Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 24. 08:19
Miért kérdezi mindenki azt, hogy messze van még a vége? Ennyire unjátok?
SPM fokozat pajti!!!
Elküldve: 2004. 11. 24. 08:32
Főleg, hogy meglehet nézni szinte pontos százalékban, hogy ki hol tart. Ha new game-t kezdesz, akkor a már eddíg teljesített chapterek világosak. Megkell nézni X chapterből hányadikban tartasz és kész. Vagy ez nem ennyire egyszerű?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2004. 11. 24. 08:40
Kuponos verzióm van, leszenvedtem a netről játszom is vele semmi gond nincs, de arra gondoltam backupolom a dolgot...
Ez nem sikerült mert elkezdi és utánna kifagy a steam progi. Volt már olyan is, hogy úgy kifagyott hogy az egész gépet magával vitte, ujraindult magától
találkozott már valaki ilyen problémával?
van erre valami megoldás?
köszi
Ez nem sikerült mert elkezdi és utánna kifagy a steam progi. Volt már olyan is, hogy úgy kifagyott hogy az egész gépet magával vitte, ujraindult magától
köszi
Elküldve: 2004. 11. 24. 09:14
Idézet: Boba - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 8:32
Főleg, hogy meglehet nézni szinte pontos százalékban, hogy ki hol tart. Ha new game-t kezdesz, akkor a már eddíg teljesített chapterek világosak. Megkell nézni X chapterből hányadikban tartasz és kész. Vagy ez nem ennyire egyszerű?
hat ha megmondod, hany chapter van osszesen
Per Aspera Ad Astra
Elküldve: 2004. 11. 24. 09:46
Idézet: Sumi - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 8:14
hat ha megmondod, hany chapter van osszesen
Hali!
Ha megnezted volna akkor te is lattad volna, hogy a creditsel egyutt 15 chapter van.
FJ
Elküldve: 2004. 11. 24. 10:53
Hali!
Nem tudom volt-e már kérdés, de meg tudná vki mondani milyen paranccsal kell elindítani a Condution Zero-t?
Nem nekem kell, egy cimborámnak én még nem láttam a játékot!
Szóval Help!
Thanx
Nem tudom volt-e már kérdés, de meg tudná vki mondani milyen paranccsal kell elindítani a Condution Zero-t?
Nem nekem kell, egy cimborámnak én még nem láttam a játékot!
Szóval Help!
Thanx
Elküldve: 2004. 11. 24. 10:57
Idézet: Repiv - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 9:40
Kuponos verzióm van, leszenvedtem a netről játszom is vele semmi gond nincs, de arra gondoltam backupolom a dolgot...
köszi

köszi
az új steamkliens le tudja ellenőrizni a letöltött fájlokat. csináltasd meg vele.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:01
Marhára nem ide vág, de olvastam, hogy 3 napot írkáltok, hogy ha nem tetszik valami, akkor visszaviszitek.
Ezzel kapcs. azt tudom mondani, hogy ha veszel pl egy hardverelemet, akkor arra 72 órás cseregarancia van, de ugye akkor, ha hibás. Olyan nincs, hogy visszaviszed, hogy nem tetszik és kéred vissza a pénzt.
Az, hogy rossz a CD kulcs, arról szerintem a kiadó tehet. Vagy valaki más
Ezzel kapcs. azt tudom mondani, hogy ha veszel pl egy hardverelemet, akkor arra 72 órás cseregarancia van, de ugye akkor, ha hibás. Olyan nincs, hogy visszaviszed, hogy nem tetszik és kéred vissza a pénzt.
--== WEF WEF ==--
WoW: Xaó lvl 80 Nightelf Hunter (Bloodscalp) stb :D
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:04
Kuponos változatom van, és backupoltam az összes steames játékomat tegnapelőtt.
HL,HL2, minden megvan.
Nem is töröltem le a steam könyvtárat, újraraktam a vindózt.
Elindítom a steamet, minden játszható, kivéve a cs:s és a hl2..... a backupot elindítom, az meg mindig kifagyott a végén. Le kellett újra tölteni a cs:s-t és a HL2-t ... Ja azt mondanom se kell, hogy az utolsó mentéseket nem lehetett visszatölteni. Eléggé bosszantó volt.
( Azóta végigvittem már )
HL,HL2, minden megvan.
Nem is töröltem le a steam könyvtárat, újraraktam a vindózt.
Elindítom a steamet, minden játszható, kivéve a cs:s és a hl2..... a backupot elindítom, az meg mindig kifagyott a végén. Le kellett újra tölteni a cs:s-t és a HL2-t ... Ja azt mondanom se kell, hogy az utolsó mentéseket nem lehetett visszatölteni. Eléggé bosszantó volt.
( Azóta végigvittem már )
Szerkesztette: Xao 2004. 11. 24. 11:05 -kor
--== WEF WEF ==--
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:04
Idézet: Xao - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 12:01
Marhára nem ide vág, de olvastam, hogy 3 napot írkáltok, hogy ha nem tetszik valami, akkor visszaviszitek.
Akkor ajánlom figyelmedbe a fogy.védelmi törvényt: a vásárlónak joga van 3 napon belül elállni a megkötött üzlettől indoklás nélkül.
Már nem mintha én vissza akarnám vinni a hl2-met
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:05
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 11:04
Akkor ajánlom figyelmedbe a fogy.védelmi törvényt: a vásárlónak joga van 3 napon belül elállni a megkötött üzlettől indoklás nélkül.
ez a törvény már évek óta nincs...
de ez nagyon nem ebbe a topicba való.
Szerkesztette: Xao 2004. 11. 24. 11:06 -kor
--== WEF WEF ==--
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:06
Egyébként érdekes módon nekem is tűnnek el mentéseim, néha 3-4 egyszerre. Nem érdekel, max. újrajátszom egy részt
, de azért nem tudja valaki ez miért van?
Szerkesztette: freeone 2004. 11. 24. 11:07 -kor
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:12
Idézet: Xao - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 10:01
Azt tény hogy a kiadónak bennevan a keze a dologban, de az ilyen akciókkal sztem nem azzal szúrnak ki, aki warezol, hanem azzal aki jóhiszeműen megvásárolja a szotfvert. A warezos mit csinál ilyen esetben? keres másik cdkulcsot, ennyi. Viszont aki megvette, gyakorlatilag lehet, hogy kidobta azt a 10 gurigát az ablakon, úgy hogy mégcsak játszani sem tud a játékkal. A warezos meg vigan tolj a játékot.
Hasonló a helyzet a starfos (starforce) 3-as másolásvédelemmel is. Ottsem a warezossal tolnak ki, hanem a vásárlóval! na de ez már
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:16
Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 0:47
Nagyon soka.
Ennyit a 18-20 ora tiszta jatekidorol. 
Krinyo
Krinyo
Szerintem annyi sincs, most értem a végére, nagyon hamar vége lett, arról nem beszélve, hogy attól kezdve, hogy beérsz a citadelbe egy marha nagy hülyeség az egész, az a rész nagyon szar.
Az egész citadel egy 0 látványilag és tervezésileg is, és akkor még harc öröme sincs, mert csak végig kell hentelni az egészet gravity gunnal, 0 kihívás.
Szóval HL2 nagyon jól indult, de a vége legalább akkora baromság lett, mint amilyen jó az első fele. Úgy kb az autós rész végéig nagyon jó a játék, onnantól már csak elmegy, a vége (a citadel) meg egyenesen baromság.
Nekem összecsapottnak tűnt, vagy csak annak a tervezőnek volt elborulva az agya, aki a citadelt csinálta. De inkább a sietség látszik rajta. Az egész citadel 1 textúrát használ, és kb 3 féle pálya objektumot.
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:18
Idézet
Viszont aki megvette, gyakorlatilag lehet, hogy kidobta azt a 10 gurigát az ablakon, úgy hogy mégcsak játszani sem tud a játékkal. A warezos meg vigan tolj a játékot.
Miert dobna ki. Le van irva a steampowered.com-on mi a a teendo ebben az esetben, ha legalisan megvetted, senki sem fog megroviditeni egy jatekkal, elhiheted.
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:31
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 12:16
Szerintem annyi sincs, most értem a végére, nagyon hamar vége lett, arról nem beszélve, hogy attól kezdve, hogy beérsz a citadelbe egy marha nagy hülyeség az egész, az a rész nagyon szar.
Az egész citadel egy 0 látványilag és tervezésileg is, és akkor még harc öröme sincs, mert csak végig kell hentelni az egészet gravity gunnal, 0 kihívás.
Szóval HL2 nagyon jól indult, de a vége legalább akkora baromság lett, mint amilyen jó az első fele. Úgy kb az autós rész végéig nagyon jó a játék, onnantól már csak elmegy, a vége (a citadel) meg egyenesen baromság.
Nekem összecsapottnak tűnt, vagy csak annak a tervezőnek volt elborulva az agya, aki a citadelt csinálta. De inkább a sietség látszik rajta. Az egész citadel 1 textúrát használ, és kb 3 féle pálya objektumot.
Annyiban meg kell védenem a Citadelt
Amugy a story szerintem is rossz a végén
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:35
Hello
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy miután megszereztük a pulse fegyvert, találkoztunk a mieinkkel az afro-amerikai bácsi bekopog egy ajtón és utána beáll oda és nem lehet tőle bemenni? Visszaolvastam, de ilyet nem találtam. Előre is köszi.
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy miután megszereztük a pulse fegyvert, találkoztunk a mieinkkel az afro-amerikai bácsi bekopog egy ajtón és utána beáll oda és nem lehet tőle bemenni? Visszaolvastam, de ilyet nem találtam. Előre is köszi.
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:36
Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 10:18
Miert dobna ki. Le van irva a steampowered.com-on mi a a teendo ebben az esetben, ha legalisan megvetted, senki sem fog megroviditeni egy jatekkal, elhiheted.
Krinyo
Krinyo
lássuk csak mit is kell csinálni!
az összes cumót amit a játékhoz kaptál cd-t tokot, cd kulcsot, stb. berakod egy dobozba vagy csomagba. becsomagolod és elküldöd postán a valve-nek a lenti címre!
CD Key Reset
Valve Corporation
PO Box 1688
Bellevue, WA 98009
Namármost, erre a postázásr a gatyádat is ráfizeted, úgyhogy olyan mintha megvennéd még1x a játékot, ráadásul a valve kér tőled ezért még plusz 10 dollárt!
Akkor most ki rövidit meg kit?
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:37
Idézet: prob1199 - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 10:35
Hello
lődd le
Elküldve: 2004. 11. 24. 11:37
Idézet: prob1199 - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 11:35
Hello
?
:confused:
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

Súgó