Idézet: Omega - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 20:44
Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 11. 21. 23:18
Egy kérdés:
végigvittem a játékot(legalábbis ezt irta ki)és most mégis 69% ot mutat.pedig se sárga csillag,se felfedezetlen bolt,se semmi verseny.mit kell tennem hogy 100 % legyen?
végigvittem a játékot(legalábbis ezt irta ki)és most mégis 69% ot mutat.pedig se sárga csillag,se felfedezetlen bolt,se semmi verseny.mit kell tennem hogy 100 % legyen?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp
Elküldve: 2004. 11. 21. 23:39
Idézet: Xero - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 18:54
Nekem nem nyílik ki így az ajtóm! Mitől lehet?? Kell valamit nyomni, mert ha ráállok (az ajtónyílás kiválasztásánál) akkor nem csinál semmit
pfff. Elég zagyván írtam le, de remélem érthető
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]
[Telefonom: 30/568-0668]
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:14
Idézet: Norbik@ - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 23:39
Nekem nem nyílik ki így az ajtóm! Mitől lehet?? Kell valamit nyomni, mert ha ráállok (az ajtónyílás kiválasztásánál) akkor nem csinál semmit
Alul gomb open close doors!
Üdv
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:15
Idézet: cibuu - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 23:18
Egy kérdés:
garage world map és tessék csinálgatni!
Üdv
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:23
Hy!
kössz az infót!
hogy én eddig hogy nem jöttem rá erre..pedig ott volt az orrom előtt.na mind1
kössz az infót!
hogy én eddig hogy nem jöttem rá erre..pedig ott volt az orrom előtt.na mind1
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp
Elküldve: 2004. 11. 22. 01:00
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem!
Az a helyzet, hogy a lámpák, autók fényei, a neonok az autók alatt átlátszódnak a falakon, útón, útfélen. És ez nagyon zavaró. Látom az autúk alatt, hogy milyen szépen, téglalap formában világítanak a neoneok, még az autón kersztül is. És nagyon zavaró. Látom a képek alapján, hogy nálatok nincs ilyen gond. mi lehet a probéma?
Radeon 9800pro, 512MB RAM, AMD 2800+
És a vindózban állítottam azokat FSAA, meg AA-t vagy mit, így nem pixelpeti az út. Menni megy a játék, egyéb gond nincs vele.
felraktam a patchet hozzá:
nfsug2V1-1UK.exe
de ekkor a következő jelent meg amikor elindult:
Patch Error
Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not patch.
és így nem tudom, mi történt.
leszedtem, felraktam újra a játékot.
akkor ismét megprónbáltam, ugyanaz.
akkor gondoltam egy másik patch:
NFSUG2V1-1US.EXE
ez úgy tűnt felement. De a probléma nem oldódott meg.
akkor újból az első patch, újból a hibaüzenet.
A játékot nem boltban vettem, mondjuk úgy csak tesztelem.
Tudom, láma vagyok, de épp ezért kérdezek.
Hátha.
Az a helyzet, hogy a lámpák, autók fényei, a neonok az autók alatt átlátszódnak a falakon, útón, útfélen. És ez nagyon zavaró. Látom az autúk alatt, hogy milyen szépen, téglalap formában világítanak a neoneok, még az autón kersztül is. És nagyon zavaró. Látom a képek alapján, hogy nálatok nincs ilyen gond. mi lehet a probéma?
Radeon 9800pro, 512MB RAM, AMD 2800+
És a vindózban állítottam azokat FSAA, meg AA-t vagy mit, így nem pixelpeti az út. Menni megy a játék, egyéb gond nincs vele.
nfsug2V1-1UK.exe
Patch Error
Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not patch.
és így nem tudom, mi történt.
leszedtem, felraktam újra a játékot.
akkor ismét megprónbáltam, ugyanaz.
akkor gondoltam egy másik patch:
NFSUG2V1-1US.EXE
ez úgy tűnt felement. De a probléma nem oldódott meg.
akkor újból az első patch, újból a hibaüzenet.
A játékot nem boltban vettem, mondjuk úgy csak tesztelem.
Tudom, láma vagyok, de épp ezért kérdezek.
Hátha.
Hibás döntéseink sorozata vezethet-e végő soron jóra?
Elküldve: 2004. 11. 22. 01:26
Idézet: Gzus - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 1:00
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem!
....
....
A saját autódról van szó, vagy mindig csak EGY másik autóról?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."
/André Gide/
/André Gide/
Elküldve: 2004. 11. 22. 01:49
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."
/André Gide/
/André Gide/
Elküldve: 2004. 11. 22. 08:33
Siasztok. Segítségre lenne szükségem. Stage4-nél, nem tesz ki több versenyt, pedig hiányzik még egy DVD borító, és egy URL. World map-ban végigtoltam minden versenyt, amit beadott, de csak nem adta be. Aztán rájötem, hogy nincs minden cucc betéve a kocsiba, amit be lehetne. De ekkor már nem volt pénzem, így elkezdtem outrun-olni. De kb 4 verseny után elfogytak az ellenfelek. Hogy tudnék pénzt szerezni? Tudtok valami csalást? Nem szeretném előről kezdeni megint. Előre is köszi!
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:00
Idézet: Niceday - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 17:12
Ez szép volt...
Te minek játszol.... ? Hogy tele legyen a vincsid?
Te minek játszol.... ? Hogy tele legyen a vincsid?
Ezt most elég érthetően megválaszoltad...
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:31
Uraim!
Az világos, hogy a versenyekért kapott pénzzel mit csinálok, de mire jó a kapott reputation? Egyáltalán ez mitől függ?
A másik kérdésem, hogy bepakoltam hátulra négy hangfalat. Ettől mondjuk semmi változás (az autó szépségén kívül), de ezt gondoltam is. Ha nitrós palackokat rakok be, az változtat vmit, vagy az is csak design elem?
Még egy kérdés. Most egy audi tt-m van. Ez a gép nagyon tetszik, minden tuning rajta van, amit az adott szinten fel lehet rá rakni. Ezzel így végig is lehet menni, vagy később le kell cserélnem, mert lesz egy még jobb autó, és csak azzal lehet megnyerni?
Más szóval van-e különbség egy full tunningolt audi és mondjuk egy skyline között teljesítményben-sebességben? :confused:
Az világos, hogy a versenyekért kapott pénzzel mit csinálok, de mire jó a kapott reputation? Egyáltalán ez mitől függ?
A másik kérdésem, hogy bepakoltam hátulra négy hangfalat. Ettől mondjuk semmi változás (az autó szépségén kívül), de ezt gondoltam is. Ha nitrós palackokat rakok be, az változtat vmit, vagy az is csak design elem?
Még egy kérdés. Most egy audi tt-m van. Ez a gép nagyon tetszik, minden tuning rajta van, amit az adott szinten fel lehet rá rakni. Ezzel így végig is lehet menni, vagy később le kell cserélnem, mert lesz egy még jobb autó, és csak azzal lehet megnyerni?
Más szóval van-e különbség egy full tunningolt audi és mondjuk egy skyline között teljesítményben-sebességben? :confused:
athlon 2400, 1gb ram, gf 6600
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:36
Idézet
Más szóval van-e különbség egy full tunningolt audi és mondjuk egy skyline között teljesítményben-sebességben? confused.gif
Van különbség az autók között ugyanazon a tuningolhatósági szinten! Mind menetteljesítményekben, mind kezelhetőségben.
Én pl. még a játék eleje felé vagyok (Stage 3), Eddig egy Nissan 240Sx-el nyomtam, most vettem egy Toyota Suprát, ugyanazzal a tuningelemekkel érezhetően jobban megy a Nissannál, és alulról is jobban húz, és közvetlenebb a kormányzás.
Szerkesztette: Kory 2004. 11. 22. 09:39 -kor
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:38
Idézet: Gzus - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 1:00
nfsug2V1-1UK.exe
Patch Error
nfsug2V1-1UK.exe
Patch Error
Rossz EXE-t akar updatelni.
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:51
Én ugyan nem játszom vele és a demo sem volt nálam hibás, de a barátomnál feltettük a R9600-hoz a 4.12beta catalys meghajtót és megszűnt neki a kockás út hiba.
Gondoltam megosztom a tapasztalatot, ha volt már, akkor bocsi.
Gondoltam megosztom a tapasztalatot, ha volt már, akkor bocsi.
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:56
Idézet: Xero - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 20:54
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Nem is rossz 0-ról 100-ra igaz?
Üdv
[IMG][/IMG]
Nem is rossz 0-ról 100-ra igaz?
Üdv
nem egy szimulátor...
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 11. 22. 10:10
Hi,
Dark nalam 4.12betaval el sem indul:( masnak m1 vele?
Dark nalam 4.12betaval el sem indul:( masnak m1 vele?
Mint az ügyvéded, azt javaslom bérelj egy szupergyors nyitott kocsit.
Elküldve: 2004. 11. 22. 10:25
OFF:
Én is amint feltettem a Softmoddolt Catalyst 4.12 Beta drivert (www.techpowerup.com) megoldódtak a problémák. Most szép a kép, csak valamiért nem tudom kormányozni az autót
Én is amint feltettem a Softmoddolt Catalyst 4.12 Beta drivert (www.techpowerup.com) megoldódtak a problémák. Most szép a kép, csak valamiért nem tudom kormányozni az autót
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500
Elküldve: 2004. 11. 22. 10:27
srácok, ebben még mindig van Ketchup mód.

Ennyire hülyék lennének az EA-nél, hogy nem tanultak az első rész anyázásaiból??
Megyek egy URL-t, kiegyensúlyozott teljesítménnyel, konstans 2-3mp előnnyel, erre a végén az utolsó 3 kanyarban egymás utáni 4 futamon ugyanott ugyanúgy megelőz 2 kis prosztó, akik addig ott mindig lemaradtak. Persze dupla csík nitrót elnyomok, mialatt elindulok utánuk, rá se b@sznak, úgyanúgy megmarad az előnyük. komolyan kb 50%-nál járhatok, de ha ebben is lesz "103-as pálya", akkor a harmadiknál letörlöm a retekbe a gamét, akármennyire is teccik a feelingje.
Ráadásul úúúúgy szaggat (2400+, R9700, 512MB), mint állat. 1024 full grafika teljesen jó Free roamban, aztán URL-en meg ugyanez 800x600 minimumon is alig élvezhető. Mi ez, kérem, 1(?) év kóderkedése??
Ennyire hülyék lennének az EA-nél, hogy nem tanultak az első rész anyázásaiból??
Ráadásul úúúúgy szaggat (2400+, R9700, 512MB), mint állat. 1024 full grafika teljesen jó Free roamban, aztán URL-en meg ugyanez 800x600 minimumon is alig élvezhető. Mi ez, kérem, 1(?) év kóderkedése??
Elküldve: 2004. 11. 22. 10:29
jah, 4.11-es official driver, gondok nincsenek, azt leszámítva, hogy néha az aszfaltszint alatt vannak a szembejövő kollégák lámpafényei
(mert pl domb másik oldalán van az érkező kocsi)

Súgó
A téma zárva.