Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 11. 17. 10:35
Subaru imperzát próbálta már valaki?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:06
A wide body kitek nagyon rondak. Corollara ra nem lehet tenni.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2004. 11. 17. 12:23
bocs ha írta már valaki, nem tudom követni a fórum őrült tempóját.
szóval
A SUV-oknak is van külön verseny, ha kimész a városba valamelyikkel, a térképen megjelenik egy narancssárga karika. Lehet Circuit, Sprint, és Drift.
más...
Valakinek müxik a LAN?
szóval
A SUV-oknak is van külön verseny, ha kimész a városba valamelyikkel, a térképen megjelenik egy narancssárga karika. Lehet Circuit, Sprint, és Drift.
más...
Valakinek müxik a LAN?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:27
Idézet: Bilux - Dátum: 2004. Nov. 17., Wednesday - 11:35
Subaru imperzát próbálta már valaki?
Kiprobaltam de nem ertem el vele a skyline gyorsulasat.
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:53
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 10:09
A full level 3-as jelenlegi TT-mel nyomtam 450.000-ret SIMA drift pályán... (nem downhill, az túl könnyű
)
Szóval tuti, hogy ez a legjobb drift kocsi eddig!
szerk.: De az EVO pl. fos driftre, pedig az is 4x4es! Szóval mindenki azzal nyomja, ami tetszik neki, meg amivel tud...
Szóval tuti, hogy ez a legjobb drift kocsi eddig!
szerk.: De az EVO pl. fos driftre, pedig az is 4x4es! Szóval mindenki azzal nyomja, ami tetszik neki, meg amivel tud...
Nekem nem volt gond EVO-val a Drift. Nem értem, miért lenne az rossz. :confused:
Bár az az igazság, hogy mindegyikkel ment, nekem a drift fekszik talán a legjobban.
Szerkesztette: BigBear 2004. 11. 17. 13:02 -kor
42
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:29
Árulja már el valaki hogy mikor lehet kilockolni a Lancert, mert még mindig nem sikerült. Ván már Ford Mustang, meg minden szépség, csak épp az nincs.
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb.
Aki nem nyal az repül!
Aki nem nyal az repül!
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:34
Idézet: Cheese - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 13:29
Árulja már el valaki hogy mikor lehet kilockolni a Lancert, mert még mindig nem sikerült. Ván már Ford Mustang, meg minden szépség, csak épp az nincs.
Asszem pont a Mustang után következik...
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:57
Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 23:27
T / F4 utan Jobb gombal latod stage completion statust mi hianyzik hogy tovabb tudj menni.
Stage 3ig minden megvan de nekem nincs 4 sem 5 ugyhogy végképp nem értem!
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:04
Bocs ezt írja a T/F4 -nél
Stage 4 - Coal Harbor East Status
Region Completion Status: 106,98%
World Event Wins: 35/30
Sponsor: 3/3
URL: 6/7
DVD: 2/3
Elvileg kell még akkor versenynek lennie valahol?
Help!!!!
Stage 4 - Coal Harbor East Status
Region Completion Status: 106,98%
World Event Wins: 35/30
Sponsor: 3/3
Elvileg kell még akkor versenynek lennie valahol?
Help!!!!
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:17
A kocsit kell upgradelni body shop / specialities shopban hogy tobb csillja legyen akkor lesz egy csillag a mapen ha megvan a dvd cover akkor kapod az utolso URL versenyt.
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:26
Még csak stage 1-en vagyok, medium, honda civic. Hát nem könnyű. Tegnap mennyit szívtam street-x-el, aztán rájöttem az aut. seb. váltással szinte mission impossible. Átraktam manual-ra végig 2-esben nyomtam és elsőre megnyertem a futamokat. 
Performance upgrade-nél az individual megoldást, vagy a package-ot preferálljam inkább?
Üdv: Dan
Performance upgrade-nél az individual megoldást, vagy a package-ot preferálljam inkább?
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:34
Idézet: Zoliee18 - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 14:04
Értelemszerűen van még 1 URL, meg 1 DVD küldi hátra...
szerk.: valószínű nincs meg a kellő visual rating-ed a maradék 2 küldihez, tehát cicomázd fel jobban!
Szerkesztette: -=RaiN=- 2004. 11. 17. 15:53 -kor
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:40
Idézet: td - Dátum: 2004. Nov. 17., Wednesday - 16:26
Még csak stage 1-en vagyok, medium, honda civic. Hát nem könnyű. Tegnap mennyit szívtam street-x-el, aztán rájöttem az aut. seb. váltással szinte mission impossible. Átraktam manual-ra végig 2-esben nyomtam és elsőre megnyertem a futamokat. 
Street X ben corollaval 10+ sec el nyerek Skylinel meg 1el. Dragben forditva.
Upgradenel szerintem csak az ar mas.
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:48
Yeah már nekem is megvan a game 
Naon zsír játék, és 800*600ban full garfikával megy
Naon zsír játék, és 800*600ban full garfikával megy
Elküldve: 2004. 11. 17. 15:56
Idézet: acu - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 12:23
más...
Valakinek müxik a LAN?
Valakinek müxik a LAN?
Nekem először működött kb 2 napig, most már nem. Patch nélkül próbáltam.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 11. 17. 18:11
Sziasztok!
Tudom már mindenki régen a játék végénél jár, de nekem kevés az időm játszani vele az RBR mellett. Nos a benyomásaim. Grfaikailag a gamma eléggé NFSU1, talán végre optimalizáltabb, mint az 1-é, mármint sebességileg. Kicsit talán túl csili-vili, nem látom a matricát például a garázsban a szélvédő tükröződésétől, amikor megpróbálok egyet feltenni: Összességében nincs nagyon bajom a grafikával. Mondjuk volt "szerencsém" látni, hogy milyen az útfelszín, nem driverből force-olt FSAA-val és AF-el!
Írányítás, hát egy dolog biztos, nem fogom rá tönkre tenni a jó kis kormányom. Nálam 2/3-ad kormányfordulatnál nem kanyarodik az autó, de 1 centivel nagyobb tekerésnél, már befordul. Ez meg mi? Vagy csak én nem foglalkoztam a beállításokkal eléggé? :confused: Úgyhogy marad a bill, úgy jó. Mivel arcade játék, fizikát nem is vártam, ugye nagyon nincs is. Az eső csak a kocsink felett esik, na nem baj, biztos látták a készítők az Adams Familyt vagy a Wacky Racest!
A lenti konfigon megy szépen 1024x768 játékban maxra vett Antialiasingal, driverből 2xAA-val és 16xAF-el. Tetszik, hogy van benne sok autó, bár én Subaru+Evo fan vagyok, a többi nem nagyon jöhet szóba nálam. Tetszik a megnövelt tuningtermékszám, jópofa a dyno tuning is. Az is jó dolog, hogy végre szabadon lehet menni a vásrosban, bejön ez a kicsit GTA-s dolog. Jöhet az 5 autó is. Ugye lehet egy fajtából több, Mondjuk 2 Impreza+3 EVO? Kicsit furcsálom a gamma videóit. Nekem az elsőben jobban bejött, amikor Récsel szövegelt, még mozgott is! Ez a képregény nem igazán jön be, de hát entert kell nyomni és akkor nincs gond. Ez a Brooke akárki csaj meg zavaróan gizdázik a game elején, mintha ő lenne az isten! Remélem majd le lehet nyomni őt is, mint anno Rachelt, mert nem csípe az arcát! Az is zavar, hogy bonyolították a forgatást. Ez volt a legjobb az 1-ben. Balgomb nyomvatart+húzás. Most meg középső gomb/görgő, ami nekem speciel nem műkszik, pedig Microsoft rágcsálóm van, olyan amin van középső gomb/görgő, fenn is van a saját szoftvere, igaz ott dupla kattra van beállítva, de attól még a gammában mehetne. Így hogy csinálok jó screenshotokat? Ideje volt, hogy legyen végre replay a játékban, már az 1-ben is lehetett volna. Egy dolgot nagyon gagyinak találok. Az az 50 pénz, ami random elszóródik, hááát.... Mint valami gagyi gyűjtögetősjáték, ahol szedj öszze 3 karikát meg két csillagot és kapsz még egy életet! Na, de ezektől eltekintve nem olyan rossz a játék, nem vártam szimulátort, ha lazulni akarok RBR után, tökéletesen megfelel! Mindenkinek jó játékot hozzá és kevés játékvezérlő cserét!!!
Tudom már mindenki régen a játék végénél jár, de nekem kevés az időm játszani vele az RBR mellett. Nos a benyomásaim. Grfaikailag a gamma eléggé NFSU1, talán végre optimalizáltabb, mint az 1-é, mármint sebességileg. Kicsit talán túl csili-vili, nem látom a matricát például a garázsban a szélvédő tükröződésétől, amikor megpróbálok egyet feltenni: Összességében nincs nagyon bajom a grafikával. Mondjuk volt "szerencsém" látni, hogy milyen az útfelszín, nem driverből force-olt FSAA-val és AF-el!
Írányítás, hát egy dolog biztos, nem fogom rá tönkre tenni a jó kis kormányom. Nálam 2/3-ad kormányfordulatnál nem kanyarodik az autó, de 1 centivel nagyobb tekerésnél, már befordul. Ez meg mi? Vagy csak én nem foglalkoztam a beállításokkal eléggé? :confused: Úgyhogy marad a bill, úgy jó. Mivel arcade játék, fizikát nem is vártam, ugye nagyon nincs is. Az eső csak a kocsink felett esik, na nem baj, biztos látták a készítők az Adams Familyt vagy a Wacky Racest!
Elküldve: 2004. 11. 17. 18:28
Én meg most adtam fel. Egyszerűen bármit csinálok, fagy. Odáig tudok eljutni, hogy megveszem az első kocsimat
. Majd talán segít egy patch. Akinek megy, annak jó játékot!
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 11. 17. 18:42
Please v.ki helpeljen már!!!!!! Innentől nem tudom mit kell csinálni... Már mindenhol kerestem mindent de nem találtam már sehol sem versenyeket!!!
Minden bolt mindehol megvan...

macbook air 2014
Elküldve: 2004. 11. 17. 19:32
Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 18:42
Please v.ki helpeljen már!!!!!! Innentől nem tudom mit kell csinálni... Már mindenhol kerestem mindent de nem találtam már sehol sem versenyeket!!!
Minden bolt mindehol megvan...
menj ki a sztradara, outrunozni, es menj be a boltokba, kicsit kolts a kocsira mindent, amit lehet (alkatreszek, festes, matrica, barmi) elobb-utobb hivni fognak

Súgó
A téma zárva.