Megnéztem, 5,2 Gb a könyvtáram a Half Life 2, Counter Strike:Source, Half-Life letöltése után. Ezt ugye még egy dvd-re sem tudnám ráírni. De nem is akarom, mert roppant macerásnak tartom a Krinyo által leírtakat. Tényleg akkor egész egyszerűen csak úgy tudok a letöltött dolgokkal játszani, ahogy fentebb leírtátok? Tehát
normális cd-re, dvd-re írásra nincs is lehetőség? Egyébként tegnap hazavittem a 2 backupolt exe fájlt. Rákattintva kereste a letöltött dolgokat, az eredeti könyvtárban, ami ugye itt a munkahyelyen volt. Tehát onnét még ezután is keres dolgokat. Ez így baromság. Jól megszivattak ezzel. Direkt azért gyűjtöttem annyi pénzt össze, hogy olyan videokártyát vehessek,amiben benne van a Half Life 2 kupon. S végig abban a tudatban voltam, legalább is előszőr, hogy a kuponnal majd valamelyik kijelölt számtech boltban kapok egy eredeti progit. Aztán mondták, hogy ezt felejtsem el, akkor hallottam a Stream-ról. S ezek szerint ez sem úgy működik, ahogyan azt elképzeltem. Most szerezzek be illegális progikat, hogy játszhassak velük????? A rohadt életbe..
Szerkesztette: SzaSza 2004. 12. 17. 11:57 -kor