HWSW Informatikai Kerekasztal: Boot screen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Boot screen boot hiba

#1 Felhasználó inaktív   cselok 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 10:04

Sziasztok!

A következő problémám lenne. Nemrégiben telepítettm egy WinXp-t egy olyan gépre amin egy win98 c-n és egy WinXp d-n volt telepítve.Természetesen mindkét partícíót formáztam NTFS fájlrendszerüre, és c-re visszatelepítettem a WinXp-t és megmaradt a bootscreen. Kíírja egymás alá kétszer hogy Windows Xp profesional - magyar és ha az elsőt választom akkor elindul az xp ha a másodikat akkor kiír egy hibaüzenetet, és ezt a bootscreent nem tudom egyszerűen sehogy letörölni. Kérdésem lenne hogy ezt meg tudnám-e szüntetni a windowsban vagy biosból valahogyan.
Köszi. :confused:

#2 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 10:16

Idézet: cselok - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 10:04

Sziasztok!

A következő problémám lenne. Nemrégiben telepítettm egy WinXp-t egy olyan gépre amin egy win98 c-n és egy WinXp d-n volt telepítve.Természetesen mindkét partícíót formáztam NTFS fájlrendszerüre, és c-re visszatelepítettem a WinXp-t és megmaradt a bootscreen. Kíírja egymás alá kétszer hogy Windows Xp profesional - magyar és ha az elsőt választom akkor elindul az xp ha a másodikat akkor kiír egy hibaüzenetet, és ezt a bootscreent nem tudom egyszerűen sehogy letörölni. Kérdésem lenne hogy ezt meg tudnám-e szüntetni a windowsban vagy biosból valahogyan.

Legközelebb az MBR-t is írasd át az új partíció létrehozásával párhuzamosan. "FDISK /MBR", ha jól emlékszem.
Elköltöztem :-)

#3 Felhasználó inaktív   zoli.. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 10:26

Idézet: cselok - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 9:04

Sziasztok!

start menü -> vezérlőpult -> rendszer -> speciális -> indítás és helyreállítás beállítások -> szerkesztés.

itt töröld ki aíz utolsó sort,mjd mentsd el a file-t. Ha mindent így csinálsz,jó lesz.

#4 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:00

Idézet: zoli.. - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 10:26

start menü -> vezérlőpult -> rendszer -> speciális -> indítás és helyreállítás beállítások -> szerkesztés.

itt töröld ki aíz utolsó sort,mjd mentsd el a file-t. Ha mindent így csinálsz,jó lesz.

Hasonló problémát sikerűlt orvosolnom az általad leírtakkal!
Köszi! :respect:

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó