HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#1601 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:57

helo!
szeretném ha segítenétek hogy hogy kell Lan-ban megoldani az nfsu-t,mer hát probáltuk haverokkal nagyon sokat,de nem sikerült. rámegyek ugye hogy Lan,aztán kér egy nevet beriom hogy xy,aztán rámegyek hogy host,de csak azt irja ki hogy connecting to lobby,várakozik,de nem csinál semmit.valaki légyszi magyarázza már el nekem RÉSZLETESEN hogy hogy kell megoldani a Lan-t.
segítségeteket előre is köszönöm
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#1602 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 16:23

nem irtam oda,de azért utólag odairom nehogy félreértés szülessen.tehát az Underground 2 ben kellene segítség a Lan hoz.
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#1603 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:59

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 9:58

Megvettem a Evo VIII-at...Megint elb@tam ötvenezret és lett egy halom xar kocsim...Még jó, hogy visualra nem költöttem...

Azért vettem, mert a Mustangal képtelen vagyok URL-t nyerni(mediumon), most visszaállítottam easy-re, ott 30mp-vel nyerek egy versenyt...ismét sikerült belőni a nehézséget... :bolond:

Vegyél vagy supra-t vagy TT-t. Azokkal menni fog az url. ;)
My photos

#1604 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:43

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 8:21

hali, bocs ha buta lesz a kérdés, deee, most lett cserélve egerem, egy intellimouse4.0-ra és ezen ugye nincs középső gomb, mint az előző A4tech-en.
namost ilyenkor hogy forgatom a kocsit garázsban? :confused:  :cool:
összes gombot végig próbáltam, mert van rajta össz.: 5 gomb, de nem igazán sikerült.
5let? :respect:  :up:

Nem a kérdés a buta, csak a feltételezés...:p :D
IME4.0-án is van középső gomb (le lehet nyomni a görgetőt, igen), de a tilt csoda miatt nagyon precízen kell véghezvinni a dolgot, és sajnos nagy erővel. Én is sokat szenvedtem vele, aztán meguntam, és leszedtem a microsoft oldaláról az IntelliPoint szoftvert, amivel a bal oldali hosszúkás gombot átprogramoztam középső gombnak, így kényelmesen működik (böngészőben előre nem nagyon lapozok, visszának maradt a kicsi, ill. mouse-gestures mindkét funkcióra).

Idézet: cibuu

helo!
szeretném ha segítenétek hogy hogy kell Lan-ban megoldani az nfsu-t,mer hát probáltuk haverokkal nagyon sokat,de nem sikerült. rámegyek ugye hogy Lan,aztán kér egy nevet beriom hogy xy,aztán rámegyek hogy host,de csak azt irja ki hogy connecting to lobby,várakozik,de nem csinál semmit.valaki légyszi magyarázza már el nekem RÉSZLETESEN hogy hogy kell megoldani a Lan-t.

A hálókártyát kell konfigolni a gépekben. Alapvetően úgy szoktuk, hogy fix IP címet adunk, mikor játszunk hálóban haverokkal, de az UG2 valamiért  nem csípte, és nem engedett be a Lobby-ba.
Nem tudom, miért, de átállítottuk automatikusra (a Helyi Kapcsolat X ikonon jobb gomb, Tulajdonságok, TCP/IP protokollra klikk, IP-cím automatikus kérése), s ezután minden további nélkül játszható lett. Nem garantálom, hogy ez meg fogja oldani, de érdemes kipróbálni. (sz.: a Munkacsoport legyen azonos. Windows + Pause/Break gomb, Számítógépnév fül, Módosítás, Munkacsoport)

Ha valaki szervert indít, a beállításokat jegyezze meg, ugyanis a kliens gépek szűrőinél ugyanazokat a beállításokat kell megadni, hogy látszódjon a szerver. Ez nagy baromság, de minden kör elején meg kell tenni.

Szerkesztette: lazac 2004. 12. 23. 18:54 -kor

#1605 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:58

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 9:58

Megvettem a Evo VIII-at...Megint elb@tam ötvenezret és lett egy halom xar kocsim...Még jó, hogy visualra nem költöttem...

Azért vettem, mert a Mustangal képtelen vagyok URL-t nyerni(mediumon), most visszaállítottam easy-re, ott 30mp-vel nyerek egy versenyt...ismét sikerült belőni a nehézséget... :bolond:

Miért nem próbáltad ki előbb quick race-nél?

#1606 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 23:45

Vele sikeresen végignyomtam a gamát. Bármilyen futamot meg tudtam vele nyerni. Itt nem a végleges formájában van, mert cserélve lett a spoiler később meg néhány apróság, de stílusban nem változtattam rajta.

Kép
My photos

#1607 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 00:08

Idézet: lazac - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:43

Idézet: cibuu

helo!

A hálókártyát kell konfigolni a gépekben. Alapvetően úgy szoktuk, hogy fix IP címet adunk, mikor játszunk hálóban haverokkal, de az UG2 valamiért  nem csípte, és nem engedett be a Lobby-ba.
Nem tudom, miért, de átállítottuk automatikusra (a Helyi Kapcsolat X ikonon jobb gomb, Tulajdonságok, TCP/IP protokollra klikk, IP-cím automatikus kérése), s ezután minden további nélkül játszható lett. Nem garantálom, hogy ez meg fogja oldani, de érdemes kipróbálni. (sz.: a Munkacsoport legyen azonos. Windows + Pause/Break gomb, Számítógépnév fül, Módosítás, Munkacsoport)

Ha valaki szervert indít, a beállításokat jegyezze meg, ugyanis a kliens gépek szűrőinél ugyanazokat a beállításokat kell megadni, hogy látszódjon a szerver. Ez nagy baromság, de minden kör elején meg kell tenni.

Kösz szépen,remélem igy már fog siekrülni a Lan.

#1608 Felhasználó inaktív   ex-süti-whoami 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 24. 01:34

1 kérdésem lenne: ebben tényleg nem lehet eladni kocsit, vagy csak én vok lámer?
+vettem egy eclipset, de mégsem kell úgyhogy Lakarom adni, de nemtom és foglalja a helyet, szal szerintetek becumiztam?
intel_d865perl, intelP4_2,6G (HT),  2*120GB Samsung (RAID0-ba), 250GB Maxtor DiamondMax 10,  120GB Maxtor DiamondMax Plus 9, Sapphire Radeon9600XT, RAM: 2*512/400 Kingston (párban, 800FSB), DVD-RAM: LG GSA4120B, CD-RW, LG Flatron F900B

#1609 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 01:38

Idézet: ex-süti-whoami - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 1:34

1 kérdésem lenne: ebben tényleg nem lehet eladni kocsit, vagy csak én vok lámer?
+vettem egy eclipset, de mégsem kell úgyhogy Lakarom adni, de nemtom és foglalja a helyet, szal szerintetek becumiztam?

Eladni nem tudod, csak a helyére tenni egy másikat. Ez röviden azt jelenti, hogy a kocsira költött pénzt kidobtad az ablakon.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1610 Felhasználó inaktív   ex-süti-whoami 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 25. 00:00

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 2:38

Eladni nem tudod, csak a helyére tenni egy másikat. Ez röviden azt jelenti, hogy a kocsira költött pénzt kidobtad az ablakon.

ahham, thx, ezt nem próbáltam

u.i.: pénz nem számít :)
intel_d865perl, intelP4_2,6G (HT),  2*120GB Samsung (RAID0-ba), 250GB Maxtor DiamondMax 10,  120GB Maxtor DiamondMax Plus 9, Sapphire Radeon9600XT, RAM: 2*512/400 Kingston (párban, 800FSB), DVD-RAM: LG GSA4120B, CD-RW, LG Flatron F900B

#1611 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 00:02

Idézet: ex-süti-whoami - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 0:00

ahham, thx, ezt nem próbáltam

Akkor meg jól van. :)

#1612 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 03:11

Idézet: ex-süti-whoami - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 0:00

Pénz nem számít? :think:

Csak nem valami kis segédprogram (for example a trainer) van a dologban? :evil2:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1613 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 03:20

Idézet: poopa - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 3:11

Csak nem valami kis segédprogram (for example a trainer) van a dologban? :evil2:

Ejnye-bejnye. Nem csalunk! :p

#1614 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 03:28

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 3:20

Ejnye-bejnye. Nem csalunk! :p

nem én csaltam...... :) Csak szemet szúrt a dolog. :D

"pénz nem számít" ----> hmm.... gyanús. :p

#1615 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 03:56

Idézet: poopa - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 3:28

nem én csaltam...... :) Csak szemet szúrt a dolog. :D

Nem rád értettem. De nagyon helyes, hogy nem csalsz, mert akkor jönnének szirénás autók! :Đ

#1616 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 04:02

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 3:56

Nem rád értettem. De nagyon helyes, hogy nem csalsz, mert akkor jönnének szirénás autók! :Đ

:omg: helyes :D

Lol, no police please :D

#1617 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 04:13

Idézet: poopa - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 4:02

Szerintem a rendőröktől nem aggódsz annyira, mi?
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#1618 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 04:19

Idézet: poopa - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 4:02

Jó, akkor most nem a rendőrök, hanem a fehérköpenyes ápolók jönnek a muszájkabáttal. Az jobb lesz? :p :D

#1619 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 04:55

Szégyenszemre bevallom, miután 100%-os lettem, letöltöttem egy trainert... ;)

Vicces álló helyzetből 500-ra gyorsulni. :) Még viccesebb, mikor Outrunozás közben teszed ugyanezt, s kanyar után falnak csapódva a gép is full sebességgel érkezik meg  :omg:  :omg:

Idézet: freeone

Tud valaki - bárki - egy olyan patch-et, vagy trükköt, amivel ez a rohadt catchup kikapcsolható?

Javaslom a fenti megoldást. Az ellen háta mögé settenkedsz, majd kilősz rájuk 380mph-val... :D Esetleg eléjük végsz valahogy, aztán instant kézifék, s elhúzol az unlimited nitroval? :D Van ugrás is! Átugorhatod a szembejövő forgalmat pl. Ha a gép csítel, Te is megteheted...

Szerkesztette: lazac 2004. 12. 25. 05:01 -kor

#1620 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 05:02

Az nem semmi. Ilyenkor hány G teher megy a kocsira?

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.