Szerkesztette: almighty 2004. 11. 26. 15:32 -kor
Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:14
Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 15:08
Én is werzióval jáccok... de nem baszott még ki eddig...
...eddig 
Majd a Krinyo mindjárt
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:41
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:53
"a the thing nevű mod-ról nem tudni semmit?
mármint telepítése,stb.
sajna oroszul van a mellékelt olvasmány, nem igazodom el rajta...
thx. "
erről még mindíg senki semmit???
hl-modderek,hol vagytok??
link segítségképpen:
http://bbs.nashalife...p?s=&forumid=55
mármint telepítése,stb.
thx. "
link segítségképpen:
Szerkesztette: zimzum 2004. 11. 26. 15:54 -kor
".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."
Elküldve: 2004. 11. 26. 16:06
Sziasztok!
Remelem tudtok segiteni, mert nagyon kiraly es eleg sz*r lenne ha itt megakadnek:). Bejutottam egy terembe ahol van ket folyoso es ket helyen osszekoti egy atjaro oket. Van meg ezen kivul 3 turret-em. A teremnek van 4 kijarata (en felulrol ugrottam be az egyik folyosora) de mind le van zarva. Ja van egy5. is. A csajszi neha bemondja, hogy egyre tobb katona jon. Egy ido utan megunja es azt mondja, hogy mindjart jon es varjam meg. Varok de nem tortenik semmi. Valoszinuleg ki kene tartani amig a csajszi odaer, de hat nincs ellenf;l kimenni meg nem tudok. Valami otlet? Egy mentes is jo lenne csak hogy tovabb tudjak menni! Koszi! Az email cimem: nana1218@freemail.hu
Remelem tudtok segiteni, mert nagyon kiraly es eleg sz*r lenne ha itt megakadnek:). Bejutottam egy terembe ahol van ket folyoso es ket helyen osszekoti egy atjaro oket. Van meg ezen kivul 3 turret-em. A teremnek van 4 kijarata (en felulrol ugrottam be az egyik folyosora) de mind le van zarva. Ja van egy5. is. A csajszi neha bemondja, hogy egyre tobb katona jon. Egy ido utan megunja es azt mondja, hogy mindjart jon es varjam meg. Varok de nem tortenik semmi. Valoszinuleg ki kene tartani amig a csajszi odaer, de hat nincs ellenf;l kimenni meg nem tudok. Valami otlet? Egy mentes is jo lenne csak hogy tovabb tudjak menni! Koszi! Az email cimem: nana1218@freemail.hu
Acer Aspire 5920G
Elküldve: 2004. 11. 26. 16:18
Idézet: Geri26 - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 16:06
Sziasztok!
Kitartottál?
Mert ha igen akkor nézz csak körül a csaj kinyitja az ajtót és mehetsz tovább.
Legalább is így kéne mennie.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2004. 11. 26. 16:30
Oh mar heate nem tudtam játszani a HL2 vel amugy most fogok emlékeim szerint bejutni a toronyba ami mar a végétől nincs messze ha jol értesültem
MSI P965 Platinum, Intel Core2 Duo E6400 2.1Ghz, MSI 8800GTS 660MB
Elküldve: 2004. 11. 26. 16:31
Idézet: zimzum - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 14:53
"a the thing nevű mod-ról nem tudni semmit?
mármint telepítése,stb.
thx. "
link segítségképpen:

mármint telepítése,stb.
thx. "
link segítségképpen:
sorry, a link rossz.
így helyes:
filespace.ru/games/
".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."
Elküldve: 2004. 11. 26. 16:34
Hali!
Sikerült letöltenem, csak egy gond van még vele. Elindítom, kis ablakba 800×600ban bejön a játék. Ha megpróbálom átállítani 1024be, akkor még megy, de ha fullscreenre rakom, akkor valami durva hibát ír ki és kilép. Onnantól hibát észlel kilép átrakja fullscreen 800×600ba, majd kilép és kisképernyőként 800×600ban megy tovább. Nem tud valaki rá egy megoldást? Esetleg hasonló probléma?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Sikerült letöltenem, csak egy gond van még vele. Elindítom, kis ablakba 800×600ban bejön a játék. Ha megpróbálom átállítani 1024be, akkor még megy, de ha fullscreenre rakom, akkor valami durva hibát ír ki és kilép. Onnantól hibát észlel kilép átrakja fullscreen 800×600ba, majd kilép és kisképernyőként 800×600ban megy tovább. Nem tud valaki rá egy megoldást? Esetleg hasonló probléma?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Elküldve: 2004. 11. 26. 17:53
Hi! Mikor unlockolja a steam a game filokat, nekem fogja és 63%-nék kilép, és újra indul a win ,majd ha ujra elinditom onnan folytatja ez nem baj? A menük nem jönnek be elindul a gém, de a menük nem jönnek be. CS-nél bejönnek. Nem tom mit kell csinálni, hogy kell telepíteni?Regisztrálni 1x kell csak ugye. ujra telepítéskor már nem.
Elküldve: 2004. 11. 26. 17:57
Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 16:08
Furcsa... Tovább jutottál már?
Csövi!
Majd szóljál már hogyha megcsináltad azt az autós részt, mikor át kell ugratni a másdik leszakadt hídon mert kíváncsi lennék, hogy neked sikerül-e!!! Én már nem tudok mit csinálni, már lassan idegbeteg leszek e miatt a szar miatt
Progressive Trance 4eva!
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:31
a shitfel nem csak futni lehet hanem a kocsival gyorsitani, kipörgeti akkor a kerekeket rendesen es at tudsz ugratni 
en most epp a bogarakat iranyitom, es vegig mentünk egy part szakaszon ahol csomo geppuska feszek volt, aztan felugraltam egy sarokba ahol egy tüz körül 2 ilyen fejre ugros fejü zombi volt, meghottak de nem latom a kiutat, felfele nincs ut csak egy cso, most akkor merre? :confused:
en most epp a bogarakat iranyitom, es vegig mentünk egy part szakaszon ahol csomo geppuska feszek volt, aztan felugraltam egy sarokba ahol egy tüz körül 2 ilyen fejre ugros fejü zombi volt, meghottak de nem latom a kiutat, felfele nincs ut csak egy cso, most akkor merre? :confused:
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:37
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 18:31
a shitfel nem csak futni lehet hanem a kocsival gyorsitani, kipörgeti akkor a kerekeket rendesen es at tudsz ugratni 
Nézz csak körül jobban és meglátod az utat....
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:42
Idézet: Bilux - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 15:18
Kitartottál?
Konnyu volt kitartani, mert nem jott senki. Egyszer nem kellett lonom. Gondolom a termet el kell hogy ozonljek a katonak, de nem jott senki. Ez a problemam. Mar ujra jatszottam es ugyan ez. Egy mentes is jo lenne, hogy tovabbjuthassak.
Kosz!
Acer Aspire 5920G
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:51
Idézet: Geri26 - Dátum: 2004. Nov. 26., Friday - 17:06
Sziasztok!
Menj fel a erkejre, 3 tornyot felviszed es nem tudnak teged sebezni.
Aa, mar latom teged lent sem sebeznek.
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:51
Na végigjátszottam, nagyon komoly ez a game, csak 2 baj van vele, kicsit rövid és vége van 
A vége nagyon jóra sikerült, ez az ugradelt garvity gun nagyon komoly volt
Ami nagyon tetszett az a játék zenéje, kegyetlen ütős
Gondolom csinálnak folytatást is, legalábbis egy ilyen vég után meglepődnék, ha nem... nincs erről valami hír?!
A vége nagyon jóra sikerült, ez az ugradelt garvity gun nagyon komoly volt
Ami nagyon tetszett az a játék zenéje, kegyetlen ütős
Gondolom csinálnak folytatást is, legalábbis egy ilyen vég után meglepődnék, ha nem... nincs erről valami hír?!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:58
Valaki akinek origi van mondja már el, hogy mikor a steam unlockolja a game fájlokat akkor neki lépett ki?
Elküldve: 2004. 11. 26. 19:06
Idézet
Domain Name: HALF-LIFE3.COM
Administrative Contact, Technical Contact:
Valve, LLC n75fs66h9bv@networksolutionsprivateregistration.com
ATTN: HALF-LIFE3.COM
c/o Network Solutions
P.O. Box 447
Herndon, VA 20172-0447
570-708-8780
Administrative Contact, Technical Contact:
Valve, LLC n75fs66h9bv@networksolutionsprivateregistration.com
ATTN: HALF-LIFE3.COM
c/o Network Solutions
P.O. Box 447
Herndon, VA 20172-0447
570-708-8780
Lesz, de Gabe azt mondta, most nem szeretnenek tobb eves programot kezdeni.
Ati levels jon hamarosan.
Azt is mondta hogy: "I'd love to play a game that tells the story of Alyx and Dog, her pet robot."
Volt aki igy ertette
Idézet
There has recently been some information leaked to the public claiming that Valve CEO Gabe Newell revealed at a Valve HQ press conference that Half-Life 3 is currently in its planning stages. The game supposedly features Half-Life 2 NPC Alyx as a playable character, and should include more “alien-based revelations” and story elements. This news comes before Half-Life 2 even has time to sink in. Apparently Vivendi is pretty sure of the Half-Life franchise’s success. I know I’m looking forward to it.
Szerintem mission disk lehet vagy talan az Ati levels.
Elküldve: 2004. 11. 26. 19:15
Azért ritka sok barom van mert arra a buggys ugratósra aki nem jött rá magától amikor még ki is írja hogy Turbo = Akármilyen Key
bye
Updated@2006.12.01.
Updated@2006.12.01.

Súgó
A téma zárva.