Hali...
Olvasgatva a topic -ot, tegnap ravettem magam, es megneztem a Gyoziket.
Picit meredt kepem maradt, es rogton a taviranyito utan nyultam. Nem, meg nem kapcsoltam el, csak a hangerot csokkentettem... "EZEK" NEM TUDNAK NORMALIS HANGERON BESZELGETNI...
Az mar meg sem lepett, hogy nincs semmi lenyegi tortenes a musorban, de azert picit elgondolkoztatott...
Amit lattam (delelott elndul, lofral a varosban, kis kondi, kis fodrasz, stb, stb...) eletvitel tetszett
Nem, nem irigylem, biztos megdolgozott erte, de akkor miert probaljak meg evvel burkoltan gerjeszteni a rasszizmust az orszag "birkaiban"? Nah mindegy, koltoi kerdes...
Na, ha meg a mazochizmusbol nem volt eleg, reklam kozbe atkapcsoltam a cool -ra (nem reg fedeztem fel, hogy nalunk is jon

), ahol hosszannezes utan felfedeztem, hogy ez az a Majkas musor, amit fentebb taglaltatok... Piszkos bugyikat gyujtottek, es fogdostak oket... Latom megtalaltak az egyenek a maguknak valo temat

De elnezve oket, onbizalommal tolt el, hogy meg en is lehetek mediasztar

(na jo, ez nem igaz, sajnos nehany eve szembesultem nehany dologgal, ami miatt ebbe a belterjes tarsulatba bekerulni nagyon nehez, de az mar erosen mas tema... na meg mas teszta, hogy nem is all szandekomban

)