HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#2221 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 15:41

Jobb klikk a HL2-re PlayGames ablakban=>Properties=>Amount rquired 100%-nak kell lennie. Páran már jelezték ezt a hibát, ha jól rémlik akkor amikor nem jött még le teljesen.

áhá!

66% a dögje :mad:
de akkor vajon miért engedi elindítani, és miért fejezte be a telepítést?
hogy tom folytatni? :eek:

Szerkesztette: havri1 2004. 12. 03. 17:04 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2222 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:11

Idézet: havri1 - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:02

áhá!

66% a dögje :mad:
de akkor vajon miért engedi elindítani, és miért fejezte be a telepítést?

Erre volt vmi trükk, sztem a topic elején megtalálod a választ, sajna nemtom, mert én még csak nyálcsorgató stádiumban vagyok, várom a karácsonyt :Đ

Esetleg jobb gomb és ha jól rémlik van egy olyan, hogy update.

Szerkesztette: BoGab 2004. 12. 03. 17:12 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2223 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:30

Idézet: havri1 - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:02

Probald meg bezarni a Steamet meg ujra elinditani...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2224 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:47

Köszönöm szépen nektek:

- playback
- freeone

:respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#2225 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:59

no, a mai napon sikerült kipróbálni eme gyöngyszemet.

bár sosem vártam anyira, sosem hypeoltam körbe, ugylátszik ez most hasznomra vált, mert ez a játék abszolut nem nagy durranás.

grafikailag szép, de semmi előremutató nincs benne (bár a csillogó fakerítés nagyon progressziv látvány :D), a játékélmény egy bedrótozott lineáris script-orgia, a fizika majdhogynem csapnivaló. annak ellenére hogy sokmindenhol csak a terep valamilyen módosítása után tudsz csak tuljutni, és ez afféle szabadságérzetet, meg nagy interaktivitást ad(na) a játéknak. a bökkenő ott van, hogy azokon a helyen CSAK és EGYFÉLEKÉPP lehet túljutni. (pl kifejezetten röhögtem, hogy pont NÉGY kék müanyag hordó emeli fel azt a rámpát, aminek az alján PONT ott van az a kosár amibe betoszigálhatod a hordókat, és mindez PONT elbirja a ráfutó jármüvünket. ja, és PONT CSAK négy hordó van)

az egész játékmenet hűen tükrözi a mohaa, a cod, a doom3, és a többi scripthalom élményét.

egyetlenegy pozitivumot láttam benne, és az az arcmimika, illetve az arcok megjelenítése - az valóban szép.

minden másban fakó a gyöngyszerm - ez az egész játék egy jó erős közepes. a farcry majdhogynem mindenben túlmutat rajta - pedig már majdnem egy éves.

ps - eszembe jut egy aranyköpés, amit itt olvastam vmikor:
"meglátjátok, majd a stalker ütni fog mindent" - ha ez annyira valósul meg, mint amikor a doom3-as csalódás után mondogatták az emberek ugyanezt a hl2-re, akkor ez az egész játékipar kezd kurva siralmas lenni.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2226 Felhasználó inaktív   HealerGOD 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:06

Ez a te véleményed,
a többségé meg más,
akkor játssz a FarCry-al.

#2227 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:07

Idézet: kAy - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:59

ja, és PONT CSAK négy hordó van)

Van egy 5. is kicsit arrébb :).  És sok helyen tovább lehet jutni máshogy is, mint ahogy a designerek azt elképzelték. Pl az elején lehet 3-4 emelet méretű ugrásokat művelni dobozok és felidegesített őrök segítségével, csak jól kell helyezkedni, amikor üt :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2228 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:12

Idézet: HealerGOD - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:06

Ez a te véleményed,
a többségé meg más,

A többségnek nincs nyitva a szeme. Annak ellenére, hogy ez egy kiemelkedő játék, teljesen lineáris, és jópár helyen érezni, hogy erőltetett kicsit. Ennek ellenére még jó játék, csak nem vagyok lenyűgözve, mint pl anno a system shock 2 után.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2229 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:16

Azért ezt sem gondoltam volna. Azt hittem májusban, hogy kijött a FC és pár héten belül eltűnik, 1-2 CryE licenszelés, de semmi több, kész vége placcs. Nem gondoltam volna, hogy ha kijön a Doom3 és kijön a HL2, akkor a HL2 riválisa nem a D3, hanem a FC lesz :)

Visszagondolva le a kalappal a CryTek előtt :respect:
Persze a Valve előtt is :respect:
és persze... :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2230 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:22

Végre meg tudtam nézni a videot!

Hát mit is mondhatnék, sztem fenomenális volt a zeneválasztás. Gondolom a kolléga nem veti meg az animet és tudja, hogy jó is az a Ghost in the Shell  :D  :D

Nekem nagyon tetszett, zenéstül mindenestül.

A kedvencem az, amikor a homokfutót (kicsikocsi :p ) emelik, miközben benne ül, és a háttéren alkalmaz egy blur effetket. Az nagyon zsir!

Egyébként melyik progival csináltad? Ulead Studio, Pinnacle Studio? meg van még jópár, csak azokat nemismerem névszerint! :confused:

Egyébként, le akalappal!
:respect2:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2231 Felhasználó inaktív   SupaCow 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:24

Idézet: boyscout - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 14:56

nekem tetszett zenéstül (Kenji Kawai :respect: ) mindenestül.  :)  :up:

ennek nagyon örülök.
valaki nem értékelte ennyira a zenét, de hozzátartozik a dologhoz, hogy ha valaki látta elötte a GITS innocence című remekművet akkor  sokkal jobban beleéli magát a videóba)
lde lehet rosszúl gondolom

mindenesetre köszönöm a véleményt.  :up:

#2232 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:29

Idézet: HealerGOD - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:06

Ez a te véleményed,
a többségé meg más,
akkor játssz a FarCry-al.

Pedig igaza van :)

#2233 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:30

Ez kicsit  :offtopic:  lesz és lehet, hogy öngyilkosságot követek el, de nem tudom megállni, hogy ne tegyem be: CryTek: The Project

Ez egy TechDemo a CryTek turbózott endzsinjével (tudjátok FarCry).
Bár 160 mega, de érdemes leszedni! töltsétek és nézzétek.

Mondjuk ilyen grafikával és HL2-es játékmenettel+sztoriva sztem remek kis gammát lehetne csinálni, nem mintha a HL2 nem lenne jó, de egy játéknak 2005 hajnalán inkább igy kell kinéznie.

Galéria
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2234 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:31

Idézet: SupaCow - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:24

ennek nagyon örülök.
valaki nem értékelte ennyira a zenét, de hozzátartozik a dologhoz, hogy ha valaki látta elötte a GITS innocence című remekművet akkor  sokkal jobban beleéli magát a videóba)
lde lehet rosszúl gondolom

mindenesetre köszönöm a véleményt.  :up:

Zseniálisak a vágások!

Egy pillanatig azt hittem, hogy GITS-et nézek  :D  :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2235 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:37

Idézet: lordrolee - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:30

Ez kicsit  :offtopic:  lesz és lehet, hogy öngyilkosságot követek el, de nem tudom megállni, hogy ne tegyem be: CryTek: The Project

Ez egy TechDemo a CryTek turbózott endzsinjével (tudjátok FarCry).
Bár 160 mega, de érdemes leszedni! töltsétek és nézzétek.

Mondjuk ilyen grafikával és HL2-es játékmenettel+sztoriva sztem remek kis gammát lehetne csinálni, nem mintha a HL2 nem lenne jó, de egy játéknak 2005 hajnalán inkább igy kell kinéznie.

Galéria

Valahol a cry engine grafikája, de a source-ban megvalósított karakter animációkkal vegyítve adná a tökéletes eredményt. A Cry engineben jelenleg megvalósított mozgás nem tetszik túlzottan, valahogy természetellenes, kicsit úgy mozognak a karakterek, mintha összesz@rták volna magukat :)

#2236 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 19:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 16:30

Probald meg bezarni a Steamet meg ujra elinditani...

Krinyo

próbáltam sajna, de el akarja indítani a gamet...semmi letöltés vagy vmi:-(
megpróbálom visszakeresni a topicban eme megoldást, hátha
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2237 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 20:57

Nem tudja valaki, lehet úgy uninstallálni a HL2-őt hogy a CS:S fenn maradjon?
THX!

#2238 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 21:37

Idézet: kAy - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:59

no, a mai napon sikerült kipróbálni eme gyöngyszemet.

bár sosem vártam anyira, sosem hypeoltam körbe, ugylátszik ez most hasznomra vált, mert ez a játék abszolut nem nagy durranás.

grafikailag szép, de semmi előremutató nincs benne (bár a csillogó fakerítés nagyon progressziv látvány :D), a játékélmény egy bedrótozott lineáris script-orgia, a fizika majdhogynem csapnivaló. annak ellenére hogy sokmindenhol csak a terep valamilyen módosítása után tudsz csak tuljutni, és ez afféle szabadságérzetet, meg nagy interaktivitást ad(na) a játéknak. a bökkenő ott van, hogy azokon a helyen CSAK és EGYFÉLEKÉPP lehet túljutni. (pl kifejezetten röhögtem, hogy pont NÉGY kék müanyag hordó emeli fel azt a rámpát, aminek az alján PONT ott van az a kosár amibe betoszigálhatod a hordókat, és mindez PONT elbirja a ráfutó jármüvünket. ja, és PONT CSAK négy hordó van)

az egész játékmenet hűen tükrözi a mohaa, a cod, a doom3, és a többi scripthalom élményét.

egyetlenegy pozitivumot láttam benne, és az az arcmimika, illetve az arcok megjelenítése - az valóban szép.

minden másban fakó a gyöngyszerm - ez az egész játék egy jó erős közepes. a farcry majdhogynem mindenben túlmutat rajta - pedig már majdnem egy éves.

ps - eszembe jut egy aranyköpés, amit itt olvastam vmikor:
"meglátjátok, majd a stalker ütni fog mindent" - ha ez annyira valósul meg, mint amikor a doom3-as csalódás után mondogatták az emberek ugyanezt a hl2-re, akkor ez az egész játékipar kezd kurva siralmas lenni.

Errol nekem is eszembe jut egy aranyköpés:

Egy üzletember elmegy egy leendő angol üzletfeléhez. Óriási kúria, fél évbe telne mire gyalog bejárná. Kijön a delikvens, javasolja, hogy tegyenek egy sétát. Gyönyörű istálló mellett haladnak el, a világ legszemrevalóbb lipicai ménese toporzékol odabent a boxokban.
Kérdezi az üzletember:

- Uram, maga ennyire szenvedélyesen szereti a lovakat?
- Tulajdonképpen annak idején megvásároltam őket, de hamar meguntam a lovaglást.

Mennek tovább, hatalmas területű golfpályára érnek, gyönyörű, Tiger Woods összesz@rná magát, ha meglátná.

- Ennyire szeret golfozni?
- Áááá, egy időben érdeklődtem iránta, de nagyon hamar meguntam.

Séta tovább, a világon egyedülálló gokart-pályára érkeznek:

- Érdekli az autóversenyzés?
- Tulajdonképpen érdekelt, fel is építtettem ezt a pályát, de nagyon hamar meguntam.

Egyszer csak egy 6-7 év körüli fiúcska szalad szembe velük a gyepen:

- Hadd mutassam be a fiamat, Charles-t.
- Gondolom egyedüli gyermek...
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#2239 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 22:00

Idézet: lordrolee - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:30

...Mondjuk ilyen grafikával és HL2-es játékmenettel+sztoriva sztem remek kis gammát lehetne csinálni...

NEEEEEEEE! KÖNYÖRGÖM NE!

Nincs is semmilyen sztorija, a játkmenet meg borzalom. Figyelj 10 évvel ezelôtt még valszeg istennek tartottam volna, de most, barátom egy csôben mész szkripthalmok között ennyi a játékmenet. A sztori meg, na ne már...

Az egész olyan mintha egy filmet néznél, de nem a jó értelemben. Be vagy zárva egy cselekményfolyamba oszt kész. Nah mindegy senkinek az örömét nem szeretném elrontani, de egy picit legyetek már igényesebbek.  :cool:  :)  ;)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2240 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 22:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 22:00

NEEEEEEEE! KÖNYÖRGÖM NE!

Nincs is semmilyen sztorija, a játkmenet meg borzalom. Figyelj 10 évvel ezelôtt még valszeg istennek tartottam volna, de most, barátom egy csôben mész szkripthalmok között ennyi a játékmenet. A sztori meg, na ne már...

Az egész olyan mintha egy filmet néznél, de nem a jó értelemben. Be vagy zárva egy cselekményfolyamba oszt kész. Nah mindegy senkinek az örömét nem szeretném elrontani, de egy picit legyetek már igényesebbek.  :cool:  :)  ;)

A jó sztori szerintem nem azt jelenti hogy egy játék interaktív. Szerintem.

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.