HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#3261 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 14. 14:37

Mindig elfelejtettem megkérdezni, de egyre jobban zavar, hogy a hangfalaim(stereo) fordítva szólnak a HL2-nél különösen zavaró. Gondolom a windowsban kell állítani csak nem találtam meg, hogy hol! Help!

Szerkesztette: Oli35 2005. 01. 14. 14:37 -kor

#3262 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 14:47

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 14:37

Mindig elfelejtettem megkérdezni, de egyre jobban zavar, hogy a hangfalaim(stereo) fordítva szólnak a HL2-nél különösen zavaró. Gondolom a windowsban kell állítani csak nem találtam meg, hogy hol! Help!

Én magam még nem láttam ilyen lehetőséget a Windowsban. Lehet, jobban jársz, ha összeforrasztasz magadnak egy fordítót :).

#3263 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 14:50

Vagy kicseréled őket :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3264 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 14:55

:p Most viccen kívül...Mikor jobb oldalamon beszélnek a bal hangszóró szól. Nem barkács dugók, komoly hifi(fülhallgatóval is ugyanez). Semmi 5let? Tudom, kicsit :offtopic: .... :D

Szerkesztette: Oli35 2005. 01. 14. 15:01 -kor

#3265 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:10

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 14:55

:p Most viccen kívül...Mikor jobb oldalamon beszélnek a bal hangszóró szól. Nem barkács dugók, komoly hifi(fülhallgatóval is ugyanez). Semmi 5let? Tudom, kicsit :offtopic: .... :D

ha komoly hifi, akkor feltudod cserélni a jobb/bal oldalt, legrosszabb esetben a hangfalak kábelezésénél.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#3266 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:17

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 14:55

Ahogy kAy is mondta, maximum a két RCA kábelt kell felcserélni :D. De hogy fejhallgatón is ez van :think:... nem ülsz háttal a monitornak? :D

Szerkesztette: Jim DiGriz 2005. 01. 14. 15:18 -kor

#3267 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:27

Idézet: kAy - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 16:10

ha komoly hifi, akkor feltudod cserélni a jobb/bal oldalt, legrosszabb esetben a hangfalak kábelezésénél.

Végül is ez is egy megoldás...Komolyabban utánanézek a hétvégén, mert a fülhallgatót is a hifiről szoktam használni, kipróbálom direktbe a gépbe, így rögtön kiderül a hiba :omg:

Ha felcserélem a kábelezést akkor DVD nézéskor lesz fordítva(ez egy DVD-s Philips 5.1 Hifi: FW-D5)

:respect:

#3268 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:35

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 15:27

Ha felcserélem a kábelezést akkor DVD nézéskor lesz fordítva(ez egy DVD-s Philips 5.1 Hifi: FW-D5)

akkor most hogy is van ez a stereo dolog?  :think:
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#3269 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:39

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 13:37

milyen hangkártyád van? mert bizonyos hangkártyák szoftvereiben beállítható vmi ilyesmii hogy reverse stereo, de még a régebbi játékokban is bennevolt, ha jól Mléxem akkor még anno a hl1 is rendelkezett ilyesmivel :think:
nézz körbe a játékba az audio fülnél, hátha..
Kép

Xfire profil

LordRolee

#3270 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:43

Rendbe teszem a dolgokat: Adott egy Philips FW-D5  5.1 minihifi DVD-vel, de az 5.1 csak DVD módban :( műkszik ezért stereoban használom RCA-val van összekötve a számgéppel.  Erről szól a fülhallgható is.

Egy gond, ami a HL2-nél zavaró, hogy a bal hangszóróból a jobbról jövő hangok szólnak és fordítva!

Hangkártya: alaplapi AC'97, eredeti driverrel, a HL2 audió résznél nincs ilyesmi beállítási lehetőség.

Szerkesztette: Oli35 2005. 01. 14. 15:46 -kor

#3271 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 16:33

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 15:43

Rendbe teszem a dolgokat: Adott egy Philips FW-D5  5.1 minihifi DVD-vel, de az 5.1 csak DVD módban :( műkszik ezért stereoban használom RCA-val van összekötve a számgéppel.  Erről szól a fülhallgható is.

tehát ez egy dvd lejátszóval kombinált erősitő, ami a saját hangját 5.1-ben nyomja ki, de lehet rákötni külső stereo hangforrást?

mert akkor a gépből jövő kábelpárt kell csak megcserélned, és jók is vagyunk.

#3272 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 10:29

Ezen a pályán elakadtam. :( Sikerült felmentem a középső állványzatra, azonban a legfelső létra mintha le van törve, hogyan tovább? :eek: Egyébként frankó nagyon hasznos az utolsó fegyver. ;) Pl. ha rádobom oda, ahol sok rendőrök vannak, máris ott gyilkolnak a nagy rovarok (Csillagközi invázió filmbeli hasonmás), a jobb gomb pedig a hívógomb. :) Már nem az ellenség ők.  :up: Szóval csak a hogyan tovább tippet kérem.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1105781374.jpg

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3273 Felhasználó inaktív   andreinstein 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 10:57

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 10:29

Ezen a pályán elakadtam. :( Sikerült felmentem a középső állványzatra, azonban a legfelső létra mintha le van törve, hogyan tovább? :eek: Egyébként frankó nagyon hasznos az utolsó fegyver. ;) Pl. ha rádobom oda, ahol sok rendőrök vannak, máris ott gyilkolnak a nagy rovarok (Csillagközi invázió filmbeli hasonmás), a jobb gomb pedig a hívógomb. :) Már nem az ellenség ők.  :up: Szóval csak a hogyan tovább tippet kérem.

asszem a képtől jobbra fel kell ugrálni a köveken, és ott lesz egy zombi, gravity gun-nal lelövöd a zombi mellet lévő deszkát ameddig el nem jutsz a létráig.

#3274 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 11:10

Idézet: kAy - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 17:33

tehát ez egy dvd lejátszóval kombinált erősitő, ami a saját hangját 5.1-ben nyomja ki, de lehet rákötni külső stereo hangforrást?

mert akkor a gépből jövő kábelpárt kell csak megcserélned, és jók is vagyunk.

Ez egy minihifi, csak a kazetta helyén DVD lejátszó van. Van két nagy sztereó hangfal és három kis hangfal. Van ugy Aux, Tuner, Cd, éd DVD mód. Ha az 5.1 gombra nyomok azt modja: Only DVD, ezért sztereoban használom! Philips FW-D5

Este megnéztem a hifivel van gond, ha a fülest a gépbe dugom, ott jól szól. Az RCA jól van benn: a fekete a feketében a piros a pirosban, a hangszórók is jól vannak bekötve: a jobboldali az "R"-ban a bal az "L"-ben. Ez hogy a francba lehet???? A megoldás gondolom, hogy megcserélem a RCA-t, és nem a hangfalbekötést. Mindenesetre fura... :think:

Szerkesztette: Oli35 2005. 01. 15. 11:21 -kor

#3275 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 11:34

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 11:10

A megoldás gondolom, hogy megcserélem a RCA-t, és nem a hangfalbekötést. Mindenesetre fura... :think:

lehet ám a kábel is rossz, ezért ne dőlj a kardodba. :)

#3276 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 11:39

Idézet: kAy - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 12:34

lehet ám a kábel is rossz, ezért ne dőlj a kardodba. :)

Igazad van, veszek egy másikat :) Thx

#3277 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 13:33

Jááááááááááj!!!! :Đ

Vajon él még, amikor.... :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1105792433.jpg

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3278 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 17:04

Idézet: andreinstein - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 11:57

asszem a képtől jobbra fel kell ugrálni a köveken, és ott lesz egy zombi, gravity gun-nal lelövöd a zombi mellet lévő deszkát ameddig el nem jutsz a létráig.

Azt már megtörtént, csak az átkozott második létra nincs meg vagy letörve! :reklamacio:

#3279 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 17:42

menj amerre tudsz! Ne akarj nagyon 1 irányba menni, mindig arra menj amerre el tudsz menni. Márpedig ott jobbra a szirteken kell menni ha jól emlékszem.
In Flames We Trust

#3280 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 19:58

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 18:42

menj amerre tudsz! Ne akarj nagyon 1 irányba menni, mindig arra menj amerre el tudsz menni. Márpedig ott jobbra a szirteken kell menni ha jól emlékszem.

Nahát! :D Az a szakadékon keresztül már egyszer próbáltam átugrani és lezuhantam és nem tűnik ez a megoldásnak, azért mentem tovább. És mégegyszer átugrottam és bevált. :think: :) Köszi. ;)

Mellesleg utálatos a memóriahibás üzenetek. :mad: Sajnos ilyen a KG-7 alaplap, azzal nincs mit javítani, megfontolnám az olcsó cserére. :(

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó