HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#1561 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:24

Spoiler
[/QUOTE]
Hát nem mátrixos? :D Vagy inkább bűbájos boszorkányos :Đ :down:

Szerkesztette: Bilux 2004. 11. 24. 13:28 -kor

Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#1562 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:24

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 0:40

Még továbbra sincsen belőle ISO

Tevedsz  ;)

Csak azert nem vettem meg mert tavaly ugy atvertek a megjelenessel meg rakentek a hackerre mikor nagyon sok hianyzott meg a gamebol.

De a vegtermek meggyozott kulonosen hogy ha steamen keresztul veszem meg akkor ok kapjak a penzt es nem a vivendi ha jol gondolom. Rendelek en is egy gold packot hadd legyen HL3, hatha abban megvalaszolnak par kerdest.

A citadel nem tetszett a jatekmenet ott inkabb Hra emlekztett, raadasul tul konnyu volt. Vegen majdnem egy percet kellett varnom hogy veszitsek, csak egy felirat lett semmi bad end animacio.

A jatek nem tomi be HL lyukait inkabb meg hozzatesz szerintem HLnel meg nem gondoltak hogy lesz 2 s ok se tudjak mi is legyen a story. Igaz igy is jobb mint ha csinalnak valami bena befejezest. Ha igazam akkor inkabb ne magyarazzanak bele semmit a tortenetbe hadd talaljunk ki mi magunknak tetszo befejezest.

Blue Shift miert nincs a steamen ? Akkor elugrok abbol veszek egy dobozos verziot es meg lessz a full sorozat.

A jatek ugyanugy gep ele szogezett mint az egy es azt adta nekem mint az, par oraig ugy ereztem mintha egy film foszereploje lennek. Nem lett tokeletes de ennyi ember igenyenek megfelelni sem lehet. Csak az bant hogy ennyit kellett ra varni es ha a HL3 ra is ennyit kell varnom akkor mar lehet hogy a start menut nem talom el egerrel nem egy headcrabet.  ;)
Jojjenek az Ati level-ek addig meg ujra hardon. HL1tol  :respect:
Close the world, Open the nExt.

#1563 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:25

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 13:22

"A BŰNÖZÉS NEM KIFIZETÖDŐ"  :smoker:

Aki nem okossan csinálja annak mindenképp.
Nem kell messzire menni és csak a magyar honatyákat hozom (politikusok).
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#1564 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:26

Idézet: lordrolee - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 12:59

Na azt ne akard nekem bemesélni, hogy te vagy akárki más nem azért vesz meg vmit hogy használja.
Persze hogy használni akarja, és azzal hogy fizet érte azt várja el hogy rendesen működjön az a valami, legyen az szoftver, tévé, háztartási gép autó. Erre van a garancia, hogyha nem müködik akkor lehet visszamenni a gyártóhoz reklamálni, bár ez szotver kérdésben elég kényes dolog, de a jó ég áldjon meg mindenkit, azt is  azér vesszük hogy használjuk.

Egy negyedórára elment a netem, de mások közben elmondták, látom :D. Nem egyház ez, hogy a keblükre öleljenek egy megtért bűnöst :D.

#1565 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:27

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 13:18

A fenti helyett eleg, ha csinalsz egy digi fenykepet vagy szkennelt kepet a dobozrol, a kulcsrol es a szamladrol es e-mailben elkuldod nekik. Tenyleg nem kell dezinformalni.

Saját dugába dőlős: húszezer játékost tiltott ki online rendszeréből a Valve

Ha valakinek nem lenne tiszta mi tortent, sok hulyeseget lehet olvasni a temaban. Ez tortent...

Krinyo

Aki annyira hulye hogy nem tett fel egy tuzfalat es tiltotta le ha mar igy szerezte meg az meg is erdemli. :omg:

#1566 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 24. 13:27

Nem játszottam még a HL2-vel, sajnos januárig nem lesz rá pénzem, de az ediggi hozzászólamlásokból azt vontam le, hogy a játékot min. kétfelé vágták utólagosan, mint pl. a Kill Bill filmet.
Egyrészt sokak szerint nincs vége, másrészt többek szerint pár pálya(rész) nincs is benne, ami még az E3 videókban szerepelt. Remélem ha lesz HL2-höz Freeman-es folytatás, azért nem kell pluszba fizetni, max. ha lesz OF2 vagy BS2 kiegészítő ... Szerintetek???
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1567 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:32

Adrian Shepherdet a Civil Protectionbol en is varom ;)

Hydrat pl azert vettek ki mert nem lehetett ellene normalisan jatszani.

#1568 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:56

Idézet: Klikodesh - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 12:32

Hydrat pl azert vettek ki mert nem lehetett ellene normalisan jatszani.

ezalatt mit is értesz pontosan?
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1569 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 14:02

Jól értem, hogy csak azok szívtak, akik ugyanazzal az accounttal ügyeskedtek, mint amivel az amúgy később legálisan megvett HL2-t regisztrálták? Ha a szerencsétlenek csináltak volna egy új acc.-ot a hl2-nek, akkor ez nem történt volna meg?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1570 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 14:40

Kezded kapizsgalni, de ezt a vonalat ne folytassuk tovabb...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1571 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 14:58

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 14:27

Egyrészt sokak szerint nincs vége, másrészt többek szerint pár pálya(rész) nincs is benne, ami még az E3 videókban szerepelt.

Az E3 videón amiket láttam, azok a játékban is benne voltak egyetlen aprócska városi jelenet kivételével. Abban is ismert csapattárssal, city17-ben ismert részen mászkáltak, csak máshogyan.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1572 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:03

Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 14:58

Az E3 videón amiket láttam, azok a játékban is benne voltak egyetlen aprócska városi jelenet kivételével. Abban is ismert csapattárssal, city17-ben ismert részen mászkáltak, csak máshogyan.

Ravenholmban is volt egy rész, ahol régen kommandósok elleni harc volt az épületnél, grav gun és hiper AI demonstráció gyanánt, nah ott most a helyszín maradt, de katonák helyett headcrab-ek, és áldozataik támadtak. Illetve még valami az eszemben volt ami totál kimaradt, de most nem ugrik be.

Szerkesztette: Yv@n 2004. 11. 24. 15:05 -kor

#1573 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:06

ja, amúgy a katonák énrám sem törték rám az ajtót. lehet hogy túl hamar megöltem őket? :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1574 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:18

Még az elején járok, de feltűnt, hogy néhány fontosabb helyen egy-egy HL ikon van a falra festve, ezzel jelezve, hogy erre kell menni/itt van valami érdekes. Ez nekem nem tetszik, nem illik oda. Ezek később is megmaradnak? Normalon tolom, lehet azért rakja oda?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1575 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:19

Szerintem zsír, így üzennek egymással az ellenállók, hogy itt van az utánpótlás, vagy itt vagyunk...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1576 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:21

Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 15:19

Szerintem zsír, így üzennek egymással az ellenállók, hogy itt van az utánpótlás, vagy itt vagyunk...

Hát ezt is bele lehet magyarázni, de nekem valahogy elsőre nem ez jött le.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1577 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:25

Hardon is ott van :)
Egyebkent nem rossz otlet szerintem, csak az a gaz, hogy en odakerulok mint Gordon Freeman es elsore levagom, hogy ennel a jelnel erdemes korulnezni, de ezek szerint a katonaknak csirizes a tantuszuk. VAGY, a masik lehetoseg, hogy olyan festekkel van felfestve, ami csak szabad szemmel lathato, azzal a hulye szemuvegukkel meg nem :D :D

Szerkesztette: Normika 2004. 11. 24. 15:25 -kor

Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#1578 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:25

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 15:18

Még az elején járok, de feltűnt, hogy néhány fontosabb helyen egy-egy HL ikon van a falra festve, ezzel jelezve, hogy erre kell menni/itt van valami érdekes. Ez nekem nem tetszik, nem illik oda. Ezek később is megmaradnak? Normalon tolom, lehet azért rakja oda?

Játék legvégéig megmaradnak, legalábbis normalon biztos, hardban még nem néztem.

#1579 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:29

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 15:25

Játék legvégéig megmaradnak, legalábbis normalon biztos, hardban még nem néztem.

Akkor jobb lesz hozzászokni :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1580 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 15:33

A jel azt jelenti, hogy ott a közelben, valami lőszer vagy medkit lerakat van. És szerintem jó ötlet, azon a részen még tényleg olyan feelingje volt a játéknak, hogy egy órási ellenállás van, amit hosszú évek óta építgetnek. Én leginkább azt nem értem, hogy a büdös lótúróba került mindenki ide ebbe a city 17-be, az összes tudóson át barney-ig. A másik, hogy jó idekerültek, de Freemen miért csak 20 évvel később jut ide? Addig hol volt? Gman jegelte? És a többiek meg az elején mind úgy viselkednek mintha valami kirándulásról jött volna vissza, és pár napja ment volna el.

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.