Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:13
Van a gamaban olyan kocsi, ami nem porog 9000-et, hanem szep, nagy, V8-as mocija van, a hozza illo gurgulazo hanggal?
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:23
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:13
Van a gamaban olyan kocsi, ami nem porog 9000-et, hanem szep, nagy, V8-as mocija van, a hozza illo gurgulazo hanggal?
Próbáld a Pontiacot vagy a Mustangot
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:23
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:13
Inkább az a ritka, amelyik 9k-t pörög.
Egyébként természetesen a hagyományosan amerikai Ford Mustang való neked, habár nem igazán gurgulázó, de nem semmi hangja van.
Idézet: Pietrosz
Az vanik, hogy számodra vége a játéknak. Még mehetsz néhány versenyt(a garázsban a world mapnál tudod kiválasztani), de pénzt nem kapsz érte. Meg lehet még outrunozni is, de azért sem kapsz semmit.
Hát, elég sután van vége...
Elküldve: 2004. 12. 14. 23:32
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:23
Egyébként természetesen a hagyományosan amerikai Ford Mustang való neked, habár nem igazán gurgulázó, de nem semmi hangja van. 
Woaaaa, jessz!
Elküldve: 2004. 12. 14. 23:44
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:24
Uvegszalas cuccokat hogyan sikerult lefestened?
Melyik részre gondolsz?
Lehet a unique vinyl miatt ilyen
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 14. 23:51
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:44
Melyik részre gondolsz?
Nem tudom, nekem a spoilereket nem engedi szinezni a mocsok. Szal nem egyontetu a verda szine, a tied szep, azonos. Hm
Baratkozom a Mustanggal, hat, picit tolja a segget, nem egy kezesbarany.
Elküldve: 2004. 12. 14. 23:54
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:51
Nem tudom, nekem a spoilereket nem engedi szinezni a mocsok. Szal nem egyontetu a verda szine, a tied szep, azonos. Hm
Lehet azért, mert a spoiler is unique
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 14. 23:59
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:54
Lehet azért, mert a spoiler is unique
?
Asszem lehet benne vmi.
Elküldve: 2004. 12. 15. 00:22
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:17
Az vanik, hogy számodra vége a játéknak. Még mehetsz néhány versenyt(a garázsban a world mapnál tudod kiválasztani), de pénzt nem kapsz érte. Meg lehet még outrunozni is, de azért sem kapsz semmit.
Az outrunért a játék befejezése után is kapsz lét, csak 100 küvecset, nem többet nem kevesebbet.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 12. 15. 00:26
Idézet: A.I. - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:10
Üdv Mindenkinek!
kezdő kérdés egy kezdőtöl :
hogyan tudom eladni a felesleges kocsikat ???
kezdő kérdés egy kezdőtöl :
hogyan tudom eladni a felesleges kocsikat ???
Hali!
Igazából a felesleges kocsikat nem eladod, hanem lecseréled. Van 5 slot, ahová a verdáidat teheted. Amikor bemész a Car Lotba, akkor megkérdezi, hogy az aktuálisan használt kocsit akarod lecserélni, vagy "Browse My Cars" itt megnézheted, hogy mid van. Aztán arra csere, amire jólesik
Elküldve: 2004. 12. 15. 00:27
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:51
Minden csak beállítás kérdése.
Elküldve: 2004. 12. 15. 00:53
Kicsit idegesítő, hogy még a suprám van, de folyton audi ellenfelek vannak, és én meg írígykedhetek.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 12. 15. 00:59
Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 0:53
Kicsit idegesítő, hogy még a suprám van, de folyton audi ellenfelek vannak, és én meg írígykedhetek.
Még nincs meg az A3? Vagy a TT-re vársz? Nekem a Supra, Golf, Eclipse, TT volt az unlocking sorrend.
Elküldve: 2004. 12. 15. 08:30
Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 0:53
TT sem erosebb annyival, mint gondolnad, viszont a 4WD miatt eszement jol gyorsul, es a teljesitmenyehez kepest relative jol kezelheto.
Elküldve: 2004. 12. 15. 08:50
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:30
TT sem erosebb annyival, mint gondolnad, viszont a 4WD miatt eszement jol gyorsul, es a teljesitmenyehez kepest relative jol kezelheto. 
Hehe, akkor ebben a gamában mégsem ér annyit a 4WD. Ugynis nekem a suprával a legjobb gyorsulásom 0-100km/h 1,84sec!!! Pedig hátsókerekes a kicsike és természetesen nitro nélkül mértem az egész tesztet, mert úgy az igazi.
Kár mert amúgy meg audi fan vagyok, igaz nem a tt a kedvencem.
Gyorsulási versenyban nagyon kezdek arra a véleményre jutni, hogy ott a supra a nyerő, mert a rajtnál is baromi jó és nagyobb sebességnél is meglehetősen vehemensen gyorsul.
A skyline-t még nem teszteltem ki gyorsulásilag lehet, hogy jobb. Versenyen viszont nem szeretem, mert ahhoz képest, hogy állítólag 4wd kanyarokban sokkal könnyebben válik túlkormányzottá és ezáltal kigyorsításnál lassabb mint a supra. Furi, mert elvileg a kezelhetősége jobb a skyline-nak mint a suprának, de valahogy nekem jobban tapad az útra a toyota, olyan versenyautósabb feelingje és viselkedése van. Street x-ben a legrövidebb váltóaval pedig szinte verhetetlen, míg a skyline kigyorsításnál mindig ki akarja tolni a farát.
Szerkesztette: sebgutkopf 2004. 12. 15. 08:52 -kor
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 15. 09:00
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 8:50
A skyline-t még nem teszteltem ki gyorsulásilag lehet, hogy jobb. Versenyen viszont nem szeretem, mert ahhoz képest, hogy állítólag 4wd kanyarokban sokkal könnyebben válik túlkormányzottá és ezáltal kigyorsításnál lassabb mint a supra. Furi, mert elvileg a kezelhetősége jobb a skyline-nak mint a suprának, de valahogy nekem jobban tapad az útra a toyota, olyan versenyautósabb feelingje és viselkedése van. Street x-ben a legrövidebb váltóaval pedig szinte verhetetlen, míg a skyline kigyorsításnál mindig ki akarja tolni a farát.
Hát, szerintem éppen fordítva. A Suprával ha vissza kell gangolni kettesbe, akkor nincs az az ellenkormányzás, ami mellett rendesen lehet kanyart venni, rögtön megy a hátulja össze-vissza. Dragben sem volt valami stabil, Focusszal meg rávertem 4 másodpercet a Suprámra. Street X-ben is a Focus viselkedett gokartosan, a Supra meg mint valami tohonya akaratos vaddisznó. Valamit nagyon másképp csinálunk.
Elküldve: 2004. 12. 15. 09:10
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:26
Hali!
Igazából a felesleges kocsikat nem eladod, hanem lecseréled. Van 5 slot, ahová a verdáidat teheted. Amikor bemész a Car Lotba, akkor megkérdezi, hogy az aktuálisan használt kocsit akarod lecserélni, vagy "Browse My Cars" itt megnézheted, hogy mid van. Aztán arra csere, amire jólesik
a gond csak az , hogy az ötödik kocsihely nekem még zárolt az előző négy meg tele és ezeket szeretném cserélni ...
amikor bemegyek a kereskedésbe csak az új járgányokat látom , kérdezni nem kérdez semmit !
HELP !!!
"Egy aszteroidamezőben a sikeres navigáció esélye hozzávetőlegesen 3720:1"
Elküldve: 2004. 12. 15. 09:43
Megoldódott , a legvégén kérdez rá !
"Egy aszteroidamezőben a sikeres navigáció esélye hozzávetőlegesen 3720:1"

Súgó
A téma zárva.