HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#3101 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:27

Idézet: Lez - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:16

Mellesleg a piros konténernél ha jól csinálod a farakáson be lehet ugratni a vizijárgánnyal a kerítés mögé, de akkor viszont nem lehet továbbmenni a következő pályára (az ugrató után a csotrogány egyszerűen lepattan a kijáratról) mert ugye nem robbantottad ki a konténer ajtót.

Idétlen szkriptelés rulez :(

Tehát hiába találsz alternatív megoldást, a bescripteltség miatt úgy sem jutsz tovább semmiképp, sőt mi több, lehet, hogy úgy nem is tudod folytatni a játékot és vissza kell tölteni egy korábbi mentést...  :omg:  :(

#3102 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:03

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:09

Csak akkor kellett ügyeskedni, ha jött a fűrész vagy ha gránátot dobtak, de azt általában GGnal sikerült elkapni és visszadobni :D

Na szóval ezért jó a ggun edzés a kutyulival.....magamtól eszembe nem jutott volna, hogy pl a gránátot is visszadobáljam... :respect: sőt, lehet, hogy így célozni is pontosabban lehet vele??? kipróbálom.
(a fűrészt már néha én is falhoz vertem, de ösztönösen még mindig a pisztolyt húzom elő.....hiába no, majd a gyakorlás + gyakorlás előbb utóbb nálam is hatását teszi :D )
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#3103 Felhasználó inaktív   Lez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:05

Valószínűleg áldozat a sebesség oltárán mert a láncolt eseményekből mindig csak 1 et kell vizsgálni ha az teljesül csak akkor nézik a következőt, így gyorsabb lesz a kevesebb variáció miatt (1 darab), de nem ad lehetőséget alternatívára. Ettől lesz cső az egész.

#3104 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:08

Én is végigrágtam magam az egészen.

Grafikával kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, néhol olyan mint a HL1, textúrahegyek, máshol viszont nagyon jó, sőt, az tejüvegek, víz, arcmimika, stb.
Történetet még nem igazán vágom, ki ez a "főgonosza" mandró, meghaltunk-e a végén? Álmodtam az egészet, mi a rákot akar megint ez a Gman? Honnan jöttek ezek a rovarszerű gépek (n. dimenzió rulez megint? ). A sztratoszféráig felérő épületről ne is beszéljünk, vége eléggé mátrixos lett..

Kezdjük az elején, Mr. Niemand utazik a metrón, nyomasztó hangulat uralkodik, már-már diktatórikus az egész, ha nem az. Jönnek ezek kombájnok ilyen recsegő hanggal, miért, ha tud normálisan beszélni, vagy nem, mert ezek is ilyen genetikai hulladékok? Elején a lámulás tök poén, kezdjük megismerni a környezetet, régi ismerősein nem is tüntek el. Amikor megláttam azt a fejtámadót azonnal le akartm ütni, de nem volt mivel, gondoltam is, mi ez, már ezek is domesztikálodtak? :) Sikertelen teleport rulez. :D
Innentől kezdve már minden a "Leninvisszatért" látja bennem (Dr. Freeman), HL1-ben az volt a poén, h gyak kisérleti patkányként kezdtük életünket.

Lényeg a lényeg, hogy az eleje, közepe elég jó, változatos, igaz lineáris. A villámos szörnyekkel való találkozásnál megint vettem volna elő a pajszert, de amikor megszólalt.. :p
Poénos volt darukezelőként tevékenykedni , járműveket vezetni, stb.
A Ravenholmos pályát megegyszerűen utáltam, vér mindenütt, hülyeség az egész.
De a vége fele, amikor már nagyon beástuk magunkat a történetbe, belopva magunt Dr. Übermájer szívébe, már kezdett elegem lenni az egész, ömlött mindenhonnan az elitalakulat. Airshipek (rotoros rovarok :Đ ), meg azok a pókok  :bolond: 4+ lövés mindegyik, de csak 3 lehet nálad, amúgy meg mindig ott volt a lőszeres láda.... :think:
Végén meg az a megaépület vagy mi föld alatt és fölött is 8km min...
Teleport szétszed robbanunk, megáll az idő, de csak a csajnak? , én tudok mozogni, be vagyok lőve vagy mi?

(Bocs, ha egy kicsit szedettvedett, összevissza a hozzászólásom :) )

Szerk: Most, hogy elkezdtem olvasni a HL Saga-t kicsit érthetőbb az egész.

Szerkesztette: L2GS-11 2005. 01. 11. 12:21 -kor

"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#3105 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:21

en imadtam ravenholmot, masfele nyomaszto volt, mint elotte, es nagyon jo fejnek talaltam grigorij atyat :cool:

ami tetszett meg, az a szineszi jatek :)

a vegen pedig az elitalakulatok... nos, itt mar godmode volt szinte a jatek, igazi verengzes, igazsagosztas :doom:

nekem nagyon is tetszett :)

erdekes, az fol se merult bennem, hogy almodhattuk az egeszet :omg: sot, mas se gondolt eddig erre az elektronikus sajtoban, amennyit lattam belole, folterjesztlek kreativ-dijra :cool:

szerk.: szerintem meg a striderek nem is pokok, hanem tetvek vagy poloskak :Đ

Szerkesztette: alvaro 2005. 01. 11. 12:22 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#3106 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:28

Hát ezt nem hiszem el, megint elakadtam! :D

Nem sokkal a tetős problémám után (ugye leugrottam a deszkára és bementem az ablakon), lementem egy térre, ahol két autó van a darukra felrakva!
Megöltem mindenkit, de nem lelem a tovább vezető utat.
Van két zsákutca, meg egy ajtószerű dolog, de nem nyílik és a graviy gunnal sem sikerült megoldást találnom...
Tyraan - Artum Inferniti

#3107 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:33

Az eleje és a vége a "saga" irója szerint egy slow-time warp volt (link vhol itt volt). Végén már én is sokszor godmode-ban nyomtam, mert 8fps-el és 600 ellenséggel a hátamban nem igazán úgy ment, ahogy én az szerettem volna.

Most, hogy teljesen végigolvastam a történetet, már (majdnem) minden világos, ennek fényében gyak. az előző hozzászólásom fele érvényét veszti, igaz, ha nem olvastam volna el, akkor igaz maradna.

Szerk:
Most lehet sokan a gravgun elé fognak kivánni, de nekem a Far Cry sok tekintetben jobban tetszett, nálam nem érte el azt a hatást, amit a megjelenés előtti videok, képek sugalhattak.

Szerkesztette: L2GS-11 2005. 01. 11. 12:36 -kor

"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#3108 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:28

Hát ezt nem hiszem el, megint elakadtam! :D

Nem sokkal a tetős problémám után (ugye leugrottam a deszkára és bementem az ablakon), lementem egy térre, ahol két autó van a darukra felrakva!
Megöltem mindenkit, de nem lelem a tovább vezető utat.
Van két zsákutca, meg egy ajtószerű dolog, de nem nyílik és a graviy gunnal sem sikerült megoldást találnom...

A 2 autó, amivel aprítod a népet. Ők a megoldás. Első körben a távolabbit kapcsold be és akkor felhúzza a daru, aztán menj vissza ahoz, amerről jöttél, kapcsold be, erre lezuhan és elkezdi visszacsevélni, mikor megy fel, már legyél rajta :D

Itt én is bóklásztam egy nagyot, de végül rájöttem. Ravenholm nyitja, hogy mindig a deszkapallókat kell keresni :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3109 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:08

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:59

A 2 autó, amivel aprítod a népet. Ők a megoldás. Első körben a távolabbit kapcsold be és akkor felhúzza a daru, aztán menj vissza ahoz, amerről jöttél, kapcsold be, erre lezuhan és elkezdi visszacsevélni, mikor megy fel, már legyél rajta :D

Hát ez sosem jutott volna az eszembe, köszönöm szépen a segítséget! :up:
Tyraan - Artum Inferniti

#3110 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 15:26

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:33

Végén már én is sokszor godmode-ban nyomtam, mert 8fps-el és 600 ellenséggel a hátamban nem igazán úgy ment, ahogy én az szerettem volna.

felreertettel? :think: szerintem maga a jatek volt godmode, nem kellett cheat ahhoz :D

#3111 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:30

No, én is befejeztem elsőre :). Óriási. Komolyan. Gondolom, nemsokára kezdem újra :cool:.

A vége meg szerintem szenzációs, nem tudom, mi olyan érthetetlen benne. Mint ahogy azt sem, hogy kinek kell ehhez bármiféle végigjátszás? Semmi hihetetlen megoldhatatlan feladatot nem sikerült benne találnom... bár tény, hogy meg kellett szokni a gravgunt, és eléggé gyakran jelentett megoldást is...

#3112 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:42

Nekem Ravenholmban lőszergondjaim vannak, remélem ez később megoldódik...
Normal fokozaton játszom, de végignyomom majd hardon is!
Tyraan - Artum Inferniti

#3113 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:47

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:42

Idézet

meg kellett szokni a gravgunt, és eléggé gyakran jelentett megoldást is...

#3114 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:48

Idézet

meg kellett szokni a gravgunt, és eléggé gyakran jelentett megoldást is...

Na igen, használom is, de nem mindig van tégla vagy feszítővas (esetleg hordó) az úton!
Tyraan - Artum Inferniti

#3115 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 16:49

Kép
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#3116 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:51

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:42

Elsőre nekem is voltak, de most mikor másodszorra nyomtam, pár golyó meg a GG és csókolom, keress robbanó hordókat, gázpalackokat, fűrészt, használd a csapdákat :)

Van az a hely, ahol olyan jó sokan vannak, bemásztam a propeller alá és vártam, hogy jöjjenek közeleb a drágák, mire kaján vigyor, megnyomom a bekapcsoló gombot, erre nem elrepül a nyamvadt propeller??? Majdnem maghaltam a röhögéstől :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3117 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:02

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:48

Na igen, használom is, de nem mindig van tégla vagy feszítővas (esetleg hordó) az úton!

Hardon nyomtam én is, RH tényleg nem túl könnyű, de nem szabad alábecsülni a pajszert, piszok nagyot lehet vele csapni :).

#3118 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:51

...erre nem elrepül a nyamvadt propeller??? Majdnem maghaltam a röhögéstől :Đ

de milyen jol lehetett azt a propellert utana hozzajuk vagdalni :D

kedvenceim egyebkent a béléstest, ami kompakt, nem zavarja a kilatast, megis nehez :cool:, radiator (ellentmondast nem tűrő fegyver :D), de az ijat is szeretem - ez valami tunde orokseg, némi technokratizmussal keverve :cool:

Szerkesztette: alvaro 2005. 01. 11. 17:03 -kor

#3119 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:03

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:49

kép

Valahol mintha Ed Nortont ajánlották volna Gordon szerepére :). Szerintem jobb, mint Cruise :).

#3120 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:05

Idézet: alvaro - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 17:02

de milyen jol lehetett azt a propellert utana hozzajuk vagdalni :D

kedvenceim egyebkent a béléstest, ami kompakt, nem zavarja a kilatast, megis nehez :cool:, radiator (ellentmondast nem tűrő fegyver :D), de az ijat is szeretem - ez valami tunde orokseg, némi technokratizmussal keverve :cool:

Az én favoritom:

Kép

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »