Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:00
en is mnediumon kezdtem, nekem ne segitsen ra a gep a celzasra
amugy abban azert van valami komikus amikor kicsit magasabb helyen vagyok es repul a fiokos szekrenyt gravity gunnal
amugy abban azert van valami komikus amikor kicsit magasabb helyen vagyok es repul a fiokos szekrenyt gravity gunnal
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:05
Idézet: playback - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 15:00
en is mnediumon kezdtem, nekem ne segitsen ra a gep a celzasra
Én hardon, egyetlen játék volt amit nem hardon indítottam a Doom3, meg is bántam.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:09
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 11:02
Túl sok Iker-show-t néztél
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:10
Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 12:48
Az nem lehet, a jobb oldali erkelynek nincs ajtoja.
Ide menj fel.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ide menj fel.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ha benézel a lenti rácson jobbra, akkor ott látsz egy lépcsőt. Na, azon feljőve rohamoztak le a kis világítószemüek ! De már megoldottam a dolgot máshogy, feltettem az ágyukat az oldalsó erkélyekre ahova én magam már nem tudok felmenni, szem nem maradt szárazon !
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:17
Üdv! Egy olyan mentésre van szükségem, ahol le kell úszni egy ilyen négyágú forgóventillátornál a víz aljában lévő alagúthoz. Mert a emntéseim elvesztek mert kavartam és ott hagytam abba a játékot. Remélem hogy valaki mentett errefele
Addigis kösz mindekinek
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:21
Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 15:10
Ha benézel a lenti rácson jobbra, akkor ott látsz egy lépcsőt. Na, azon feljőve rohamoztak le a kis világítószemüek ! De már megoldottam a dolgot máshogy, feltettem az ágyukat az oldalsó erkélyekre ahova én magam már nem tudok felmenni, szem nem maradt szárazon ! 
Sam tutira nem marad szárazon, ez a legkönnyebb rész a játékban, megépíted a lépcsőt, kiveszed a két ágyút a szekrényből (én hoztam egyet magammal), de elég a 2. A grav gunnal fellövöd őket a jobb oldali erkélyre. Oda senki nem tud jönni attól függetlenül, hogy hány lépcsőt látsz a környéken. Kiveszed a 3-ikat, eldobod, felrohansz a lépcsőn, átugrasz és hanuka.
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:27
Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. Nov. 28., Sunday - 16:10
En is oda mentem fel ahova mar nem tudnak felmenni.
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:28
Idézet: JonesC - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 15:21
Sam tutira nem marad szárazon, ez a legkönnyebb rész a játékban, megépíted a lépcsőt, kiveszed a két ágyút a szekrényből (én hoztam egyet magammal), de elég a 2. A grav gunnal fellövöd őket a jobb oldali erkélyre. Oda senki nem tud jönni attól függetlenül, hogy hány lépcsőt látsz a környéken. Kiveszed a 3-ikat, eldobod, felrohansz a lépcsőn, átugrasz és hanuka.
Én a tárol szoba 3 ajtajához betettem az ágyúkat és a baloldali folyosó végén található szobába bementem azt onnan osztottam nekik a shotgunnal, hullottak mint a legyek.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 11. 28. 16:51
Heló!javascript:emoticon(':confused:')
Tudja vki hogy eredeti HL2 -t NET nélkül h. lehet regisztrálni?
Max 1x tudom a gépet netközelbe vinni.
Ha vkinek volt már ilyen problémája:HELP!
THANKS
THANKS
Elküldve: 2004. 11. 28. 16:56
Idézet: redfox18 - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 17:51
Heló!javascript:emoticon(':confused:')
THANKS
THANKS
Azaz 1 elég is. x-eld be bejelentkezéskor, hogy jegyezze meg a jelszavadat, utána belépsz, leaktiválja magát, és később már megy offline.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:01
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 15:28
Én a tárol szoba 3 ajtajához betettem az ágyúkat és a baloldali folyosó végén található szobába bementem azt onnan osztottam nekik a shotgunnal, hullottak mint a legyek.
Milyen nehézségi fokozatban?
Idézet
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:16
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:24
Valszeg azért nem tetszett nekik a video (bár én nem láttam) mert nem játszhatnak vele. szerintem
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:34
Idézet: JonesC - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 17:01
Milyen nehézségi fokozatban?
Ja igaz, easy-n nyomtam elsőre, de mediumon kellett volna, mert ez így nagyon egyszerű volt... ez van.
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:50
Ahhoz az elmeroggyant videohoz csak annyi hozzászólásom lenne, hogy a csávó vagy tök autista és asse tudja mi az a Half-Life, vagy annyira be volt tépve hogy nem tudta mit csinál!
Ha a csávó helyében lennék, biztos nem lennék büszke magamra, hogy ez felkerült a netre!
Ha a csávó helyében lennék, biztos nem lennék büszke magamra, hogy ez felkerült a netre!
Elküldve: 2004. 11. 28. 18:04
Idézet: lordrolee - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 17:50
Ahhoz az elmeroggyant videohoz csak annyi hozzászólásom lenne, hogy a csávó vagy tök autista és asse tudja mi az a Half-Life, vagy annyira be volt tépve hogy nem tudta mit csinál!

Hát valahogy én is így látom!
Elküldve: 2004. 11. 28. 18:15
Azért a videóból legalább az kiderül, hogy a f*s DVD tokos kiadás csak itt divat...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Súgó
A téma zárva.