Idézet: dying_sun - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 22:22
leírom az esetemet, hátha valakinek hasznos lehet. szerintem szerencsésen alakult minden. 1 hónap alatt lett 3g-m.
budapest, 16. kerület, rákosszentmihály. 3 éve van adsl, eddig magenta színben.
2006. május 10 körül: adsl lemondás, isp váltási kérelem, tvnet adsl3g 2500 megrendelése neten - a 3g szolgáltatás kiépítéséig (az előző kapcsolathoz hasonló) 1024es backup szolgáltatást igénylem
3. nap: szerződés megérkezik postán, csak alá kell írni
4. nap: magentások hívnak, hogy ha mégis maradnék náluk, akkor lehetne olcsóbb is ugyanaz a szolgáltatás, mint eddig.. csak ezt nem reklámozzák - kizárólag azoknak, akik lemondási kérelmet nyújtanak be, mert drágálják - 'nem'-et mondok
5. nap: beviszem a tvnet irodába az aláírt szerződést
7. nap: már él a tvnetes login, de a magántás még nem szűnt meg (kiesésmentes!) - a kapcsolatban semmi különbséget nem érzek a magentáshoz képest (eddig is 1024 volt)
10. nap: megszűnik a magentás login, azzal már nem enged be a modem
13. nap: hívnak tvnetesek, hogy mehetek a modemért
14. nap: bemegyek a tvnet irodába a modemért (d-link), megveszem, este át is szerelem, minden rendben
35. nap: jéé, gyorsabb lett a net, véletlenül vettem észre - ez már a 3g lesz
és akkor legyen egy kis méricskélés is: (adsl3g 2500)
ha csak download fut: 310,5 kB/s (egy perces átlag)
ha csak upload fut: 31,6 kB/s (egy perces átlag)
ping átlagok: (mérés közben nincs más forgalom)
- bix.hu: 10ms
- index.hu: 10ms
- google.co.hu: 62ms
- mit.edu: 120ms
- yahoo.com: 121ms
- google.com: 135ms
Szia Szomszéd!!
(jó, hogy megtaláltalak... nekem gondjaim vannak... lásd lentebb!) PÜ ment!!
Most kaptam SMS-t a TVNet-től, hogy az ADSL3G kérelmemet a Tö-Köm VISSZAUTASÍTOTTA :confused: "technikai okok miatt" Bővebb info az 1212-n!
Felhívtam őket, elmondom, hogy rendletem ADSL3G-t a TVNet-től, vissza lett utasítva, de miért?? Persze nem tudnak semmiről, de várjak, utána kérdeznek... 5 perc zenehallgatás után közli a fazon, hogy beszól majd a központba, hogy emeljék meg a sávszélességemet.
Kérdem, azt meg minek?? Röviden vázolom a részleges hurokátengedés lényegét, és az ADSL3G miben létét, néma csend a túloldalon, ügyfélszolgának fogalma sincs semmiről (..."de leginkább a részleges hurokátengedésről, meg egyébként is, ki az a T-Com??")!!
A vége az lett, hogy adott egy 06-80-as számot, ami a helyi telefonközpontban csörög. Egy kedves hölgy felveszi és neki is elmondom, mi a gondom. Mondja, hogy én már a sokadik (!!!) vagyok a héten, aki telefonál, és nem érti, mi a gond, mert ők biztos, hogy nem utasították el!! ("De akkor ki??") Utána érdeklődött a kollégánál.
3 perc pihi következett, majd mondja, hogy holnap reggel technikus kollégája utána néz és hívni fognak, hogy mire jutottak! Véleménye szerint adminisztrációs gond van a M.Telekom központban, ezért van annyi vissazutasítás, mert náluk (azaz az előfizetői hurkon, a légvezetéken, meg a központban) minden oké...
folyt.köv.