Idézet: BBalázs - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:31
Havernál melóhelyen Ati radeon 8500 1024-ben high-on élvezhető, nálam 9800-on aa és af használatával ugyan ezen a felbontáson gyönyörű. Néha csak nézelődök és szórakozok a pályán lévő tárgyakkal, nézegetem azok fizikáját.
Kb. másfél órányi játék után viszont elakadtam az elején. Ott tartok, ahol a mi kis Freemanünk menekül a csatornában és egy csövekkel teli kb. 3-4 emelet magas teremben rácsok zárják el a továbbjutást a másik oldal felé. Találtam egy tekerenytyűt, amire megemelkedett a vízszint, de sem alatta sem fölötte nem tudok átjutni. Ha valaki tudja, írja már meg mit kéne tennem, eddig elég egyértelmű volt minden, de itt már kb. 5 perce vesztegelek.
Remélem, mire visszajövök a színházból, már megírjátok merre tovább
A csatornában végigmész a rácsokkal elzárt úton, ameddig csak lehet, Ott van egy piros doboz, amelynek a bal oldalán van egy létra, és azon kell fölmászni. Utána lesz egy lejárat, ahol beesel a konténerbe. Ott vár egy faszi és egy szörny, ami megnöveli a suit v. pajzs (vagy mi a bánat) értékedet, és kinyit egy ajtót...ott tudsz továbbmenni.

Súgó
A téma zárva.