Oldal 1 / 1
IRC-n keresztül tölthető fileok oldala
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:23
Tudom, hogy nem ide paaszol ez a topic, de annó volt egy oldal, amin az irc-n keresztül tölthető fileokat tartalmazta, és ha volt a gépeden irc kliens, egy kattintásra meg is találta őket.... Hasonló a torrentes www.filelist.org -hoz. Kérem, aki tudja, mondja el mi a címe....
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:28
Most nem az volt a kérdés, hogy legális e vagy sem, hanem mi az oldal címe? egyébként meg hogy legális e vagy sem az attól függ, mit töltesz le..... van ott sok nem illegális cucc is... csak egy web oldal címe kellene, de akárhogy is erőltetem az agyam, nem jut eszembe...
Elküldve: 2004. 11. 17. 12:52
Azzal kezdtem, mielőtt ide írtam, de nem találtam meg vele....
Elküldve: 2004. 11. 18. 08:27
Idézet: Dchris - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 13:23
Tudom, hogy nem ide paaszol ez a topic,
ezt sosem fogom megérteni, akkor miért ide nyitottad?
egyébként kérdésedre a válasz: ircspy.com, isohunt.com, xdccsearch.com, packetnews.com
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2004. 11. 18. 09:12
Idézet: qnadam - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 7:27
ezt sosem fogom megérteni, akkor miért ide nyitottad?
egyébként kérdésedre a válasz: ircspy.com, isohunt.com, xdccsearch.com, packetnews.com
Köszi a választ, örök hála Neked!
Hogy miért ide nyitottam? Hova nyitottam volna? Hova járnak a legtöbben hasonló témakörben? Nézd meg és gondolkozz...
Elküldve: 2004. 11. 18. 09:21
nincs mit 
amúgy szerintem vagy a Hálóvilágba passzolt volna, vagy a Szigeten a Keresek és segítek topikba
mindegy, előfordul

amúgy szerintem vagy a Hálóvilágba passzolt volna, vagy a Szigeten a Keresek és segítek topikba

mindegy, előfordul

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
Elküldve: 2004. 11. 18. 09:46
Dchris, ha pedig te gondolkoztal volna, akkor az ADSL csomagvaltozas varhato? topicba irtad volna, hiszen annak van a legnagyobb forgalma

Téma megosztása:
Oldal 1 / 1