Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:19
oke itt allok a reichstag szeru epulet elott, korulottem halottak es olyan nagy langaleta behemot dogot sikerult mar kinyirnom, hogy mar fuvel faval lottem... mar csak egy van.. lenne, ha nem jonne a sarkon a kovetkezo
hogy a zistenbe kell ezeket kicsinalni?
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:27
Idézet: Nec - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 23:19
oke itt allok a reichstag szeru epulet elott, korulottem halottak es olyan nagy langaleta behemot dogot sikerult mar kinyirnom, hogy mar fuvel faval lottem... mar csak egy van.. lenne, ha nem jonne a sarkon a kovetkezo
hogy a zistenbe kell ezeket kicsinalni? 
Szinte csak a rakétavető hatásos a striderek ellen.
A progi okosan mindig annyi töltényt helyez az adott pályaszakaszra hogy elég legyen.
Ez a progi egy istencsászár. Nem lehet abbahagyni. Csak sajnos már vége. Nekem.
Nembaj beszívva játszottam az elején vele így az elejére nem is emlékszem.
Most kezdem újra azonnal hardon.
Azért lehetett volna még egy pálya az alienek bolygóján mint az első részben. Csak ennyi hibát tudok felróni történetileg.
Abit Ic-7, Intel P4 Prescott 3.2@3.8Ghz, 1Gb Dual Samsung Ram, Expertvision Radeon X800XL 411/385Mhz, Audigy 2, 200Gb Maxtor Diamondmax 10, 500Gb Samsung HT, Pioneer A05, Compaq p75 17col, Thermalright XP-120 passzív proci hűtő+venti
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:31
Idézet: Zoliz - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 23:27
Szinte csak a rakétavető hatásos a striderek ellen.
mennyi raketa/strider ?
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:33
most ugrattam homokfuto+turbo
sok van meg?
bevallom kicsit unom
mindig csak 1 fele lehet menni, ez nagyon faradt
egyebkent csaszar a game
sok van meg?
bevallom kicsit unom
mindig csak 1 fele lehet menni, ez nagyon faradt
egyebkent csaszar a game
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:44
Király vagy
hasonló cipöben jártam én is, na nem baj, majd ha újrajátszom, akkor csak dereng valami :confused:
Elküldve: 2004. 11. 22. 00:56
Idézet: Nec - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 23:31
mennyi raketa/strider ?
4 vagy 5 rakéta kell egy striderbe, de lehet 6!. Meg valszeg nehézségfüggő is. Van egy jópár, kb 4 db lény azon a részen, de nem muszáj őket kilőnöd rohangálhatsz is közük , de tudnod kell hogy nem sokáig maradsz életben, ha nem nyírod ki őket.
Olyan hanggal halnak meg mint egy brachiosaurus bömbölése. Nagyon király
Egyebet nem tudok elmondani.
Abit Ic-7, Intel P4 Prescott 3.2@3.8Ghz, 1Gb Dual Samsung Ram, Expertvision Radeon X800XL 411/385Mhz, Audigy 2, 200Gb Maxtor Diamondmax 10, 500Gb Samsung HT, Pioneer A05, Compaq p75 17col, Thermalright XP-120 passzív proci hűtő+venti
Elküldve: 2004. 11. 22. 01:06
Nagyon jó!
Lufinyul
Te már addikt vagy.
Te már addikt vagy.
Elküldve: 2004. 11. 22. 01:12
Üdv!
Nem tudjátok mitől lehet ez?

High textúráknál véletlenszerű helyeken fordul elő ilyesmi, minden betöltésnél máshol...van hogy a fegyveren. Medium textúrákkal soha semmi hiba.
Sapphire ATI Radeon 9800Pro, nincs húzva, 4.10 -el és 4.12b-vel is ugyan ez a hiba.
5let?

High textúráknál véletlenszerű helyeken fordul elő ilyesmi, minden betöltésnél máshol...van hogy a fegyveren. Medium textúrákkal soha semmi hiba.
Sapphire ATI Radeon 9800Pro, nincs húzva, 4.10 -el és 4.12b-vel is ugyan ez a hiba.
5let?
by kbb
Elküldve: 2004. 11. 22. 05:03
Na végigvittem..
Sajnos csupa bug az én werzióm
De komolyan mondom le a kalappal
Nagyon tetszett. Jöhet a hl3
Sajnos csupa bug az én werzióm
De komolyan mondom le a kalappal
Nagyon tetszett. Jöhet a hl3
"Tiszta Udvar Rendes Ház" [UT 4ever]
Elküldve: 2004. 11. 22. 07:51
Idézet: KBB - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 0:12
Üdv!

5let?

5let?
Nálam a Doom3 csinált hasonló érdekességeket, szintén Sapphire9800Pro. Aztán lecseréltem a gyári hütőjét egy Zalman HP80D-re, és azóta megszüntek a hasonló texturák.
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb.
Aki nem nyal az repül!
Aki nem nyal az repül!
Elküldve: 2004. 11. 22. 08:11
Idézet: Cheese - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 8:51
Nálam a Doom3 csinált hasonló érdekességeket, szintén Sapphire9800Pro. Aztán lecseréltem a gyári hütőjét egy Zalman HP80D-re, és azóta megszüntek a hasonló texturák.
Nálam tökéletesen müködik a HL2 is meg a Doom3 is nme csinál semmi ilyet! Egyébként szerintem régi ATI Catalyst ed van fent azért csinálja hanyas drivert használod?
MSI P965 Platinum, Intel Core2 Duo E6400 2.1Ghz, MSI 8800GTS 660MB
Elküldve: 2004. 11. 22. 08:14
Mindjárt vége de azért volt 3 évük írhattak volna kevésbé bugos játékot is én eredetivel játszok mégis olyanok vannak benne! PL.: Beragadok a gumikba, aknákba és egyéb apróságok alyton átrepül a szörny! De azért A LEGJOBB JÁTÉK A HL2!!!
Jöhet a HL3 egyébként állítólag már tervezik!
MSI P965 Platinum, Intel Core2 Duo E6400 2.1Ghz, MSI 8800GTS 660MB
Elküldve: 2004. 11. 22. 08:19
Idézet: bbence - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 23:53
Nos, tényleg nem tudja senki, hogy mennyit pakolnak még a steames változat árára? Nem vette meg így még senki? 
Idézet
Thank you for your recent purchase. You can play any of the currently released games by clicking on them in your Steam
Games list.
Your credit card has been charged as detailed below. This email serves as your receipt.
Product Cost
-----------------------------------------------
Half-Life 2 Gold $ 89.95
Tax (Hungary) $ 22.49
Shipping and Handling $ 29.95
Total $ 142.39
Currency: U.S. Dollars
Credit card type: MasterCard
Card number: **** **** **** 4837
Card Holder: *************
Approval Code: ********
Transaction Confirmation: *************
Date Confirmed: 10/7/2004 23:51:30
Also, you will receive an email confirmation as soon as the merchandise portion of your order has shipped.
Your shipping information is detailed below.
Games list.
Your credit card has been charged as detailed below. This email serves as your receipt.
Product Cost
Half-Life 2 Gold $ 89.95
Tax (Hungary) $ 22.49
Shipping and Handling $ 29.95
Total $ 142.39
Currency: U.S. Dollars
Credit card type: MasterCard
Card number: **** **** **** 4837
Card Holder: *************
Approval Code: ********
Transaction Confirmation: *************
Date Confirmed: 10/7/2004 23:51:30
Also, you will receive an email confirmation as soon as the merchandise portion of your order has shipped.
Your shipping information is detailed below.
Ebbol ki tudsz indulni...
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2004. 11. 22. 08:23
Idézet: T4C$k0 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 9:14
... alyton ...
Ez most komoly?....
by Augustus
voltam, vagyok, talán leszek is
voltam, vagyok, talán leszek is
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:08
Idézet: T4C$k0 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 7:11
Nálam tökéletesen müködik a HL2 is meg a Doom3 is nme csinál semmi ilyet! Egyébként szerintem régi ATI Catalyst ed van fent azért csinálja hanyas drivert használod?
4.10, de a gyári hütővel kb 70 fokos volt a kártya, igy most viszont tökéletes.
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb.
Aki nem nyal az repül!
Aki nem nyal az repül!
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:13
Na, végigvittem. 
Mellesleg, idohiány miatt több részletben. És eldöntöttem hogy ezentúl így játszok, így sokkal élvezhetobb. Aki több mint 3-4 órát nyomja egyszerre, az mindenképp elfárad, akkor meg nem olyan élvezetes.
Szóval, ahogy a TV sorikat nézem, úgy fogok játszani.
Lazán. 
Na, akkor a játékról. Mivel sem a Doom3-al sem a FarCry-al nem játszottam, ezért nincs viszonyítási alapom, de nagyon jól szórakoztam. Minoségi cucc, méltó az elso Half Life-hoz. Szvsz.
Tetszett a City 17, meg a kelet európai helyszín, otthon éreztem magam.
(Viktor Antonov, az art director az romániai születésu)
Tetszett a végso harc a City 17 romjai között.
Tetszettek a térképek, a HDRI effektus sokat dob a valószeruségen, és végre a bump mapping az egy mindenutt jelenlévo feature.
Tetszett a Half Life-os játékmenet. Bár nem forradalmi, sikerült a Valve-nak feltuningolni az kétéltu meg buggie meg nagyszabású gerillaharc részekkel.
Tetszett a karakteranimáció és lipsync.
Tetszettek a striderek. STRIDER POWA !
SPOILER
Ami sem nem tetszett de azt sem mondhatom hogy zavart az az hogy néha beugrott egy egy más játékban használt dolog:
-A gravity gun a végén az a Jedi Outcast Force Pull és Push-t juttatta eszembe.
-A végso idegen toronyépületen átvezeto animáció az ember/Combine kapszulákkal mátrixos volt.
-A G-man mintha az X aktákból (ez film, de akkor is) lépett volna elo.
-A buggie meg kétéltu a Halo-ra emlékeztetett.
-A Combine maszkok Fallout-osak voltak.
-A flash effektus meg a szakaszok Counter Strike-osak
-A helyszínek linearitása, meg az NPC-k a KOTOR-t juttaták eszembe ... nem is tudom miért, mert abban a sztori többszálú volt.
Az is érezheto volt hogy az egyes helyszíneket más más alkotó találta ki. Ez olyan szempontból jó hogy változatos a játékmenet, viszont nagyobb alkalmazkodóképességet igényel a játékos részérol. Pl. a sniper-es pálya az inkább lopkodós volt, de voltak ugrálós puzzle részek, meg "kill them all action"-ok.
Nem tetszett: A szakasztagok lábatlankodása, nem is az AI hanem inkább az egszemélyesre tervezett ajtók, lépcsoházak szukületei miatt. Persze ki lehettett valamennyire kerülni ha állandón küldted oket valamerre, de szuk helyeken akkor is volt akadás.
Amit sokan felrónak hogy a sztori túl homályos és nincs sok köze az eredeti Half-Life-hoz. Ez így van, a Valve úgy tunik a titokzatos G-man közvetítésével a játékos fantáziájára bízza a történtek magyarázatát. Amit én értettem belole, az az hogy miután Gordon teljesítette a Half Life 1-es küldetést, feltették a polcra (lefagyasztották, idon kívul helyezték, mittudomén) most meg leporolták hogy a világot megmentse egy nagyon kelet európai diktatúrára hajazó idegen uralom alól. A végén meg visszateszik a polcra, hurrá, jöhet a Half Life 3. Valószínuleg közel keleti szettingben, hacsak nem lesz egyéb kritikus zóna máshot a közeljövoben.
Összegezésképp: Jól elkészített de kissé eklektikus iparosmunka, kiemelkedo muszaki kivitelezésben ami nem akar több lenni mint ami: a Half Life utódja, aminek történetéhez a foszereplokön és néhány utaláson kívül semmi köze.
Mellesleg, idohiány miatt több részletben. És eldöntöttem hogy ezentúl így játszok, így sokkal élvezhetobb. Aki több mint 3-4 órát nyomja egyszerre, az mindenképp elfárad, akkor meg nem olyan élvezetes.
Szóval, ahogy a TV sorikat nézem, úgy fogok játszani.
Na, akkor a játékról. Mivel sem a Doom3-al sem a FarCry-al nem játszottam, ezért nincs viszonyítási alapom, de nagyon jól szórakoztam. Minoségi cucc, méltó az elso Half Life-hoz. Szvsz.
Tetszett a City 17, meg a kelet európai helyszín, otthon éreztem magam.
Tetszett a végso harc a City 17 romjai között.
Tetszettek a térképek, a HDRI effektus sokat dob a valószeruségen, és végre a bump mapping az egy mindenutt jelenlévo feature.
Tetszett a Half Life-os játékmenet. Bár nem forradalmi, sikerült a Valve-nak feltuningolni az kétéltu meg buggie meg nagyszabású gerillaharc részekkel.
Tetszett a karakteranimáció és lipsync.
Tetszettek a striderek. STRIDER POWA !
SPOILER
Ami sem nem tetszett de azt sem mondhatom hogy zavart az az hogy néha beugrott egy egy más játékban használt dolog:
-A gravity gun a végén az a Jedi Outcast Force Pull és Push-t juttatta eszembe.
-A végso idegen toronyépületen átvezeto animáció az ember/Combine kapszulákkal mátrixos volt.
-A G-man mintha az X aktákból (ez film, de akkor is) lépett volna elo.
-A buggie meg kétéltu a Halo-ra emlékeztetett.
-A Combine maszkok Fallout-osak voltak.
-A flash effektus meg a szakaszok Counter Strike-osak
-A helyszínek linearitása, meg az NPC-k a KOTOR-t juttaták eszembe ... nem is tudom miért, mert abban a sztori többszálú volt.
Az is érezheto volt hogy az egyes helyszíneket más más alkotó találta ki. Ez olyan szempontból jó hogy változatos a játékmenet, viszont nagyobb alkalmazkodóképességet igényel a játékos részérol. Pl. a sniper-es pálya az inkább lopkodós volt, de voltak ugrálós puzzle részek, meg "kill them all action"-ok.
Nem tetszett: A szakasztagok lábatlankodása, nem is az AI hanem inkább az egszemélyesre tervezett ajtók, lépcsoházak szukületei miatt. Persze ki lehettett valamennyire kerülni ha állandón küldted oket valamerre, de szuk helyeken akkor is volt akadás.
Amit sokan felrónak hogy a sztori túl homályos és nincs sok köze az eredeti Half-Life-hoz. Ez így van, a Valve úgy tunik a titokzatos G-man közvetítésével a játékos fantáziájára bízza a történtek magyarázatát. Amit én értettem belole, az az hogy miután Gordon teljesítette a Half Life 1-es küldetést, feltették a polcra (lefagyasztották, idon kívul helyezték, mittudomén) most meg leporolták hogy a világot megmentse egy nagyon kelet európai diktatúrára hajazó idegen uralom alól. A végén meg visszateszik a polcra, hurrá, jöhet a Half Life 3. Valószínuleg közel keleti szettingben, hacsak nem lesz egyéb kritikus zóna máshot a közeljövoben.
Összegezésképp: Jól elkészített de kissé eklektikus iparosmunka, kiemelkedo muszaki kivitelezésben ami nem akar több lenni mint ami: a Half Life utódja, aminek történetéhez a foszereplokön és néhány utaláson kívül semmi köze.
Next stop, Wonderland.
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:22
Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 15:51
erre van egy jo modszerem...
egyszerűen hagyd bent a lovegeket a helyükön csak kapcsold be oket.. ott nem birják oket felboritani te meg bujj be a 4. üres kis helységbe és mikor oda ér a katona először ugy is a loveget kezdi el loni... te meg ha megunod akkor kimész és shotival lerendezed
egyszerűen hagyd bent a lovegeket a helyükön csak kapcsold be oket.. ott nem birják oket felboritani te meg bujj be a 4. üres kis helységbe és mikor oda ér a katona először ugy is a loveget kezdi el loni... te meg ha megunod akkor kimész és shotival lerendezed
Mino zseniális egyszeruség !!!!
Én kiizzadtam mint az állat amíg ott valahogy átvergodtem.
Szerkesztette: Hubert 2004. 11. 22. 09:22 -kor
Next stop, Wonderland.
Elküldve: 2004. 11. 22. 09:58
Nah végigvittem és hát amekkora szar a Történet akkora jó a Vége de sajnálom hogy nincsen elmondva, hogy mit és hogy miért de amint a G-Man is elmondta talán majd máskor és ez előrevetíti egy kiegészítő elkészítését ami remélem hogy lesz is
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 11. 22. 10:10
Vegre megjott a gold csomagom, nem kellett fizetnem egy fillert sem.
A benne levo cuccok kiralyosak, jok a poszterek, szep a doboz, HL2 spaiban fogok jarni, tok minosegi darab...
Krinyo
A benne levo cuccok kiralyosak, jok a poszterek, szep a doboz, HL2 spaiban fogok jarni, tok minosegi darab...
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Súgó
A téma zárva.