3 kocsim van, 1 és 2 szponzori slotos. namárost, 200sx-el kezdtem, ami eddig van tuning rajta van,külsö belsö. de anno 1es szinten maxra tuningoltam egy tiburont, és amikor egy másik kocsit vettem a helyére azaz elcseréltem, akkor az egy alap kocsi lett mint irták, de akkor ott elbuktam az összes lóvét amit a tiburonba öltem?mer igy ez hülyeség, sose lesz annyi pénzem hogy az első mellett a második számú kocsit is tudjam folyamatosan tuningolni.... help
Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 11. 22. 20:18
nos már picit játszottam vele, tetszitk. a downhill drift és a drag csak úgy mint az elsőben, elég idegtépő.
3 kocsim van, 1 és 2 szponzori slotos. namárost, 200sx-el kezdtem, ami eddig van tuning rajta van,külsö belsö. de anno 1es szinten maxra tuningoltam egy tiburont, és amikor egy másik kocsit vettem a helyére azaz elcseréltem, akkor az egy alap kocsi lett mint irták, de akkor ott elbuktam az összes lóvét amit a tiburonba öltem?mer igy ez hülyeség, sose lesz annyi pénzem hogy az első mellett a második számú kocsit is tudjam folyamatosan tuningolni.... help
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 11. 22. 21:02
szia mindenkinek.
mitöl lehet hogy az aszfalt nagyon pixeles?? 1024*768-ban kicsit nonszensz pedig minden maxon van.
mitöl lehet hogy az aszfalt nagyon pixeles?? 1024*768-ban kicsit nonszensz pedig minden maxon van.
Asus A7n8x deluxe, 2*256 Mb 3200 samsung ddr,512 Mb 3200 ddr, S-ata 120gb maxtor, 80 gb 8mb maxtor, 60 gm maxtor, lg f900b, asus 52*24*52 cdrw, pinnacle pctv pro, gigabyte radeon 9800 pro
Elküldve: 2004. 11. 22. 21:05
Idézet: ttibi20 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 20:02
szia mindenkinek.
picit olvass vissza.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 11. 22. 21:07
Kész vagyok!
Minden megvan 71%-nál járok szal a world mapon van még mit csinálni!
Nincs meg a sponsor logo meg a többi wide body kit!
De túl könnyű volt a vége! 20mp-el nyertem. Nah van még outrun meg world map... elviszem majd 100%-ra aztán meglátjuk!
Majd rakok föl képeket! Jha és nekem is első szinten el lett cserélve kocsi utána ujra csináltam emellett van egy 10 csillagos fullos 3-as szintű skylineom egy full 2-es meg némi 3-as H2 10 csillaggal és emmellet két belső tuningos (2-es szintű) TT és RX8!
Üdv
Minden megvan 71%-nál járok szal a world mapon van még mit csinálni!
Nincs meg a sponsor logo meg a többi wide body kit!
De túl könnyű volt a vége! 20mp-el nyertem. Nah van még outrun meg world map... elviszem majd 100%-ra aztán meglátjuk!
Majd rakok föl képeket! Jha és nekem is első szinten el lett cserélve kocsi utána ujra csináltam emellett van egy 10 csillagos fullos 3-as szintű skylineom egy full 2-es meg némi 3-as H2 10 csillaggal és emmellet két belső tuningos (2-es szintű) TT és RX8!
Üdv
Elküldve: 2004. 11. 22. 21:23
Képek:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Csak a 206-ossal mentem az elejétől a végéig de azért kellett egy erőgép is a végére!
Üdv

Csak a 206-ossal mentem az elejétől a végéig de azért kellett egy erőgép is a végére!
Üdv
Elküldve: 2004. 11. 22. 23:21
Világosítsatok fel, hogy nálam miért ilyen ronda az út...
Nem egy erőgépem van mondjuk, de azért ez nagyon ronda út, még az NFS legelső részében is szebb...
Nem egy erőgépem van mondjuk, de azért ez nagyon ronda út, még az NFS legelső részében is szebb...
Csatolt képek:
Szerkesztette: Gabesz 2004. 11. 22. 23:23 -kor
Elküldve: 2004. 11. 22. 23:23
Kicsit "pixeles"...
Antialiasing és filtering beállításokkal kell totózni, hogy szebb legyen asszem'. A topic elején/közepén írták valahol. De nálam Radeon 9500 Pro + Catalyst 4.11b-vel jó/szép.
Antialiasing és filtering beállításokkal kell totózni, hogy szebb legyen asszem'. A topic elején/közepén írták valahol. De nálam Radeon 9500 Pro + Catalyst 4.11b-vel jó/szép.
Elküldve: 2004. 11. 23. 00:19
Érdekes, kicsit piszkáltam a filter izét meg aa-t és jó lett, viszont most levehetem very low-ra az egészet és akkor sem ilyen pixeles az út, ez érdekes kis hiba.
Na, de már jó.
Elküldve: 2004. 11. 23. 01:49
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 23:21
Elég ha a "textura filter"-t feltolod high-ra!
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."
/André Gide/
/André Gide/
Elküldve: 2004. 11. 23. 05:16
Látván a Xero-féle 1.50 sec-es 0-100 km/h -s gyorsulást feléledt bennem a versenyszellem. 

Elküldve: 2004. 11. 23. 07:34
Nekem az első rész jobban bejött,deez is megszokható.Mié kellett így módosítani a beállitási
lehetőségeket???? :confused: Nehogy má megszokja a jót a parasztja.
Kissé már-már
túlbolonyitották a játékmenetet.
lehetőségeket???? :confused: Nehogy má megszokja a jót a parasztja.
túlbolonyitották a játékmenetet.
Elküldve: 2004. 11. 23. 08:13
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 0:21
indítsd újra a géped install után, nekem azóta jó
(semmi AA meg ilyenek nem kellenek, ez valami bug)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2004. 11. 23. 16:37
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 8:13
indítsd újra a géped install után, nekem azóta jó
Na, mégsem jó... éjjel akkor tiszta volt, ma meg megint tiszta kocka, pedig semmi mást nem indítottam miután bejött a windóz, kapásból a játékot, meg most valóban állíthatok akármit akkor is rossz. Várjuk a patch-et
Elküldve: 2004. 11. 23. 16:41
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 16:37
Na, mégsem jó... éjjel akkor tiszta volt, ma meg megint tiszta kocka, pedig semmi mást nem indítottam miután bejött a windóz, kapásból a játékot, meg most valóban állíthatok akármit akkor is rossz. Várjuk a patch-et 
És ha catalyst / detonator-ban fix-re állítod az AA-t és az AF-et, és utána a game-ben beállítod ugyanúgy x x AA + y x AF-re?
Elküldve: 2004. 11. 23. 16:52
Kipróbáltam... detonatorban AA off meg AF is, játékban most mindegy mit hova állítok akkor is szép az út
Szóval ez nagyon jó kis bug, egyszer van egyszer nincs.
Elküldve: 2004. 11. 23. 16:55
Érdekes hogy amikor 'vége' a játéknak kiírja hogy mindent unlockolt és wide body kit-em mégsincs sehol. 
Közben elolvastam feljebb.
Közben elolvastam feljebb.
Szerkesztette: FlowM@N 2004. 11. 23. 17:07 -kor
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 11. 23. 17:05
Volna egy láma kérdésem, úgy az egész játékról
Csak úgy hopp elkezdtem, nem nagyon néztem körül, de amikor indulok kapok egy fullos 350Z-t, ezután nyerek meg autókázok, bla-bla... és találtam egy autószalont vagy ilyesmit, ott vettem egy kis Nissan turbót, 240 azt hiszem, szóval, muszáj volt elbaltáznom a 350Z-t ami már nitro meg minden vagy miért cseréltem én azt le?
Csak úgy hopp elkezdtem, nem nagyon néztem körül, de amikor indulok kapok egy fullos 350Z-t, ezután nyerek meg autókázok, bla-bla... és találtam egy autószalont vagy ilyesmit, ott vettem egy kis Nissan turbót, 240 azt hiszem, szóval, muszáj volt elbaltáznom a 350Z-t ami már nitro meg minden vagy miért cseréltem én azt le?
Elküldve: 2004. 11. 23. 17:09
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 17:05
Volna egy láma kérdésem, úgy az egész játékról

Azt nem lecseréltük, hanem elvette a game. Így van scriptelve. Ugye arra gondolsz, amikor a játék elején megérkezel a repülővel a városba, és a parkolóban ott vár a 350z. Utána egyébknt nekem sem kristálytiszta, hogy hová tűnt az az autó...
Elküldve: 2004. 11. 23. 17:10
Mióta megvan az ADSL én nem is jáccottam ezzel...
Egy hete... semmi játék!! Kicsit NET fügő vok..
macbook air 2014

Súgó
A téma zárva.