasítás, mert náluk (azaz az előfizetői hurkon, a légvezetéken, meg a központban) minden oké...

Na ezt írtam fentebb, hogy ki ellenőrzi le, hogy valós volt-e a visszautasítás????  :think:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#714 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 19:52

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 16:07

Na ezt írtam fentebb, hogy ki ellenőrzi le, hogy valós volt-e a visszautasítás????  :think:

Nekem szerintem majd az a hölgy, aki a 06-80/444-*** számon felvette a telefont az telefonközpontban... Holnapra lesz válasz.

Most beszéltem a TVNet-tel és ott azt mondták, hogy a Tré-Com szerint az ADSL3G, azaz a részleges hurokátengedés technológiailag nem kivitelezhető ott, ahol lakom. Ennyi!!!!

Többet nem mond a Tré-Com a TVNet-nek.
Telefonáljon az K.Ügyfél, mert neki megmondják, persze csak akkor, ha kellően határozott és nem hallgat a láma Tré-Com-os ügyfélszolgákra!!!

REMEK!!!  :mad:

Jó fej volt a srác, akivel beszéltem, azt mondta még, picit erőszakosnak kell lenni velük, mert gyakori az indokolatlan visszautasítás, és szeretik lerázni az embert!

Én a TVNet helyében a GVH elé vinném a dolgot!!
A Tré-Com szórakozzon a JKA-val!!! Mégis, mit képzelnek, azért mert ők a "nagy matáv" nekik bármit lehet, gebedjenek meg az ISP-k a velük való vitában, az T. Ügyfelekkel együtt?

A TVNet-es belsősöktől kérdem, nektek mik a tapasztalataitok ADSL3G terén a Tré-Com-mal? Mikor unja meg Lengyel úr a Tré-Com Tö-ketlenkedését???

#715 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 09:54

hol van valami rendes, megbízható sebességmérő cucc?

tvnet azt mondta hogy nem tudják mikor lesz 6,5 mbitem, t-comra várnak, hurokátengedési kérelmet elküldték, és majd jelentkeznek.

tegnap reggel 2 óráig nem volt jó a telefon/adsl. bejelentettem, majd hívtak hogy újrakötöttek mindent és most jó.

most torrentezek, erre látom hogy 660-760 k/s sebességgel jön a cucc :D

sebességmérők összevissza mérnek, ki akarom próbálni mit tud, torrrent azért nem feltétlen az igazi mérőszeköz

na kipróbáltam 1-2 ftp-vel. 782k/sec :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

az upload az csúfos 56k/sec :(

Szerkesztette: WiZARD 2006. 06. 15. 10:11 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#716 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 12:19

Ha minden igaz akkor isp valtassal nekem is tvnetes 6,5mbitem lesz :dance: .

Csak legyen megvalosithato...

#717 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:50

Egyebkent most milyen modemeket osztogat a tvnet?

#718 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:55

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:50

Egyebkent most milyen modemeket osztogat a tvnet?

Tudtommal d-link.

#719 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 10:09

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:55

Tudtommal d-link.

Tesóm ma ment modemért a TVnet-hez, Askey-t kapott, állítólag ebben frissített firmware van és nincs gond vele. Meglátjuk.

#720 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 11:41

Ma volt barátnőm is ügyfélszolgálatnál, mivel le kellett cserélni az első Askey modemet. (3 hónapot bírt nagyjából). Neki azt mondták, hogy ez már új szériaszámú (lehet hogy ezt félreértette), de mindenképpen változtatva van valami. Csakhogy! Ez a x*r modem tervezési hibás, ha nem tervezték át, akkor szerintem újabb 3 hónapon belül vihetjük vissza a farancba.
Elmondom előre, hogy első adandó alkalommal, amikor épp nem ezt a szart fogják adni, beviszem és kicseréltetem, mert ez röhely, hogy azon múlik a netezés, meddig bírja a rosz modemben a gyenge kondi a rosz tervezés miatti túlzott hőterhelést.
:mad:  :mad:  :mad:  :reklamacio:  :reklamacio:
Tisztelt TVnet ! Jön hozzám az UPC is, meg ha kell jövő év elején (amikor a telefon vonalamra lejár a hűség) átmegyek a pantelhez, ha nem képesek olyan eszközt biztosítani amivel utána még nekem kell ismét berohangálnom a központi üfsz irodába. :down:

Naggggggyon mérges vagyok, de nagyon. :mad2:  :mad2:  :mad2:

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.