Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 9:49
Engem is leszólt, a különbség az, a sok más fórumozóhoz képest, hogy én nem ugrottam neki mint egy fejvesztett elvettékajátékom kisgyerek, amikor leszólt. Hanem elismertem, amiben tévedtem, ha valóban tévedtem, ha meg nem tévedtem megpróbáltam ezt a tudtára hozni
Sajnos a sok önérzet állandóan csak azt vette észre, hogy leszólták, azzal már nem foglalkozott, hogy miért, és azzal sem, hogy az esetek 99%-ában 100%-ig jogos volt a leszólás (még ha a stílus nem is).
Ajjajj, ne haragudj, de kibújhatnál abból a szép nagy T2k ködből.
Az a most már lassan szentté avatott emberke tény, hogy nagyon jó volt szakmailag, de emberileg, kultúráltságban, egy nagy #&@#^°&@#

.
SOHA nem érdekelte, mit mond a másik, normálisan, kultúráltan soha nem beszélt senkivel. Elég nehéz megszokni egy olyan embert, aki bármihez is szólt hozzá, az valahogy úgy kezdte, hogy "te kis p#cs, mit akarsz te itt, ki vagy te stb... " . Nem csak akkor, amikor a másik tényleg hülyeséget mondott, hanem mindig. Ha valaki annyit szólt hozzá, hogy "Szia T2k, jó reggelt!" már akkor is hülyézett, anyázott.
Ha egy játékhoz hozzászólt, akkor szintén ugyanez volt a stílus. Kezdve azzal, hogy "ez egy nagy f0s" majd ha valaki leírta, hogy neki az tetszik, akkor megint jött a "ki vagy te kis p#cs, hogy neked tetszik ez a f0s mikor ÉN megmondtam, hogy ez sz@r." szöveg.
Totál mindegy mihez szólt hozzá, abból azonnal flame, meg üvöltözés lett, s többnyire bizony messze nem azért, mert a másik hülyeséget mondott.
Nekem őszintén szólva nem hiányzik. A topicnak se látom sok értelmét, de ha már itt van...
Szerkesztette: BigBear 2004. 11. 11. 10:45 -kor