Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2005. 02. 03. 23:21
Na visszatértem 
Nem sikerült nagyot alkotni, csak 1 nagyon gyenge 1:08-am van.
viszont örülnék egy olyan vidnek, ahol látszanak a fékezések is, sokat lehetne belőle tanulni.
Nem sikerült nagyot alkotni, csak 1 nagyon gyenge 1:08-am van.
viszont örülnék egy olyan vidnek, ahol látszanak a fékezések is, sokat lehetne belőle tanulni.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 02. 03. 23:30
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 2:42
Ez a Taranis féle videó, a lényeges technikák kivehetőek rajta... Meg ajánlom a Taranis féle beállításokat is, valahol fentebb belinkelt róla két képet. Anélkül nincs esélyed!
Én is ezeket a beállításokat használom, némi saját finomhangolással fűszerezve.
Elküldve: 2005. 02. 03. 23:49
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 23:30
Ez a Taranis féle videó, a lényeges technikák kivehetőek rajta... Meg ajánlom a Taranis féle beállításokat is, valahol fentebb belinkelt róla két képet. Anélkül nincs esélyed! 
Namost ehhez képest nem én tartom a csúcsot
Nézegettem mit érdemes állítgatni, de sok hasznos dologra nem jöttem rá. Az feltűnt, hogy a fékerő-eloszlást a hátsó kerekek felé eltolva nagyban nő a fékhatás. Ezzel sokat lehetne spórolni.
Viszont annyira megszoktam, hol fékezem, hogy miután elállítottam, az összes kanyart - ahol fékezni kell - elrontottam.
Elküldve: 2005. 02. 04. 00:09
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 23:49
Namost ehhez képest nem én tartom a csúcsot
Nézegettem mit érdemes állítgatni, de sok hasznos dologra nem jöttem rá. Az feltűnt, hogy a fékerő-eloszlást a hátsó kerekek felé eltolva nagyban nő a fékhatás. Ezzel sokat lehetne spórolni.
Viszont annyira megszoktam, hol fékezem, hogy miután elállítottam, az összes kanyart - ahol fékezni kell - elrontottam.
Egy jo tanacs: a fekerot fullra az elso kerekekre add, így sokkal jobban fog fordulni a kanyarokban fekezes kozben...
szerk: gyorsabban veheto pl. az elso S kanyar, es a hajtu visszafordito
Szerkesztette: -=RaiN=- 2005. 02. 04. 00:10 -kor
Elküldve: 2005. 02. 09. 10:44
Sziasztok!
Tegnap este panaszkodott egyik haverom hogy a Ti4200-n a NFS-Underground 2 SW modban megy. VEgigprobalt mar ket ujabb drivert, mig egy regebbinel vegre ment HW modban, de iszonyatosan lassu. Nekem ATi kartyam van, ugyhogy sajna nem tudok segiteni neki, de ha van ajanlatotok hogy hogyan lehet mukodesre birni,esetleg milyen opciokkal kell bibelodni a driverben akkor legyszi irjatok meg.
Elore is koszi!
Tegnap este panaszkodott egyik haverom hogy a Ti4200-n a NFS-Underground 2 SW modban megy. VEgigprobalt mar ket ujabb drivert, mig egy regebbinel vegre ment HW modban, de iszonyatosan lassu. Nekem ATi kartyam van, ugyhogy sajna nem tudok segiteni neki, de ha van ajanlatotok hogy hogyan lehet mukodesre birni,esetleg milyen opciokkal kell bibelodni a driverben akkor legyszi irjatok meg.
Elore is koszi!
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 02. 09. 11:13
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 10:44
Sziasztok!
Elore is koszi!
Elore is koszi!
Texture filtering -et állítsd legalább közepesre, akkor mindig műxik a HW render.
A lassúságon segíthet, ha kikapcsolod a light trails, motion blur, headlights, overbright, enhanced kontrast effekteket. Ezek húzzák le nagyon a Ti4200at. A többi mehet high-ra, azt bírja a kártya. Én 67.02 -es Forceware drivert használok, és tökéletesen megy, az említett beállítások kikapcsolásával. Ja és persze nem árt, ha van alatta egy 2-2,5Ghz -es vas...
Elküldve: 2005. 02. 18. 11:39
hi!
bocs, ha mar volt,de nincs idom 72 oldalt vegigolvasni....
eljutottam addig a game-ben, hogy el kell mennem a car-lot-hoz, es a csaj addig nem enged jatszani amig nem megyek el, car-lot-nal sincs semmi, akarmit csinalok, meg ha belepek akkor a lot-ba akkor sem...
ja es az osszes stage2-es world-map kuldetest is megcsinaltam, ha ez szamit...
koszia segitseget
eljutottam addig a game-ben, hogy el kell mennem a car-lot-hoz, es a csaj addig nem enged jatszani amig nem megyek el, car-lot-nal sincs semmi, akarmit csinalok, meg ha belepek akkor a lot-ba akkor sem...
koszia segitseget
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)
Elküldve: 2005. 02. 18. 12:59
Idézet: giotto - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 11:39
hi!
koszia segitseget
koszia segitseget
Valószínű, hogy hiányzik egy DVD cover küldetésed. Próbáld meg "feldíszíteni" az autódat amennyire csak lehet, hogy megkapd a DVD küldit. (Addig nem is jelzi a térképen, amíg el nem éred a szükséges visual style pontszámot)
Szerkesztette: -=RaiN=- 2005. 02. 18. 12:59 -kor
Elküldve: 2005. 02. 19. 11:43
Segítséget szeretnék kérni: 48%-nál tartok a játékban és egyszerűen nem kapok semmilyen versenyt, csak céltalanul körözök... a visual ratingem a lehető legnagyobb (5,64 asszem, az összes shop-ban mindent rátettem amit csak tudtam még a matricákat is) A special event-eket is megcsináltam. Mit kéne tennem?
Elküldve: 2005. 02. 19. 13:47
Idézet: Benec - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 11:43
Segítséget szeretnék kérni: 48%-nál tartok a játékban és egyszerűen nem kapok semmilyen versenyt, csak céltalanul körözök... a visual ratingem a lehető legnagyobb (5,64 asszem, az összes shop-ban mindent rátettem amit csak tudtam még a matricákat is) A special event-eket is megcsináltam. Mit kéne tennem?
Attól tartok, hogy fel kell tornásznod 6.00-ra a visual ratinget (unique spojler, felni, motorház vagy matricák). Akkor majd megkapod az adott stage utolsó futamát, úgy emlékszem.
Elküldve: 2005. 02. 19. 18:51
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 12:47
Attól tartok, hogy fel kell tornásznod 6.00-ra a visual ratinget (unique spojler, felni, motorház vagy matricák). Akkor majd megkapod az adott stage utolsó futamát, úgy emlékszem.
Uniqe spoilert hol lehet venni? Nekem carbon van mindenből és a legjobb visual rating-es.
Elküldve: 2005. 02. 20. 00:16
Idézet: Benec - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 18:51
Uniqe spoilert hol lehet venni? Nekem carbon van mindenből és a legjobb visual rating-es.
Unique cuccokat outrun versenyekkel nyerhetsz, venni nem lehet. De nem hiszem, hogy ez kéne a továbbjutáshoz. Megtaláltad a rejtett boltokat is?
Elküldve: 2005. 02. 20. 11:42
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 23:16
Unique cuccokat outrun versenyekkel nyerhetsz, venni nem lehet. De nem hiszem, hogy ez kéne a továbbjutáshoz. Megtaláltad a rejtett boltokat is? 
Találtam sok boltot, minden színűből többet is. a vinyl-ökkel szarakodtam, kínkeservesen, de 5,94-re felvittem de ez még mindig kevés
Outrun verseny? Létezik hogy 48%-nál még nem találkoztam ilyennel?
Szerkesztette: Benec 2005. 02. 20. 11:43 -kor
Elküldve: 2005. 02. 20. 11:55
Megvan a mocsok!
A reptérhez közel levő speciality shop-ot most találtam meg.
Elküldve: 2005. 02. 20. 21:07
Hy
Van egy kis problémám.A játékban villognak néhány felhökarcolónak az ablakai sőtz néha maguk a falak is
Ez mitől lehet? :confused:
Van egy kis problémám.A játékban villognak néhány felhökarcolónak az ablakai sőtz néha maguk a falak is
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2
Elküldve: 2005. 02. 21. 09:34
Idézet: Benec - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 11:42
Outrun verseny? Létezik hogy 48%-nál még nem találkoztam ilyennel?
Ez az a verseny, amikor az utcán közlekedő kocsikat kihívod egy üldözésre.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2005. 02. 21. 09:36
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 12:59
Valószínű, hogy hiányzik egy DVD cover küldetésed. Próbáld meg "feldíszíteni" az autódat amennyire csak lehet, hogy megkapd a DVD küldit. (Addig nem is jelzi a térképen, amíg el nem éred a szükséges visual style pontszámot)
koszi
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
Elküldve: 2005. 02. 21. 09:38
Idézet: Gaspy - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 21:07
Hy
Ez mitől lehet? :confused:
Szerintem driver hiba. Próbáld meg egy másik Catalysttal vagy ForceWare-rel.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Súgó
A téma zárva.