HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#2091 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:59

Idézet: Litium - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 14:51

Látod mekkorát tévedsz..... Bombázó kis p**na vagyok és tanga bugyiban fogok flipperezni...

amúgy meg olyan szó hogy hari nincse. A Magyar nyelv ismeri a ne haragudj a bocsánat, az elnézést elnök úr kifejezést :D

Akkor lehet en kovetkezem utannad nyelvujito szerepkorben? ;)

...es a golyok a farpofak kozott fognak cikazni? :p

u.i.
Tanga tul sokat mutat, francia kis csipkes szerintem jobb... Jotanacskent, jobban is elfedi a hibakat, es megfelelo valasztas eseten elonyosen befolyasolja a domborulatok formajanak latszatat! ;)

Szerkesztette: Vertigo 2005. 03. 17. 14:03 -kor

#2092 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:29

Én vagyok a nyelvújjító...ez az én küldetésem

#2093 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:55

Nézitek most a Balázs showt? Olyan hülye csaj volt benne... egyszerüen nem hiszem el, hogy ilyen létezik. Vagyis nem akarom elhinni. Bár lehet hogy kamu... de ha kamu, akkor is nagyon hülyének kell lennie ennek a lánynak ha ilyet elvállal...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2094 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:00

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:55

Nézitek most a Balázs showt? Olyan hülye csaj volt benne... egyszerüen nem hiszem el, hogy ilyen létezik. Vagyis nem akarom elhinni. Bár lehet hogy kamu... de ha kamu, akkor is nagyon hülyének kell lennie ennek a lánynak ha ilyet elvállal...

Kamu. Már jelentkezéskor megkapod a szöveget,és a karaktert,amit el kell játszanod. A keresztnevük igazi,de a többi mind kamu.

#2095 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:05

Szerencsére én nem néztem. :)

---

MI a vélemény erről az Aranycsirkéről, vagy miről, már nagyon unom  a reklámját...?

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 21. 17:05 -kor

#2096 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:08

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 18:05

Szerencsére én nem néztem. :)

---

MI a vélemény erről az Aranycsirkéről, vagy miről, már nagyon unom  a reklámját...?

nem sok.
a kereskedelmi csatornáknak kötelezően kell támogatniuk a magyar filmkészítést stb.
ezt eddig nem igazán tették meg. perelik is őket.

rtl rájött, hogy ha már úgy is támogatni kell, akkor csináljunk belőle egy nagy showt :)

ennyi :)

a többi körítés.

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2097 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:13

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:00

Kamu. Már jelentkezéskor megkapod a szöveget,és a karaktert,amit el kell játszanod. A keresztnevük igazi,de a többi mind kamu.

Akkor még van remény :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2098 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:34

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 18:00

van aki ezt még nem tudta? :p

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2099 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:50

Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 20:34

van aki ezt még nem tudta? :p

tasp

Van,azért válaszoltam neki.  ;)

#2100 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 20:29

Na azért nem kell hülyének nézni :) Persze hogy hallottam erről, de mivel nem voltam ott személyesen, ezért nem lehetek benne biztos.
Ti biztosak vagytok benne? (olyantól hallottátok aki szerepelt?)

#2101 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 09:03

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:00

Vesszo utan szokoz... az en helyesirasom is borzalmas, de ezt azert eleg nehez elteveszteni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2102 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 09:13

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 20:29

Na azért nem kell hülyének nézni :) Persze hogy hallottam erről, de mivel nem voltam ott személyesen, ezért nem lehetek benne biztos.
Ti biztosak vagytok benne? (olyantól hallottátok aki szerepelt?)

Vegyes érzéseim vannak, mert láttam már hajléktalan narkós fiatalokat is szerepelni asszem pont ebben a "műsorban" és ők tényleg ott szoktak kéregetni a Margit hídnál, szóval van benne igazi történet is az tuti.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2103 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:29

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 10:03

Vesszo utan szokoz... az en helyesirasom is borzalmas, de ezt azert eleg nehez elteveszteni.

Samott

:think: :bolond:
Feltételezed,hogy nem volt szándékos?
Mégis melyik hülye tartja a vessző után szóközt helyesírási szabálynak? Mutasd meg a helyesírási szótárban,jó? Csak mert a Word aláhúzza,ha nem teszel szóközt a vessző után,attól még nem helyesírási szabály.
Ha pedig tényleg borzalmas a helyesírásod,ahogy állítod,akkor foglalkozz a saját helyesírási problámáiddal. Mindenki söprögessen a saját portája előtt.

#2104 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:50

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 15:29

:think: :bolond:
Feltételezed,hogy nem volt szándékos?
Mégis melyik hülye tartja a vessző után szóközt helyesírási szabálynak? Mutasd meg a helyesírási szótárban,jó? Csak mert a Word aláhúzza,ha nem teszel szóközt a vessző után,attól még nem helyesírási szabály.
Ha pedig tényleg borzalmas a helyesírásod,ahogy állítod,akkor foglalkozz a saját helyesírási problámáiddal. Mindenki söprögessen a saját portája előtt.

:offtopic:

Ez nagyon gaz... bocsi hogy szoltam, csak rossz ranezni arra amit irsz... meg sehol mashol nem lattam, hogy igy irtak volna... pedig eleg sokat olvasok (tudod: ujsagok, konyvek... ott is mindig tesznek szokozt a vesszo utan... de biztos ok a hulyek ;)). Akkor neked ettol most stilusod van, vagy mi?

Szerk: majd kinovod, ne aggodj. ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 03. 22. 15:52 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2105 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:56

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 16:50

:offtopic:

Ez nagyon gaz... bocsi hogy szoltam, csak rossz ranezni arra amit irsz... meg sehol mashol nem lattam, hogy igy irtak volna... pedig eleg sokat olvasok (tudod: ujsagok, konyvek... ott is mindig tesznek szokozt a vesszo utan... de biztos ok a hulyek ;)). Akkor neked ettol most stilusod van, vagy mi?

Szerk: majd kinovod, ne aggodj. ;)

Samott

Talán mert az újságok cikkeit is Wordben írják?  :think:
Nem,nem hiszem azt hogy ettől van stílusom,csak jól tudom,hogy nem helyesírási hiba,de még ha az lenne,akkor sem lenne jogod rámszólni miatta. Erről ennyit.

#2106 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:58

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA
A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI
TIZENEGYEDIK KIADÁS
MÁSODIK (VÁLTOZATLAN) LENYOMAT

AZ ÍRÁSJELEK

239. Az írásjelek szerepe kettős. Részben a mondatok szerkezetét, tagolódását, részeik-részleteik egymáshoz kapcsolódását tükrözik, részben némiképpen a beszédnek betűkkel ki nem fejezhető sajátságaira, a hanglejtésre és a beszédbeli szünetekre utalnak.
Az írásjelek használatának szabályai általában a nyelvtani viszonyokhoz igazodnak. Ezeknek a keretein belül egyazon esetre sokszor több, egyaránt helyes megoldás kínálkozik. Ilyenkor azt az írásjelet kell választani, amelyikkel mondanivalónkat a lehető legteljesebben tudjuk érzékeltetni. Az írásjelek változatos és kifejező használata fontos eszköze az értelmileg és érzelmileg egyaránt árnyalt közlésmódnak, ezért csak szépíróktól fogadható el – egyes esetekben, tudatos eljárásként – az írásjelek részleges vagy teljes mellőzése.
Az írásgyakorlatban használt sok írásjel közül a legfontosabbak: a pont (vö. 240–242., 256., 264., 266–267., 271., 278., 290., 293–297., 299.) a kérdőjel (vö. 240–242., 250., 256., 266.), a felkiáltójel (vö. 240–242., 250., 253., 256., 266.), a vessző (vö. 96., 100., 243., 247–255., 260–261., 274.), a kettőspont (vö. 245., 248., 256., 268–269.), a pontosvessző (vö. 244., 247.), a gondolatjel (vö. 246., 248., 250–252., 256., 258–259.), a zárójel (vö. 248., 250–252., 271.), az idézőjel (vö. 256–257., 272–273.), a kötőjel (vö. 262., 265., 270., 275., 281., 296–297., 299.), a nagykötőjel (vö. 263.). Az egyéb írásjelek közül a gyakoribbakat egy összefoglaló pont tartalmazza (vö. 275.).
Az írás tagolásában fontos szerep jut a szóköznek is. Szóközt hagyunk a szavak, valamint az írás-jel-lel lezárt mondatok és tagmondatok között, a zárójelek és az idézőjelek közé foglalt közlési egységek előtt és után, a gondolatjel előtt és után stb. Nincs viszont szóköz a pont, a kérdőjel, a felkiáltójel, a vessző, a kettőspont, a pontosvessző előtt, továbbá a kötőjel és a nagykötőjel két oldalán; a kezdő zárójel és idézőjel hozzátapad az utána következő, a berekesztő zárójel és idézőjel pedig az előtte álló szóhoz stb. (Hogy mikor kell szóközöket hagyni, annak részletkérdéseit gépírási szabványok és tipográfiai előírások tartalmazzák.)
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#2107 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:01

Viszont SMS-ben ezek a szabalyok nem kotelezo jelleguek  :D

Amugy, respect!
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#2108 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:02

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 15:56

...csak jól tudom,hogy nem helyesírási hiba,de még ha az lenne,akkor sem lenne jogod rámszólni miatta. Erről ennyit.

Miert ne lenne jogom szolni? Felhivtam a figyelmedet egy konnyen javithato helyesirasi hibara... Salgó Béla beszurta a szabalyzatot eleg egyertelmu. Persze ettol fuggetlenul meg irhatsz hibasan is... de azert illik legalabb megprobalni helyesen irni. Es nem lehulyezni aki segiteni akar neked... ;)

Szerk: Ez talan segit megerteni...

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 03. 22. 16:08 -kor

#2109 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:08

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 17:01

Viszont SMS-ben ezek a szabalyok nem kotelezo jelleguek  :D

Amugy, respect!

Igen, ott kifejezetten sok szépíró van. :)
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#2110 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:42

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 17:02

Miert ne lenne jogom szolni? Felhivtam a figyelmedet egy konnyen javithato helyesirasi hibara... Salgó Béla beszurta a szabalyzatot eleg egyertelmu. Persze ettol fuggetlenul meg irhatsz hibasan is... de azert illik legalabb megprobalni helyesen irni. Es nem lehulyezni aki segiteni akar neked... ;)

Szerk: Ez talan segit megerteni...

Samott

Szomorú,hogy azt képzeled,jogod van más emberek hozzászólásaidban helyesírási hibát keresgélni.

Salgó Béla tényleg beszúrta a szabályzatot:

Idézet

Az írás tagolásában fontos szerep jut a szóköznek is. Szóközt hagyunk a szavak, valamint az írás-jel-lel lezárt mondatok és tagmondatok között, a zárójelek és az idézőjelek közé foglalt közlési egységek előtt és után, a gondolatjel előtt és után stb. Nincs viszont szóköz a pont, a kérdőjel, a felkiáltójel, a vessző, a kettőspont, a pontosvessző előtt, továbbá a kötőjel és a nagykötőjel két oldalán; a kezdő zárójel és idézőjel hozzátapad az utána következő, a berekesztő zárójel és idézőjel pedig az előtte álló szóhoz stb. (Hogy mikor kell szóközöket hagyni, annak részletkérdéseit gépírási szabványok és tipográfiai előírások tartalmazzák.

Elárulnád,ebben hol van az,hogy a mondaton BELÜL,vessző UTÁN szóközt kell hagyni?

Idézet

Es nem lehulyezni aki segiteni akar neked...

Nem szorulok a te segítségedre,főleg helyesírási szempontból nem. Ahogy mondtam, mindenki a saját portája előtt söprögessen,a saját maga pallérozásával/fejlesztésével legyen elfoglalva,ahelyett,hogy másokban keres hibát. Mellesleg érdekes,hogy a hozzászólás érdemi részéhez nem szólsz hozzá/nem szállsz vele vitába,csak a helyesírásba kötsz bele. Az ilyen szemléletű fórumozókkal én nem állok le vitatkozni,hadd éljék ki magukat a szánalmas helyesírási topikjaikban,ha nekik az okozza az élvezetet.  :bolond:

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.