HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET kábel sávszél emelés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET kábel sávszél emelés régi felhasznalokkal mi lesz? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Gabortm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 11. 15:57

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 16:40

Én IX. kerületi TVNET-es voltam (bakats parabola területe) a múlt hétig, de lemondtam a retekbe és három napja élvezem az ADSL áldásos működését. A legnagyobb 3 megabites (duplázás után lesz ennyi)  ADSL előfizetést kértem, tehát most még 1500-asként megy, de ez is ég és föld ahhoz a kínlódáshoz képest, ami az utóbbi években jellemezte (1999 óta voltam előfizető) a TVNET kábeltévés internet szolgáltatását  ezen a területen. A helyi kábeltévés hálózatra jellemző, hogy a szomszéd utcában még rosszabb a helyzet, mint nálam volt, de két utcával arrébb meg állítólag most 300 kbájt/sec a letöltés.

Énis bakáts területen vagyok, üllöi uton, nalam mar joideje nincs semmi problema a nettel, átlag 95-100KB/s, hálózaton belül meg 3-4-500KB/s. De ha emelnének 1500-ra az jolesne :D
Áldás, békesség, túró rudi mindenkinek.

Core 2 Duo E6400, Asrock 775Dual-VSTA, 2x512Mb ddr2-667 Kingmax-Mars, Leadtek A7800gs 256Mb AGP + Zalman vf700cu, Pinnacle PCTV Pro, Viewsonic va1912w.

Acer Aspire 5710Z

Kép

GPU-Z

#22 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:20

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 16:40

Én IX. kerületi TVNET-es voltam (bakats parabola területe) a múlt hétig, de lemondtam a retekbe és három napja élvezem az ADSL áldásos működését. A legnagyobb 3 megabites (duplázás után lesz ennyi)  ADSL előfizetést kértem, tehát most még 1500-asként megy, de ez is ég és föld ahhoz a kínlódáshoz képest, ami az utóbbi években jellemezte (1999 óta voltam előfizető) a TVNET kábeltévés internet szolgáltatását  ezen a területen. A helyi kábeltévés hálózatra jellemző, hogy a szomszéd utcában még rosszabb a helyzet, mint nálam volt, de két utcával arrébb meg állítólag most 300 kbájt/sec a letöltés.

Megkérdezhetem, hogy milyen márkájú és tipusú modemet kaptál és, hogy a rendeléstől számítva mikor hozták ki a modemet?
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#23 Felhasználó inaktív   Gabortm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 20:00

up

Core 2 Duo E6400, Asrock 775Dual-VSTA, 2x512Mb ddr2-667 Kingmax-Mars, Leadtek A7800gs 256Mb AGP + Zalman vf700cu, Pinnacle PCTV Pro, Viewsonic va1912w.

Acer Aspire 5710Z

Kép

GPU-Z

#24 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 21:58

Üdv!

én 3 évig voltam TvNetnél, mint kábeles... (XXII ker.)

kb 2 hete nézem hostom - vége medianet.co.hu. hív tvnet, mivanitt. közlik hogy game over, szerződés off, helyi kábeltv szolgáltató (Radiant) veszi át a netszolgáltatást. no para, uj szerződés, minden marad a régiben.

eddig ugye ne szakadozott naponta 5-6 alkalommal... akkori modemrestart óta 0 szakadás. lehet hogy jó lesz ez? :)

Tisztelettel, Gábor.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#25 Felhasználó inaktív   Gabortm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 21:05

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 22:58

Üdv!

én 3 évig voltam TvNetnél, mint kábeles... (XXII ker.)

kb 2 hete nézem hostom - vége medianet.co.hu. hív tvnet, mivanitt. közlik hogy game over, szerződés off, helyi kábeltv szolgáltató (Radiant) veszi át a netszolgáltatást. no para, uj szerződés, minden marad a régiben.

eddig ugye ne szakadozott naponta 5-6 alkalommal... akkori modemrestart óta 0 szakadás. lehet hogy jó lesz ez? :)

Tisztelettel, Gábor.

Hmm. Én erröl csak annyit tudok h nekem is elküldték a levelet h az smtp szervert allitsam erre meg arra, aztan még aznap jött az ujabb mél hogy állitsam vissza me rám nem vonatkozik csak hülyekvoltak :D. Szal a lenyeg h en annyit tudok h 9 kerben marad a tvnet, a kérdés szamomra az elsö hozzaszolasomban olvashato.

Acer Aspire 5710Z

Kép

GPU-Z

#26 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:35

Idézet: Gabortm - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 22:05

Hmm. Én erröl csak annyit tudok h nekem is elküldték a levelet h az smtp szervert allitsam erre meg arra, aztan még aznap jött az ujabb mél hogy állitsam vissza me rám nem vonatkozik csak hülyekvoltak :D. Szal a lenyeg h en annyit tudok h 9 kerben marad a tvnet, a kérdés szamomra az elsö hozzaszolasomban olvashato.

te "megusztad", kedves druszám :)

és szerintem biztosan emelni fognak. ha nem, ajánlom napközben a 2886300 telszámot :) illetékes jómunkás megmondja.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#27 Felhasználó inaktív   INVIHO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 21:52

Tudja valaki,hogy mennyi a tvnet adsl-nél a díjcsomag váltás?384-ről szeretnék 512-re váltani, hogy az 512-esnek emeljék a sebbességét 1024-re  :cool:

#28 Felhasználó inaktív   slajos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 18. 14:31

Hmm. Kedves DGabor_ olvastad, hogy "Az okozott kellemetlenségek ellensúlyozásaként minden kedves Ügyfelünk sávszélességét a hónap végéig 1024 kbit/s-re emeljük." ?
Mit szólsz hozzá?
Korábban, mint a Fatáv által meghirdetett "AKCIÓ". Ráadásul KábelNet-en!

#29 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 00:51

Idézet: Gabortm - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 19:46

Az a helyzet h nekem kábel megy, es szinten 4 éve :)
De akkor még nem volt adsl, meg különböző sebességű csomagok sem, sőt akkor nem is volt korlatozva a sebesség, ezert lehetett hogy akkor még 3-400-al is ment a net.

Szal akkor Ti, kábelnetesek visszafelé fejlődtök, (gartula,  :rolleyes: )  ill.most megint egy kicsit megint előre...
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó