HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook Express továbbított levél? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook Express továbbított levél? üres a mail ?:s

#1 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 15. 14:50

Hali!

nos keresgéltem itt is meg gugliban is de nem igazán találtam megoldást!
a probléma a következő!
ha OE-ben kapok továbbított levelet akkor a mail tök üres! :confused:
ott van hogy attachment, továbbított levél, mint melléklet, meg a mérete, de nem nyitja meg! ha mentés másként-et adok neki akkor lementi a mailt, de akor is pl TC-ből nyitnám meg akkor is egy üres mailt kapok! :reklamacio:
opcióknál ki van szedve a gyanús mellékletek megnyitásának a leghetősége szal nem értem.
és érdekes csak OE-vel van ez, me pl. ha ugyanilyet nézek vmilyen más mail klienssel ott meg tudom nyitni! de mást nem igen van kedvem használni, szal az érdekelne, hogy lehet ezt megoldani! :(
előre is thx
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:08

a kimentettet nezd meg mas kliensben
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#3 Felhasználó inaktív   jay78 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 21:36

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 15:50

Hali!

nos keresgéltem itt is meg gugliban is de nem igazán találtam megoldást!
a probléma a következő!
ha OE-ben kapok továbbított levelet akkor a mail tök üres! :confused:
ott van hogy attachment, továbbított levél, mint melléklet, meg a mérete, de nem nyitja meg! ha mentés másként-et adok neki akkor lementi a mailt, de akor is pl TC-ből nyitnám meg akkor is egy üres mailt kapok! :reklamacio:
opcióknál ki van szedve a gyanús mellékletek megnyitásának a leghetősége szal nem értem.
és érdekes csak OE-vel van ez, me pl. ha ugyanilyet nézek vmilyen más mail klienssel ott meg tudom nyitni! de mást nem igen van kedvem használni, szal az érdekelne, hogy lehet ezt megoldani! :(
előre is thx

ha amit lementesz az .eml kiterjesztésű, akkor csináld azt, hogy TC-ből vagy intézőből, amelyiket használod "rádobod" az outlook express ablakára, a felső vízszintes panelra, ahol a levelek adatai (account, from, subject, vagy kinek mi van beállítva) vannak, és így megjelenik majd az üzenet, ha minden igaz

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó