HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#2721 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 21. 12:21

Idézet: Tadam - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 12:01

Az soknak számít?

Szerintem igen...
Tyraan - Artum Inferniti

#2722 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:02

Idézet: Tadam - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 12:01

Az soknak számít?

NAGYON soknak !
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2723 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:51

Én megnéztem ezt a demo-t és háát kövezzetek meg, de nekem a ps2-es killzone százszor jobban teccik!! :)
A hl2-ben nekem csak a fizika teccik és a történet, a többi tök átlagos, na mondjuk igaz nem teljes részletességben próbáltam k, mert nem bírja a gépem, de így simán odaveri pl: a killzone.

Szerkesztette: hl2 2004. 12. 21. 14:53 -kor

#2724 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:55

PlayStation 2-es Killzone tenyleg brutalisan jol nez ki...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 19:57

Idézet: vaakuum - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 10:20

URAK, Help , Pls!   :respect:

OFF:
bocs, mobilról netelek, lassú mint állat, nem tölt közben aksit, és csak aktiválásra kaptam, Ehhez képest két napja nem tom beüzemelni a gamet....
ON:

mindenáron csatlakozni akar a steamhez...ha lehúzom a telefonról, azt írja, hogy a játék nem áll készen az offline módban való futáshoz. :confused: ....a donnt save account kezdetű doboz nincs bepipálva....
mi kell még, hogy menjen net nélkül? (amúgy elindul, csak mocsok lassan :mad: )

De megtörtént az aktiválás?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2726 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 21:48

Üdv Mindenkinek!

Volna egy kis gondom ... pontosabban, az egyik haveromnak ...

Szóval anno nagy boldogan, még az elsők között megvette a HL2-t, majd feltette, csináltak egy Steam Acc-ot, és boldogan éltek volna amíííííg ... amíg tegnap nem telepítették újra az XP-t ...

Ugyanis kedves barátom nem csak a Steam acc jelszavát felejtette el, hanem az emlékeztető kérdés jelszavát is (Nem tud angolul és csak beírtak oda valamit ...)

Szóval ugye van a Forgot Your password móka, megjön e-mailban a kérdés és erre a választ is elfelejtette a srác :(

Csináltunk ugyan új ACC-ot, de Duplicated CD-Key :(

Mit lehet ilyenkor csinálni? Írni, hogy töröljék az adott mailcímhez tartozó xyz account-ot? Vagy valami ötlet?

Előre is köszi!
"Live Fast! Die Young!"

#2727 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 22:08

Levél (email) a sierrának, fotó a számláról, a játékról és a egy fotó amin jól olvasható a CDKey, szépen angolul megfogalmazni majd várni a válaszra...
amúgy jelszavakat csak úgy nem felejt el az ember, csak van pár gyakran használt jelszó amiből egyet használt... aki meg a storng passwordokben bízik az úgyis felírja vhova...
In Flames We Trust

#2728 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 22:18

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 21:48

Üdv Mindenkinek!

Volna egy kis gondom ... pontosabban, az egyik haveromnak ...

Szóval anno nagy boldogan, még az elsők között megvette a HL2-t, majd feltette, csináltak egy Steam Acc-ot, és boldogan éltek volna amíííííg ... amíg tegnap nem telepítették újra az XP-t ...

Ugyanis kedves barátom nem csak a Steam acc jelszavát felejtette el, hanem az emlékeztető kérdés jelszavát is (Nem tud angolul és csak beírtak oda valamit ...)

Szóval ugye van a Forgot Your password móka, megjön e-mailban a kérdés és erre a választ is elfelejtette a srác :(

Csináltunk ugyan új ACC-ot, de Duplicated CD-Key :(

Mit lehet ilyenkor csinálni? Írni, hogy töröljék az adott mailcímhez tartozó xyz account-ot? Vagy valami ötlet?

Előre is köszi!

Smith&Wesson Co. ajánl ilyen esetekre megoldásokat.  :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2729 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:29

hi!

Szégyellem magam, de a teljes témát nem fogom átnyálazni. :D
kéne egy kiss segítség. elakadtam a game vége felé.

Ott vagyunk a ősz szakállas pasasnál olyan fém "fogasgubokban", a fiatal csajszi, az apja és Gordon. A dokinő kiszabadít, nagy durrannás a grivitációs fegyverrel, majd követem az ipsét a "tetőre". Ott leszedem a két repülőt objektumot. Szemben ott van egy torony a teteje energiapajzzsal van védve. Az ősz szakállú ember jön fel a toronyban valami gömbben, majd elteleportál és gamenek vége.
Mit kell csinálni?

kössz, gene
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2730 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:34

kb 30-at kene visszaolvasnod
tudom, gyorsan elsz  :down:
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#2731 Felhasználó inaktív   T4C$k0 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 00:18

Idézet: playback - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 0:34

kb 30-at kene visszaolvasnod
tudom, gyorsan elsz  :down:

latod playback ö például elakadt a HL 2ben ami kb 30szor egyszerübb játék mint a helyszinelők és neki segítesz engem meg osztasz ezt inkább nem is kommentálom ugy gondolom ennyi elég neked egyenlőre
MSI P965 Platinum, Intel Core2 Duo E6400 2.1Ghz, MSI 8800GTS 660MB

#2732 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 03:30

Idézet: T4C$k0 - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 0:18

latod playback ö például elakadt a HL 2ben ami kb 30szor egyszerübb játék mint a helyszinelők és neki segítesz engem meg osztasz ezt inkább nem is kommentálom ugy gondolom ennyi elég neked egyenlőre

hat nem tudom tacsko, az elobbi hozzaszolasomat itt asszem erosen felre ertelmezted.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#2733 Felhasználó inaktív   Tadam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 09:51

Idézet: gene - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 22:29

hi!

Szégyellem magam, de a teljes témát nem fogom átnyálazni. :D
kéne egy kiss segítség. elakadtam a game vége felé.

Ott vagyunk a ősz szakállas pasasnál olyan fém "fogasgubokban", a fiatal csajszi, az apja és Gordon. A dokinő kiszabadít, nagy durrannás a grivitációs fegyverrel, majd követem az ipsét a "tetőre". Ott leszedem a két repülőt objektumot. Szemben ott van egy torony a teteje energiapajzzsal van védve. Az ősz szakállú ember jön fel a toronyban valami gömbben, majd elteleportál és gamenek vége.
Mit kell csinálni?

kössz, gene

Ezt már én is kérdeztem, tényleg csak pár sorral feljebb. Az öreg-ősz szakállú fószert körülvevő pajzsot szét lehet lőni. Darabokra fog szétesni az a szar pajzs. Aztán még lőj bele 2-t 3-at. Csá.
"Az az út, amelyen a legkisebb kitérő nélkül végigmennek, sehová sem vezet. A hegyre csak egy kicsit mássz föl, hogy kipróbáld, hegy-e. A hegytetőről nem láthatod a hegyet."

#2734 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 10:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 20:57

De megtörtént az aktiválás?

Igen, lett aktiválva.....ha van rajta telefon, el is indul....
tegnap előcsaltam steam belépő ablakot, remember pipát kivettem, kiléptem, reboot,telefon felcsatol, steam indít, remember pipa berak, jelszó beír (belépett) ezután kilép, reboot (mostmár telefon nélkül), és ment rendesen.....
ma szintén nem műxik, és az előbbi verzióval sem (ma vissza kell szolgáltatnom a teflont)
Szóval a játék jónak tűnt, de az aktiválás kivitelezése a hazai informatikai helyzetben nem egy USER-FRENDLI :(

A CS sourcehoz vannak benne robotok? érdemes azzal próbálkoznom, hogy elindítsam net nélkül? :confused:
köszi! :respect:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2735 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 11:55

Robotok nincsenek, max botok :Đ
De a viccet félretéve van hozzá konzolparancs, most vagy olvass vissza vagy valaki kiegészít mert én nemtom pontosan... :think:

Szerkesztette: FragMaster 2004. 12. 22. 11:56 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2736 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 12:28

Huhh.. lenne egy láma :lama:  kérdésem, de ne vessetek meg inkább segítsetek ha lehet :D

Szóval a konzolt elvileg ~-mal lehet megnyitni, nekem az az ALTGR+1-es gomb, na most ha ezt megnyomom akkor semmi sem történik, próbáltam átváltani amerikai billentyűzetre ott a shift+0 de szintén nem történik semmi :lame: . Próbáltam játék közben valamint a menüben is de szintén semmi.
Tudom, hogy valami iszonyat banális dologra nem jövök rá, de most így hirtelen lövésem sincs, hogy mivel lehetne előcsalogatni.
help me! PLEASEEEEE :idea:
Sajna nem szoktam nagyon ilyen lőjünk mindenkit halálra tipusú gámékkal nyomulni, de a Half-Life-ra azért még is csak kíváncsi vagyok :respect: 

#2737 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 12:45

Ha eredeti, akkor gond van, ha werziód van, akkor...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2738 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 12:46

Idézet: Bibu - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 11:28

Huhh.. lenne egy láma :lama:  kérdésem, de ne vessetek meg inkább segítsetek ha lehet :D

Szóval a konzolt elvileg ~-mal lehet megnyitni, nekem az az ALTGR+1-es gomb, na most ha ezt megnyomom akkor semmi sem történik, próbáltam átváltani amerikai billentyűzetre ott a shift+0 de szintén nem történik semmi :lame: . Próbáltam játék közben valamint a menüben is de szintén semmi.
Tudom, hogy valami iszonyat banális dologra nem jövök rá, de most így hirtelen lövésem sincs, hogy mivel lehetne előcsalogatni.
help me! PLEASEEEEE :idea:
Sajna nem szoktam nagyon ilyen lőjünk mindenkit halálra tipusú gámékkal nyomulni, de a Half-Life-ra azért még is csak kíváncsi vagyok :respect: 

Igen a konzolt nekem is kéne a demo-hoz!

#2739 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 13:04

Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 12:46

Igen a konzolt nekem is kéne a demo-hoz!

a configfile-ba irj egy plusz bindet a console-hoz, én simán a 9-es gombra tettem.
hl2/cfg/config.cfg

bind "9" "toggleconsole"

fontos hogy az eredetit is meghagyd, mert hajlamos visszairni.

utána még (bár lehet ez igy már nemkell) az input options-ban az advanced alatt "enable console"

ezek után mennie kell.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2740 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 13:25

Idézet: pascal - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 23:08

Levél (email) a sierrának, fotó a számláról, a játékról és a egy fotó amin jól olvasható a CDKey, szépen angolul megfogalmazni majd várni a válaszra...
amúgy jelszavakat csak úgy nem felejt el az ember, csak van pár gyakran használt jelszó amiből egyet használt... aki meg a storng passwordokben bízik az úgyis felírja vhova...

Igen, hasonlóra gondoltam én is :)

Azokat a password-okat amiket használ, azokat végigpróbáltuk, de nem jött össze, utánna jött a jelszóemlékeztető ... ekkor derült ki, hogy a srác nem igazán keni az angolt ... megkérdeztem: Ide mit írtál? Erre ... hmmm nem tudom ... :(

Szóval ÍJ ... nembaj ... max megy a mail ...
"Live Fast! Die Young!"

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.