HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#1401 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:22

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:17

Az vanik, hogy számodra vége a játéknak. Még mehetsz néhány versenyt(a garázsban a world mapnál tudod kiválasztani), de pénzt nem kapsz érte. Meg lehet még outrunozni is, de azért sem kapsz semmit.

Az outrunért a játék befejezése után is kapsz lét, csak 100 küvecset, nem többet nem kevesebbet.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1402 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:26

Idézet: A.I. - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:10

Üdv Mindenkinek!

kezdő kérdés egy kezdőtöl :
hogyan tudom eladni a felesleges kocsikat ???

Hali!
Igazából a felesleges kocsikat nem eladod, hanem lecseréled. Van 5 slot, ahová a verdáidat teheted. Amikor bemész a Car Lotba, akkor megkérdezi, hogy az aktuálisan használt kocsit akarod lecserélni, vagy "Browse My Cars" itt megnézheted, hogy mid van. Aztán arra csere, amire jólesik

#1403 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:27

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:51

Baratkozom a Mustanggal, hat, picit tolja a segget, nem egy kezesbarany. :)

Minden csak beállítás kérdése. ;)

#1404 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:53

Kicsit idegesítő, hogy még a suprám van, de folyton audi ellenfelek vannak, és én meg írígykedhetek.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1405 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:59

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 0:53

Kicsit idegesítő, hogy még a suprám van, de folyton audi ellenfelek vannak, és én meg írígykedhetek.

Még nincs meg az A3? Vagy a TT-re vársz? Nekem a Supra, Golf, Eclipse, TT volt az unlocking sorrend.

#1406 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 08:30

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 0:53

TT sem erosebb annyival, mint gondolnad, viszont a 4WD miatt eszement jol gyorsul, es a teljesitmenyehez kepest relative jol kezelheto. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1407 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 08:50

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:30

TT sem erosebb annyival, mint gondolnad, viszont a 4WD miatt eszement jol gyorsul, es a teljesitmenyehez kepest relative jol kezelheto. :)

Hehe, akkor ebben a gamában mégsem ér annyit a 4WD. Ugynis nekem a suprával a legjobb gyorsulásom 0-100km/h 1,84sec!!! Pedig hátsókerekes a kicsike és természetesen nitro nélkül mértem az egész tesztet, mert úgy az igazi.

Kár mert amúgy meg audi fan vagyok, igaz nem a tt a kedvencem.

Gyorsulási versenyban nagyon kezdek arra a véleményre jutni, hogy ott a supra a nyerő, mert a rajtnál is baromi jó és nagyobb sebességnél is meglehetősen vehemensen gyorsul.

A skyline-t még nem teszteltem ki gyorsulásilag lehet, hogy jobb. Versenyen viszont nem szeretem, mert ahhoz képest, hogy állítólag 4wd kanyarokban sokkal könnyebben válik túlkormányzottá és ezáltal kigyorsításnál lassabb mint a supra. Furi, mert elvileg a kezelhetősége jobb a skyline-nak mint a suprának, de valahogy nekem jobban tapad az útra a toyota, olyan versenyautósabb feelingje és viselkedése van. Street x-ben a legrövidebb váltóaval pedig szinte verhetetlen, míg a skyline kigyorsításnál mindig ki akarja tolni a farát.

Szerkesztette: sebgutkopf 2004. 12. 15. 08:52 -kor

My photos

#1408 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:00

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 8:50

A skyline-t még nem teszteltem ki gyorsulásilag lehet, hogy jobb. Versenyen viszont nem szeretem, mert ahhoz képest, hogy állítólag 4wd kanyarokban sokkal könnyebben válik túlkormányzottá és ezáltal kigyorsításnál lassabb mint a supra. Furi, mert elvileg a kezelhetősége jobb a skyline-nak mint a suprának, de valahogy nekem jobban tapad az útra a toyota, olyan versenyautósabb feelingje és viselkedése van. Street x-ben a legrövidebb váltóaval pedig szinte verhetetlen, míg a skyline kigyorsításnál mindig ki akarja tolni a farát.

Hát, szerintem éppen fordítva. A Suprával ha vissza kell gangolni kettesbe, akkor nincs az az ellenkormányzás, ami mellett rendesen lehet kanyart venni, rögtön megy a hátulja össze-vissza. Dragben sem volt valami stabil, Focusszal meg rávertem 4 másodpercet a Suprámra. Street X-ben is a Focus viselkedett gokartosan, a Supra meg mint valami tohonya akaratos vaddisznó. Valamit nagyon másképp csinálunk. :p

#1409 Felhasználó inaktív   A.I. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:10

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 23:26

Hali!
Igazából a felesleges kocsikat nem eladod, hanem lecseréled. Van 5 slot, ahová a verdáidat teheted. Amikor bemész a Car Lotba, akkor megkérdezi, hogy az aktuálisan használt kocsit akarod lecserélni, vagy "Browse My Cars" itt megnézheted, hogy mid van. Aztán arra csere, amire jólesik

a gond csak az , hogy az ötödik kocsihely nekem még zárolt az előző négy meg tele és ezeket szeretném cserélni ...
amikor bemegyek a kereskedésbe csak az új járgányokat látom , kérdezni nem kérdez semmit !
HELP !!!
"Egy aszteroidamezőben a sikeres navigáció esélye hozzávetőlegesen 3720:1"

#1410 Felhasználó inaktív   A.I. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:43

Megoldódott , a legvégén kérdez rá !
:respect:
"Egy aszteroidamezőben a sikeres navigáció esélye hozzávetőlegesen 3720:1"

#1411 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:47

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:00

Hát, szerintem éppen fordítva. A Suprával ha vissza kell gangolni kettesbe, akkor nincs az az ellenkormányzás, ami mellett rendesen lehet kanyart venni, rögtön megy a hátulja össze-vissza. Dragben sem volt valami stabil, Focusszal meg rávertem 4 másodpercet a Suprámra. Street X-ben is a Focus viselkedett gokartosan, a Supra meg mint valami tohonya akaratos vaddisznó. Valamit nagyon másképp csinálunk. :p

Valószínűleg nagyon mások lehetnek az autó beállításaink, meg a vezetési stílus.

Mondjuk FWD-s kocsit még nem próbáltam, nekem az nem sport feeling. Billentyűkkel játszol?
Nekem marhára bejön, hogy a kanyarban nem kell telegázt adni és a kijáratnál, amikor veszed vissza a kormányt adod neki szépen a kakaót. Gyorsabb kanyarnál viszont simán lehet padlógázzal kanyarodni a supra-val. Nekem a skyline-al szemben tűnt furának, hogy kigyorsításnál nagyon rakoncátlankodik és kanyarban is gyakran csúszik, igaz irányítható a csúszás, de azért ez nem rally ahol tényleg keresztben gyorsabb a kanyarbevét, hanem aszfalt, ahol a teljes tapadás fontos a kijöveti íven.

Azt azért el kell ismerned, hogy nem gyorsul nálam rosszul az az "akaratos vaddisznó"!  :D
My photos

#1412 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:38

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 12:47

Mondjuk FWD-s kocsit még nem próbáltam, nekem az nem sport feeling. Billentyűkkel játszol?

Azt azért el kell ismerned, hogy nem gyorsul nálam rosszul az az "akaratos vaddisznó"!  :D

Itt van a kutya sírhelye elásva, billentyűzettel nyomom. :)

Nem rossz, nem rossz, de kicsit irányíthatatlan minimális leszorítással. Nekem nem jön be, na.

#1413 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 14:42

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 7:50

Gyorsulási versenyban nagyon kezdek arra a véleményre jutni, hogy ott a supra a nyerő, mert a rajtnál is baromi jó és nagyobb sebességnél is meglehetősen vehemensen gyorsul.
...

Én is sokat próbálkoztam ezekkel a gyorsulásos versenyekkel, és nekem a Mazdák húztak a legjobban. Első helyre valószínű az rx7-est tenném, aztán az rx8, utána meg a Skyline, nekem az is nagyon jól gyorsult, csak jól el kell kapni a rajtot!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1414 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 20:53

Arra lennék kíváncsi, hogy az U2-höz nincs olyan progi amivel exportálni lehet a zenéket úgy mint az egyben???  :confused:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 20:56

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 8:50

Hehe, akkor ebben a gamában mégsem ér annyit a 4WD. Ugynis nekem a suprával a legjobb gyorsulásom 0-100km/h 1,84sec!!! Pedig hátsókerekes a kicsike és természetesen nitro nélkül mértem az egész tesztet, mert úgy az igazi.

Kb 5-6x probaltam, igy jott ki az 1,95s. Kb 100%, hogy lehetne sokkal jobb is!
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1416 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 22:49

Idézet: Dess - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 20:53

Arra lennék kíváncsi, hogy az U2-höz nincs olyan progi amivel exportálni lehet a zenéket úgy mint az egyben???  :confused:

Na, erre én is kiváncsi lennék. :) Elsőnek a programjával nem működik esetleg? Na, kipróbálom  :cool:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1417 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 00:35

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 22:49

Na, erre én is kiváncsi lennék. :) Elsőnek a programjával nem működik esetleg? Na, kipróbálom  :cool:

Ha esetleg nem működne, akkor nézz el Karikusz oldalára. Ő mindenféle jót fel szokott rakni. :)

#1418 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 08:08

Hali! Egy kis finom bug-ot fedeztem fel a game-ban. Indítottam egy U.R.L.-t, és a rajt utáni lökdösődésben azt vettem észre, hogy...

... kilöknek a pályáról.  :eek:  :D  Komolyan, a beton és drót kerítés túloldalán lettem hirtelen!!! Itt követtem a pálya vonulatát, majd egy kicsit beszűkült a két kanyar közti gyep és ott tudtam visszavergődni újra és folytatni a versenyt. Kép készült, csak a tar.hu nincs a helyzet magaslatán, ezért kérek egy önkéntest, aki megosztja a tárhelyét velem, elküldöm a képet. Addig is itt van kicsiben.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1103180886.jpg

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1419 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 08:26

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 21:56

Kb 5-6x probaltam, igy jott ki az 1,95s. Kb 100%, hogy lehetne sokkal jobb is!

Sokkal jobbat semmivel sem lehet elérni. Megnyúztam egy full tt-t és nekem 1,91 sikerált vele (itt már finomítottam a motoron is, de több idő beáldozásával valószínűleg lehetne ezen még segíteni). A legjobbat (csak 100-ra), eddig a 3000gt-vel sikerült 1,79. A spura az már 1,81 és a skyline-al 1,80 volt számomra elérhető. Ezekről azt valószínűsítem, hogy minden kocsival a megfelelő beállításokkal el lehet érni valahogy olyan 1,80 körüli értéket és ami döntő, hogy utána hogyan húz, illetve milyen gyakran tudod reprodukálni ezt a minőségű indulást az adott autóval.
De a teszt track-et (teljes hossz) 11 sec-en belülre eddig csak a supra hozta nálam nitro nélkül.
Gyanús, hogy van mondjuk 3 autó, amiből kb ugyanazt lehet kihozni.
My photos

#1420 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 08:40

Idézet: bigsee - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 8:08

Hali! Egy kis finom bug-ot fedeztem fel a game-ban. Indítottam egy U.R.L.-t, és a rajt utáni lökdösődésben azt vettem észre, hogy...

... kilöknek a pályáról.  :eek:  :D  Komolyan, a beton és drót kerítés túloldalán lettem hirtelen!!! Itt követtem a pálya vonulatát, majd egy kicsit beszűkült a két kanyar közti gyep és ott tudtam visszavergődni újra és folytatni a versenyt. Kép készült, csak a tar.hu nincs a helyzet magaslatán, ezért kérek egy önkéntest, aki megosztja a tárhelyét velem, elküldöm a képet. Addig is itt van kicsiben.

Igen, én a reptéri URL-en kerültem a pálya falain kívülre. Miután 250-el belezúgtam a betonfalba, kis villogás után beleakadt a kerítésbe a Golf IV GTI, és utána a pályán kívüli részeken kocsikázhattam. Ez mondjuk akkor idegesítő, ha 6 körös vagy x körös URL utolsó körében vagy, és te vezetsz.

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.