HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#2261 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 04. 02:21

Idézet: lola - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 1:55

Írtad pl. a Full Throttle-t. Szabadságod abban a játékban sem volt, ettől függetlenül azt speciel szerettem. Egyébként ilyen alapon egy könyv, vagy film sem tetszhet senkinek sem, mert nincs "szabadság", olyan, mint egy 100%-osan scriptelt demo...
Majdnem minden játéknak van valami sztorija, még ha minimális is. A HL2-nek is van, és még csak nem is minimális, hanem szerintem nagyon jó. Ezt még csak fokozza a zenéje és a hanghatások, valamint a látvány.
Összevetve a doom3-mal, amit én, mint játékélményt nagyon silánynak tartok, nem egy kategória. A doom3 egy utópisztikus horrorszerű valami, és emellett rendkívül egysíkú, dacára a pokolbéli epizódnak. Mellesleg ez az id szerint is egy remake. Mint egy filmnek, vagy egy zenének az újszerű feldolgozása.
A HL2 változatos, van hangulata, az első rész folytatása, és bár a történetben van egy-két megkérdőjelezhető dolog, ettől függetlenül is odaláncolt a géphez.

Na egy neked is. A Full throttle-ban SZTORI van nem szabadság. Szabadság a Deus Ex-ben van.

Hehe a HL2 "sztorija" SZERINTEM a 12 egytucat idézem: "jönnek a szkifik és viszik a hifit" kaliber.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2262 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 08:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. Dec. 4., Saturday - 0:35

Sztori (teljesség igénye nélkül): Néhány Might and Magic, Wizardry-knak, Maniac Mansion, Zac McKracken, Day of the Tentacle, Full throttle, Monkey Island-ek, Indiana Jones-ok, System shock 2, Anachronox 1, Deus Ex 1, Lands of Lore, Leisure suit Larry i-vii, space questek, Ultima Underworldok, Final Fantasy VII-VIII.

Planescape torment.  :respect:
Korrektorom Klikodesh
No one cares if you're asian unless you're female.

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#2263 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 08:50

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 1:02

...Csakhogy a Doom3-tól én ennyit sem vártam, ellenberger a HL2-től sokkal többet...

Nagyjából ez a lényeg, nagyon tömören megfogalmazva. Csak egyetérteni tudok :)

#2264 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:07

Vki emlegetett egy official nocd patchet még a topic elején, de most nem találom, tud vki segíteni?
In Flames We Trust

#2265 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:19

IMHO az mondja hogy a HL2-nek nincs sztorija, aki nincs tisztaban az "elozmenyekkel" es szovegertes hianyaban (pedig be lehet kapcsolni a feliratozast is) nem erti az angol szoveget...

Szerintem. Gumicsirkes.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2266 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 04. 09:31

jonesc oké

Szerkesztette: bolic77 system 2004. 12. 04. 09:42 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2267 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:39

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 9:31

Na egy ideig játszottam a HL2-t, meglepően a HL1-hez hasonló sztorit folytat. :mad: Ez egy fekete pont, mert még mindig ugyanaz a teleportálásból jönnek a földönkívüli szörnyek.

K*** sok bug. :eek: SAVEGAME/QUICSAVE után állandóan az A.I. DISABLED feliratot hagyott utána, pedig nem tudtam folytatni, van valami erre az orvoslásra?

Szerk.: Pontosabban a bunyó rendőrök, rabszolgák és szörnyek nem mozognak, tőle függnek ugye, pl. ott sorakoznak a rendőrök és nem tudtam átmenni az ajtón stb., főleg a szörny pásztázik a TV-t ( ez röhej :D ) és a rabszolga bámul, szerintem a rabszolga félelemben kellett volna kirohanni az elhagyatott roncs, folyómederbe zuhant vagon (vonatszállítókocsi)-ból az ajtón keresztül, tehát ő nem nyit ki, ez a baj. :reklamacio:

Hát ezek a bugok!  :pokeas:

Amennyiben még valóban nem olvastál egy sort sem a topicból, egy mondatban összefoglalom a hiba legegyszerűb megoldását:
VEDD MEG AZ EREDETIT, ÉS TÖRÖLD LE A WAREZT!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2268 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 10:39

Amennyiben még valóban nem olvastál egy sort sem a topicból, egy mondatban összefoglalom a hiba legegyszerűb megoldását:
VEDD MEG AZ EREDETIT, ÉS TÖRÖLD LE A WAREZT!

Valve elismerte hogy rengeteg bug van az eredetiben is, szóval hulladékot árusított, gratulálok. Rengeteg hibákról van szó, a programozók megállt az eszek tőle. :D Van itt valamikor cikk...

#2269 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:56

Reggelt!Helpelne valaki, hogy mitől van ez?Ha a 5.1-et választom, akkor egy kanyi hang sem jön ki az sb live-ből, 4.1,2.1-ben kifogástalan. :think: Köszi!
Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

#2270 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:57

Mea maxima culpa.
szerk:
Najó, szóval amint írtál az tipikusan warez hiba, még soha senki nem panaszkodott erre, akinek eredeti verziója van.

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 04. 10:05 -kor

Idézet

#2271 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 10:02

JonesC: ne bantsd, ugy latszik nem ismered bolic77 systemet, orulunk neki, hogy legalabb igy ki tudja magat fejezni. Nem egyszeru a "serultek" elete es ezt most teljesen komolyan, also fennhang, sertes nelkul irom, remelem erted mire gondolok.

script hibaval en a legalis verzioan eggyel sem talalkoztam, ami nem jelenti azt, hogy nincs is... de aki ilyesmire panaszkodik, szinte 100%, hogy nem legalis verzioval jatszik.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2272 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 10:11

Bocsika, törlödni fogom a czuccot. :p

#2273 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 12:36

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 9:19

IMHO az mondja hogy a HL2-nek nincs sztorija, aki nincs tisztaban az "elozmenyekkel" es szovegertes hianyaban (pedig be lehet kapcsolni a feliratozast is) nem erti az angol szoveget...

Szerintem. Gumicsirkes.

Krinyo

Azért ami Story a HL2 ben az egy kb egy Haiku szintjén van
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2274 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 13:53

elnézést hogbeleböfögök itten a nagy "szakmai játékértekezésbe"  ;) , de valaki tudna egy kis ingame helpet adni?
valószínűleg már eléggé a végén járhatok, mert nincs semmim csak a gravity puska ami durván fel van tuningolva és egy erőműfélében vagyok, és egy nagy teleportkapuból kijön 2 idegen hajó. nomost ezeket rájöttem hogy a gravitipuskával lehet leszedni, mégpdig a 2 oldalon levő erőfolyamból kiszedett kis labdacsokkal, de ezután a csaj a hátammögött mond valamit hogy....... Hurry..! de nem értem hogy mit és mindíg GAME OvER... mert valami TiME OUT.....

az is nagy segítség lenne ha feliratozva látnám, vagy ha valaki megmondaná hogy onnan a kis rámpáról merre kell menni nagyon +köszönném.  :)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#2275 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 14:14

Te is nagyon a vegen tartasz. Kozepen latod hogy felfele megy Dr Breen. Oda loj ahova megy fel tetejen eromunek van forgo valami azt kell leloni. Remelem megerted.  :D
Korrektorom Klikodesh
No one cares if you're asian unless you're female.

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#2276 Felhasználó inaktív   SupaCow 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 04. 14:36

kicsit  :offtopic: 

A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottam szerény ámde annál tartalmasabb, videókkal foglalkozó oldalam. Akit érdekel látogasson el rá.

SupaCow Videos

ON
köszönöm.

:) :up:

#2277 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 18:00

valakinek sikerült már steam leszedett half liufe2-t backupolni?
én elindítom a folyamatot, egyből 60%nál tart, és még 59 percet ír vissza, de reggel óta egy dekát nem változott semmi..szal 1 helyben áll...
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2278 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 18:02

Idézet: havri1 - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 18:00

valakinek sikerült már steam leszedett half liufe2-t backupolni?
én elindítom a folyamatot, egyből 60%nál tart, és még 59 percet ír vissza, de reggel óta egy dekát nem változott semmi..szal 1 helyben áll...

Sikerült leszedni és elindítani? :)

Mert lehet, hogy még mindig nem fejezte be.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2279 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 19:02

Nekem sikerült, igaz másodszorra, mert egy kis hiba volt a letöltésben. De amúgy működik jól a dolog :D

#2280 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 19:42

és hogy csináltad másodszorra?
aminr ráklikkelek a mentésre, egyből bedob egy ablakot, ahol már több mint a felét megcsinálta..és nem dolgozik, csak áll...
többször próbáltam
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.