Half-Life 2
Elküldve: 2004. 12. 19. 09:13
Srácok, elakadtam a játékban. Most a 13. résznél vagyok, és olyan dolgok vannak itt előttem, hogy: egy sugárnyaláb van itt előttem, és a "kabinok" mozognak össze-vissza. A sugárnyaláb átmegy a kabinokon. Át tudok ugyan ugrani a sugárnyalábhoz, ha éppen nem működik, de utána nem tudok menni semmere sem. Kérlek segítsetek!
"Az az út, amelyen a legkisebb kitérő nélkül végigmennek, sehová sem vezet. A hegyre csak egy kicsit mássz föl, hogy kipróbáld, hegy-e. A hegytetőről nem láthatod a hegyet."
Elküldve: 2004. 12. 19. 09:32
Szálj be a kabinba.
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2004. 12. 19. 09:33
Komoly? Space-szel?
"Az az út, amelyen a legkisebb kitérő nélkül végigmennek, sehová sem vezet. A hegyre csak egy kicsit mássz föl, hogy kipróbáld, hegy-e. A hegytetőről nem láthatod a hegyet."
Elküldve: 2004. 12. 19. 09:39
Beszálltam a kabinba, de az elvisz a sugárnyalábhoz, ami átmegy rajtam, ebből az következik, hogy én meghalok.
Elküldve: 2004. 12. 19. 11:02
Idézet
Beszálltam a kabinba, de az elvisz a sugárnyalábhoz, ami átmegy rajtam, ebből az következik, hogy én meghalok.
amúgy a doom2 óta nem spacel használjuk a dolgokat :Đ
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 12. 19. 11:13
Idézet: Tadam - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 9:39
Mamám..
Elküldve: 2004. 12. 19. 11:50
Ne bántsátok, lehet, hogy nem játszik csak a H-L 2 -t azért mégiscsak előkapta...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:09
Skacok, elakadtam, vagyis nem nagyon akarok elindulni tovább addig, amig nem tudom a célt...
A ravenholmos szakasznál tartok, ki kellett menni egy nagy térre, ahol jönnek random módon mindenféle lények, de folyton újragenerálódnak. Felmentem a tetőre, de igazából, ha körülnézek nem tudok semerre továbbmenni, lent bekapcsoltam egy ilyen forgós kaszab-jakab gépet, de pár fordulat után kibicsaklott a nyele... Ezek a szarok meg csak jönnek, töltény meg már nincs. Még a shotgunos prédikátor se jön segíteni, pedig eddig mindig megjelent nehéz helyzetben.
Merre kell továbbmenni?
Nem akarok egy száll gravity gunnal, meg pajszerral elindulni a mérgező fejrágók és társai körében úgy, hogy nem is biztos, hogy jó felé mentem...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:15
Én nem tudom amegolsást, de a save, majd elindul, ha nem jófelé, akkor visszatölt módszer eredményes lehet.
KomposztWC
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:17
Zsákutcában vagy, ezt mondta biztos a felbukkanó szerzetes is...
Menj visszafelé 1 töltésnyit és könnyen rátalálsz majd egyből a megoldásra.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:38
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 13:17
Zsákutcában vagy, ezt mondta biztos a felbukkanó szerzetes is...
A legutóbb a "szerzetes fószer" csak adott egy shotgunt és elmondta azt a "nagyon hasznos infót", hogy a fejüket lőjem...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:46
Ja már ott vagy?...
hmm...ott én nem kavarogtam sokat, bocs nem emléxem...
hmm...ott én nem kavarogtam sokat, bocs nem emléxem...
Elküldve: 2004. 12. 19. 14:03
Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 13:38
A legutóbb a "szerzetes fószer" csak adott egy shotgunt és elmondta azt a "nagyon hasznos infót", hogy a fejüket lőjem... 
ha jol emlekszem, eloszor ki kell kapcsolni azt a nagyobbacska tuzet, bemenni abba az epuletbe es fent az erkelyen elhuzni a kart. aztan van egy epulet, asszem a kerites mellett, ami mogott elmozdithatatlan dobozok vannak, azon kell felugralni az epuletre.
itt en is maszkaltam korbe korbe kicsit, de az mar par hete volt szal ezek csak kodos emlekek a megoldassal kapcsolatban
ne aggodj, valszeg lesz loszer meg
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2004. 12. 19. 14:05
én viszont igen, menj be az épületbe ami ott van a téren ahol a forgó vacak is van, nyomd meg az ott található gombot, erre arrébmegy egy izé a tér fölött, na most a téren onnan nézve amerről jöttél, jobbra van egy kis zsákutca ahol fel lehet ugrálni a tetőre, na onnantól már nem nehéz eltéveszteni. Ja és használd sűrűn a gravity gun-t, sok lőszert megtakaríthatsz, illetve a zombik nem a végtelenségig jönnek, csak be vannak scriptelve, egy csomóan, hogy ne egyszere rontsanak rád.
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 12. 19. 14:49
na kb en is ezt mondtam
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:25
Idézet: pascal - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 15:05
[...] illetve a zombik nem a végtelenségig jönnek, csak be vannak scriptelve, egy csomóan, hogy ne egyszere rontsanak rád.
Ez nem igaz, ott pont úgy vannak megscriptelve, h megjelenik egy zombi bizonyos időnként a leszakadó függőfolyosó melletti sikátorban balra, illetve egy a jobbra lévő kapu mögött. Nincs megszabva, h mennyi jön, én ott kb 4 órát szórakoztam azzal, h hátha elfogynak. (mivel a 2 megjelenési pont egynással szemben van, nem tudod mind a kettőt szemmel tartani, ezért sosem a szemed előtt tűnik elő az új zombi, hanem mindig mögötted)
Ugyanilyen végtelenített rész a bányánál, amikor leugrálsz a gerendákon a tárnába, és egy csomó arctámadó van lenn. A nem mérgező fajta ott szintén végtelenítve jelenik meg.
(a bogarak megjelenése úgyszintén végtelenített, ráadásul az mindenhol)
EmPhY
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:38
Ennél a résznél lehet felvenni a szétesett kaszaboló pengéjét gravity gun-nal. Kis rohangálással össze lehet terelni egy kupacba 6-7 zombit, aztán balgomb

Súgó
A téma zárva.