Én is végigrágtam magam az egészen.
Grafikával kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, néhol olyan mint a HL1, textúrahegyek, máshol viszont nagyon jó, sőt, az tejüvegek, víz, arcmimika, stb.
Történetet még nem igazán vágom, ki ez a "főgonosza" mandró, meghaltunk-e a végén? Álmodtam az egészet, mi a rákot akar megint ez a Gman? Honnan jöttek ezek a rovarszerű gépek (n. dimenzió rulez megint? ). A sztratoszféráig felérő épületről ne is beszéljünk, vége eléggé mátrixos lett..
Kezdjük az elején, Mr. Niemand utazik a metrón, nyomasztó hangulat uralkodik, már-már diktatórikus az egész, ha nem az. Jönnek ezek kombájnok ilyen recsegő hanggal, miért, ha tud normálisan beszélni, vagy nem, mert ezek is ilyen genetikai hulladékok? Elején a lámulás tök poén, kezdjük megismerni a környezetet, régi ismerősein nem is tüntek el. Amikor megláttam azt a fejtámadót azonnal le akartm ütni, de nem volt mivel, gondoltam is, mi ez, már ezek is domesztikálodtak?

Sikertelen teleport rulez.

Innentől kezdve már minden a "Leninvisszatért" látja bennem (Dr. Freeman), HL1-ben az volt a poén, h gyak kisérleti patkányként kezdtük életünket.
Lényeg a lényeg, hogy az eleje, közepe elég jó, változatos, igaz lineáris. A villámos szörnyekkel való találkozásnál megint vettem volna elő a pajszert, de amikor megszólalt..
Poénos volt darukezelőként tevékenykedni , járműveket vezetni, stb.
A Ravenholmos pályát megegyszerűen utáltam, vér mindenütt, hülyeség az egész.
De a vége fele, amikor már nagyon beástuk magunkat a történetbe, belopva magunt Dr. Übermájer szívébe, már kezdett elegem lenni az egész, ömlött mindenhonnan az elitalakulat. Airshipek (rotoros rovarok :Đ ), meg azok a pókok

4+ lövés mindegyik, de csak 3 lehet nálad, amúgy meg mindig ott volt a lőszeres láda....
Végén meg az a megaépület vagy mi föld alatt és fölött is 8km min...
Teleport szétszed robbanunk, megáll az idő, de csak a csajnak? , én tudok mozogni, be vagyok lőve vagy mi?
(Bocs, ha egy kicsit szedettvedett, összevissza a hozzászólásom

)
Szerk: Most, hogy elkezdtem olvasni a HL Saga-t kicsit érthetőbb az egész.
Szerkesztette: L2GS-11 2005. 01. 11. 12:21 -kor