Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 10:16
Úgy látom a kezdeti ámulatnak vége.. kezdődik a jó kis magyar fikázás..
Miért kell azonal a rossz vagy kevésbé tökéletesen megoldott dolgok miatt keseregni, miért nem lehet egyszerűen csak örülni egy jó játéknak? Az túl egyszerű? Vagy ha találhat az ember valami kivetnivalót egy játékban akkor "én jól megmondtam, hogy milyen szar és fasza gyerek vagyok"? Mi lenne ha egyszer megpróbálnánk örülni annak ami van és elfogadni olyannak amilyen? Csak a saját kedvét veszi el mindenki!

de lehet, hogy ez így van rendjén..

Pedig a tortenetet ense ertem, bar tudok angolul (persze sok helyen nem ertem mit mond), ennek ellenere fogalmam sincs mit csinalok, miert vagyok ott, mit keresek abban a bortonben

Nem minenki jatszotta vegig az elso reszt, es nem mindenki ismeri kivulrol a tortenetet, szal a valve gondolhatott volna rank is. Pl vmi kis intro, osszefoglalas az elozo reszbol, hogy megis tudjuk minek vagyunk itt.
A jatekmenet teljesen linearis, gyk. mindig megtalalni merre kell menni, ez kicsit gaz, nincs tobbszalu befejezes, dehat ne legyunk maximalistak
En hardon jatszom, igy azert elegge sporolni kell a toltennyel, plane hogy ha tavolrol lonek az orok, egy tar majdnem elmegy egy emberre
A repkedo vackoknak 3 pajszer utes kell, rohadjanak meg, mikor jonnek 6-an nem gyozok futni
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W
"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."