Half-Life 2
Elküldve: 2004. 12. 10. 14:20
Tegnap volt egy win reinstallom (xp sp2), azota nem lehet kilepni a jatekbol, a hl2.exe-t a task managerbol sem lehet leloni. Ilyenje volt mar valakinek? Mitol lehet?
Elküldve: 2004. 12. 10. 16:25
Idézet: Chinpira - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 14:13
Whoaa, ugyanilyen ronda díványunk van 
Elküldve: 2004. 12. 10. 16:52
Na így fémdobozzal pozitívabb irányba lökődött róla a véleményem
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:25
miért nem tudták ezt hozni egy héttel ezelőtt akkor megveszem, mikor elkezdtek kavarni, a dátummal akkor untam meg és vettem egy DVDtokost. Ez a fémdoboz télleg cool.
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:29
Idézet: pascal - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 17:25
miért nem tudták ezt hozni egy héttel ezelőtt akkor megveszem, mikor elkezdtek kavarni, a dátummal akkor untam meg és vettem egy DVDtokost. Ez a fémdoboz télleg cool.
Türelem fémdobozoscollectorsoshl2t terem :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:31
sziasztok!
két kérdés:
1; ezt már kérdeztem,de még senki sem válaszolt: tudtok adni egy végigjátszást/linket? keresni kerestem,nem találtam semmit,jah és még mindig nincs türelmem átolvasni 80 oldalt. 1ébként Black Mesa Eastben akadtam el,miután megtámadták a bázist,és beomlott a folyosó,Dog pedig beengedett egy ajtón.Nos az ajtó után nem tudom mit kell csinálni.Tustok seíteni?
2;A bronz változattal le lehet tölteni/meg lehet venni a HL:source-ot vagy csak a Silver/Goold Editionben van benne? Steamen már megnéztewm de én nem találtam.
két kérdés:
1; ezt már kérdeztem,de még senki sem válaszolt: tudtok adni egy végigjátszást/linket? keresni kerestem,nem találtam semmit,jah és még mindig nincs türelmem átolvasni 80 oldalt. 1ébként Black Mesa Eastben akadtam el,miután megtámadták a bázist,és beomlott a folyosó,Dog pedig beengedett egy ajtón.Nos az ajtó után nem tudom mit kell csinálni.Tustok seíteni?
2;A bronz változattal le lehet tölteni/meg lehet venni a HL:source-ot vagy csak a Silver/Goold Editionben van benne? Steamen már megnéztewm de én nem találtam.
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:33
Idézet: kwisach - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 17:31
Végre egy kérdés, amire tudom a választ
Bronzzal nem lehet HL:S-t leszedni, az csak ezüst, arany és CE-hez van. Ill sztem külön is meg lehet venni.
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:34
Idézet: kwisach - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 17:31
sziasztok!
két kérdés:
két kérdés:
Itt találsz végigjátszást
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:42
Idézet
a végigjátszás drasztikusan csökkenti a játékélményt, szólok előre. ráadásul ahol elakadtál, arról aligha írnak a fent linkelt végigjátszásban hiszen ott semmit nem kell csinálni
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 12. 10. 17:59
Idézet
Bronzzal nem lehet HL:S-t leszedni, az csak ezüst, arany és CE-hez van. Ill sztem külön is meg lehet venni.
Nem lehet külön megvenni, de amennyit kérnének érte annyit úgysem érne meg...
...viszont még lejjebb nyomná a h-l1 árát
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 10. 19:10
Ezt figyuzzátok, erre az oldalra most találtam rá: http://www.sg-mod.de.vu/
Egy hl2-es stargate mod-ról van szó! Itt egy ízelítő kép a többit nézzétek meg az oldalon:
Egy hl2-es stargate mod-ról van szó! Itt egy ízelítő kép a többit nézzétek meg az oldalon:
Elküldve: 2004. 12. 10. 19:54
Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 19:10
Ezt figyuzzátok, erre az oldalra most találtam rá: http://www.sg-mod.de.vu/

Ez a logó marhára ki van találva
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 12. 10. 20:26
Idézet: pascal - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 18:54
Ez a logó marhára ki van találva

Jaja, ez nekem is nagyon teccik
Elküldve: 2004. 12. 11. 10:19
Uj update:
Idézet
Half-Life 2
* Solved disc in drive incompatibility error by removing Securom disc check routine
Half-Life 2: Deathmatch
* Fixed players entering the game with a score of -1
* Fixed combine ball tracking teammates
* Fixed not being able to grab level designer placed combine balls with the physics cannon
* Fixed players randomly spawning without physcannons
* Fixed multishot pistol exploit
* Fixed wrong footstep sounds while in team mode
* Fixed last RPG shot not tracking
* Added cl_defaultweapon -- defaults to weapon_physcannon but can be changed to any other weapon you spawn with
* Added HUD string to print team name
* Added model specific death sounds
* Switching to the physcannon is now instantaneous
* Toned down 357 damage
* Updated dm_overwatch
* Solved disc in drive incompatibility error by removing Securom disc check routine
Half-Life 2: Deathmatch
* Fixed players entering the game with a score of -1
* Fixed combine ball tracking teammates
* Fixed not being able to grab level designer placed combine balls with the physics cannon
* Fixed players randomly spawning without physcannons
* Fixed multishot pistol exploit
* Fixed wrong footstep sounds while in team mode
* Fixed last RPG shot not tracking
* Added cl_defaultweapon -- defaults to weapon_physcannon but can be changed to any other weapon you spawn with
* Added HUD string to print team name
* Added model specific death sounds
* Switching to the physcannon is now instantaneous
* Toned down 357 damage
* Updated dm_overwatch
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2004. 12. 11. 12:35
Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 11:19
Uj update:
Az eddigi hibák mellett is alig bírtam abbahagyni a hl2dm-et. mi lesz velem ezután?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 12. 11. 13:09
A "D1_town" pályán az ajtóban nem tudok továbbmenni a feka havertól. NEm férek el mellette. Egyszer sikerült előtte bemennem, de onnan sem tudtam továbbmenni, se kijönni a fickótól. Noclipet hogyan kell?
Bent sebesülteket ápol a csaj, meg egy űrlény nyammog...
Gondolom bug lehet...
leírás szerint itt jönne egy autós rész...de engem miért nem enged át
?
vagy ha valaki megdobna egy azutáni mentéssel /autós eleje/ megköszönném
Bent sebesülteket ápol a csaj, meg egy űrlény nyammog...
Gondolom bug lehet...
leírás szerint itt jönne egy autós rész...de engem miért nem enged át
vagy ha valaki megdobna egy azutáni mentéssel /autós eleje/ megköszönném
Csatolt képek:
Szerkesztette: Ghilette 2004. 12. 11. 13:31 -kor
. . . a n y t h i n g
Elküldve: 2004. 12. 11. 13:40
Na milyen a hl:source "in the flesh"?
Elküldve: 2004. 12. 11. 14:00
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 13:40
Na milyen a hl:source "in the flesh"?
Pár shotot el tudnék viselni :Đ
Elküldve: 2004. 12. 11. 14:01
Idézet
Pár shotot el tudnék viselni
Na mivan? Akkor neked még nincs CE-d?
In Flames We Trust

Súgó
A téma zárva.