idézet:
Ezt írta richi:
Én tegnap a Megasztárt néztem a tövökettőn...Most azt nem értem mit keres egy Soma a Presser mellett mint zsüri???? :confused: Ki ez a nő? Cd-je jelent meg, megtöltötte a Bs-t?Szóval komolyra fordítva ugye a titulusa énekesnő, de valaki hallotta már énekelni?
Én el tudtam volna képzelni inkább egy Énekesnőt! helyette...[/quote]
márpedig ő ÉNEKESNŐ is.
és még sok egyéb dologhoz ért, itt, mint a jazz képviselőjét láthatod.
elvégre igen sok műfajban indulnak a "sztárjelöltek".
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:29
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:30
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
De szinkronügyben azt hiszem a Viasat3 vitte el a pálmát, mikor a Star Trek Voyager 7. szériáját egy román szinkronstúdióval csináltatta.![]()
Jó nagy balhé lett belőle, még az újságok is foglakoztak vele. Valami óborzalom volt. A ST rajongók szinte fizikai fájdalmat éreztek kinjukban a szinkron hallatán.
[/quote]
a tv2-s JAG-ban is erős szinkronváltás volt a nyár végén.
Elküldve: 2003. 11. 20. 08:01
idézet:
Ezt írta Sztee:
Én csak azt nem tudom, hogy egyes emberek hol a bánatban hagyták az önkritikájukat. :confused:
Én is jártam zeneiskolába, mégsem állok ki a placcra énekelni. Abból csak borzalom lenne
[ 2003. november 19.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Éppen ez teszi szórakoztatóvá a műsort....
![]()
Elküldve: 2003. 11. 25. 08:58
Elküldve: 2003. 11. 25. 09:07
idézet:
Ezt írta Litium:
...Bekapcsoltam a TV-t, no mondom magamban szépen elalszom be, is fordultam...[/quote]
Hát nem tudom... én alvás előtt, inkább kikapcsolni szoktam a TV-t...![]()
Elküldve: 2003. 11. 25. 09:15
idézet:
Ezt írta omega81:
Hát nem tudom... én alvás előtt, inkább kikapcsolni szoktam a TV-t...[/quote]
ÓÓÓ nekem vannak kedvenc alvós műsoraim...Napnyugta, Mónika só,az egész komplett ATV
[ 2003. november 25.: Litium szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 25. 09:22
idézet:
Ezt írta Litium:
ÓÓÓ nekem vannak kedvenc alvós műsoraim...Napnyugta, Mónika só,az egséz komplett ATV
[/quote]
A "Nunika só" alatt sörözni szoktam![]()
Elküldve: 2003. 11. 25. 09:53
Sajnos lemaradtam
Elküldve: 2003. 11. 25. 10:03
a tv2 hiradojat jobban kedvelem, meg a jo estet magyarorszagot!. Ami viszont a tv2 abszolut negativuma, elo kapcsolat vkivel vagy beszelgetes a studioban meg sose volt olyan, hogy megvartak volna a musorvezetok a mondatok veget. mindig belepofaznak, megszakitjak a mondatot. Egyszer meg a musorvezetobe belefolytotta az illeto a szot, hogy befejeznem a mondatot. kellemetlen volt.
idojarast kihagyom, nekem itt az operan oldalt van az omsz hotbarja
A filmek: rohadt reklamok. Nem ertem, hogy mert kell 30-40 percenkent megszakitani 15 percnyi reklammal
sorozatok: az rtlen a west wind (magyarul azt hiszem, hogy az elnok emberei a cime) amit erdemes nezni, csak nagyon keson van. Volt amikor negyed kettokor kezdodott
nyilvan a latin amerikai retteneteket megse nezem, menekulok ki a szobabol. egy ilyen musort belehet preselni ugy 30percbe, de akkor senki nem venne meg.
A totalcar: a ket allat, nagyon jok, mindig van valami erdekes kocsijuk, amit bemutatnak. Helyenkent igencsak felelmetes a dumajuk
Elküldve: 2003. 11. 27. 18:03
idézet:
Ezt írta Litium:
Katalin biró nő !!!!!!!![]()
![]()
![]()
[/quote]
Jujjj hát ez denagyonrosssz!!! Huszadrangu színészpalántákkal eljátszott cirkusz az egész. Há' de gyenge istenem.
A topichoz:
Amit az RTL-klub-ban utálok, hogy pofátlanul kivágnak egy csomó részt a filmekből, amit nem értek, hiszen kirakják a 18-as karikát és mégis kivágják a durva részeket, minek akkor az egész? :confused: A Tv2-t még nem kaptam rajta kivágáson. Az mtv1-en láttam egy érdekeset, hétvégén délután kapcsolgatok erre az mtv1-re tévedve egy pamlagon kifeküdve egy lengén öltözött hölgy hever és telefonál, valami brazil sorozat gondolom, már kapcsolnék el mikor, hoppá a hölgy felült és a lendülettől a köntös szétnyílva, az intimitás rejtekéből a néző elé tárta a bájait, sehol egy karika a képernyőn, korhatár nélküli volt és ez kb 16:00 magasságában, na mondom ez nem semmi. Szerintem rohadtul nem szokták végig mazsolázni a sorozatokat, hogy hol vannak benne korhatáros dolgok.
Rtl&Tv2: ez a két csatorna túlzásba viszi a versengést, megfigyelhető, hogy amelyiken valami új műsor sikeres lesz, pár hét és megjelenik a másikon ugyanolyan alap koncepcióval csak más néven, koppintanak rendesen egymásról. Az is király, hogyha esti filmnek v.mi xar b kategóriás akciófilm van mondjuk a tv2-n, akkor biztos, hogy az RTL-en is xar megy, de ha valami csúcsszuper mozisiker van, például swarczi film, akkor a másikon mondjuk stallone.
Legszimpibb sorozatok szerintem a viasat3-on mennek, Szeretünk Raymond, Férjek Gyöngye, Rém rendes ezek mind poénos szösszenetek. Szerintetek?
Üdv: Dan
Elküldve: 2003. 11. 27. 19:05
A mostani viasat3 nagyot dobott a BL meccsekkel. Kicsit olyan most a viasat, mint anno a tv3 volt, sok eddig nem vetitett sorozatokkal frissules a szuk nezhetosegi skalan, es remelem, hogy fog meg javulni a csatorna!
Filmek? nem tudom, hogy honnet szedik a mostani filmeket, de egyik rosszabb, mint a masik. Amikor elindult ez az egesz kereskedelmi buli, egesz jo sorozatok voltak, pl a kameleon, a cobra, vagy a "kennedy urkozpont jelentkezik".ja meg a jag.
Egyebkent meg senki ne varjon ertekes musorokat egy kereskedelmi csatornatol, mert azok nem arra vannak. Bar jollehet, jo lenne, ha lenne nehany ertekes musor, de nincs. Mint tudjuk, arra nincs penz.
Elküldve: 2003. 11. 27. 19:16
idézet:
Ezt írta td:
Rtl&Tv2: ez a két csatorna túlzásba viszi a versengést, megfigyelhető, hogy amelyiken valami új műsor sikeres lesz, pár hét és megjelenik a másikon ugyanolyan alap koncepcióval csak más néven, koppintanak rendesen egymásról.[/quote]
Ez mind igaz a tv2-re... rengeteg musoruk szimpla masolat. De mit koppintott az RTL mostanaban a tv2-rol?
Samott
Elküldve: 2003. 11. 27. 19:19
A sorozatokról a Viastaon már írtam, nekem tetszik a CSI, Angel, néha jó a Millenium és az X-akták, de abból csak a poénos részek. Néha egy kis Rém rendes, a másik két sorozat, a Raymond és Férjek gyöngye néha picit erőltettnek tűnik.
Tv2-n és RTLK-n már semmilyen nézhető sorozat nincs szerintem. A Jagnek megkopott a fénye, a Stargate (van még?) jó volt, vannak kifejezetten kellemes részei. Amiket mindig néztem, de megmagyarázhatatlan okokból későn adták és aztán összevissza, míg végül levették az a Sopranos és a Brimestone volt. Az Elnök embereitől a frász kitör, kerülöm messzire.
Daihelyon
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2003. 11. 28. 06:54
Balázs
Aktív
Barátook közt
Szeress most
Elküldve: 2003. 11. 28. 10:45
idézet:
Ezt írta Samott:
Ez mind igaz a tv2-re... rengeteg musoruk szimpla masolat. De mit koppintott az RTL mostanaban a tv2-rol?
Samott[/quote]
Hát nem mostanában volt, de a bb-t koppintotta a valóvilággal, szvsz.
Elküldve: 2003. 11. 28. 11:09
Én szívesen néznék sorozatok közül egy kis sliders-t régen ment, egész jól elszórakoztunk rajta. Na meg a megboldogult tv3 levetett sorozatai, mint végtelen határok (ezt a tv2 egy ideig, valamikor éjfél után nyomatta szerdán vagy csütörtökön) De olyan időpontban persze, hogy nem nézi senki.
Elküldve: 2003. 11. 28. 12:27
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mégis a vv volt a siker és a bb a bukás
Én szívesen néznék sorozatok közül egy kis sliders-t régen ment, egész jól elszórakoztunk rajta. Na meg a megboldogult tv3 levetett sorozatai, mint végtelen határok (ezt a tv2 egy ideig, valamikor éjfél után nyomatta szerdán vagy csütörtökön) De olyan időpontban persze, hogy nem nézi senki.[/quote]
Megy a Sliders a TV2-őn.A 6. résznél járnak. Tényleg jó sorozat volt. A Végtelen határokat is szerettem, olyan X-aktás feelingje volt, de több mondanivalóval és csattanós befejezésekkel.
ui: Egyébként a Sliders addig volt igazán jó, mig a prof szerepelt benne.
[ 2003. november 28.: Brett Shaw szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 11. 28. 14:34
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mégis a vv volt a siker és a bb a bukás
Én szívesen néznék sorozatok közül egy kis sliders-t régen ment, egész jól elszórakoztunk rajta. Na meg a megboldogult tv3 levetett sorozatai, mint végtelen határok (ezt a tv2 egy ideig, valamikor éjfél után nyomatta szerdán vagy csütörtökön) De olyan időpontban persze, hogy nem nézi senki.[/quote]
Ácsi, az első BB sikeresebb volt, mint az első VV, ezt szerintem az RTLKLUB azzal ismerte el, hogy Pongót behívta a VV2-be. Nem kellett volna...
Ja, a Végtelen Határok, a kedvenc sorozatom volt, nammeg a Homály Zóna.
[ 2003. november 28.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 28. 14:42
idézet:
Ezt írta td:
Ácsi, az első BB sikeresebb volt, mint az első VV, ezt szerintem az RTLKLUB azzal ismerte el, hogy Pongót behívta a VV2-be. Nem kellett volna...
Ja, a Végtelen Határok, a kedvenc sorozatom volt, nammeg a Homály Zóna.
[ 2003. november 28.: td szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Igy van. a BB2 meg orisai bukas azokkal a barmokkal. Pongo? khm volt egyszer a balazska musoraban, benedek bacsival meg fekete pakoval, ahol az enektudas volt a topic
Pongo nagy buszken meselte, hogy mar megirta 10 albumanak a szamait
![]()
![]()
, aztan eloadott vmit playbackra, ami elegge szanalmas volt, utemkeses, fahang stb..
gyorsan meg kellett innom 3 felest, hogy tudjak dolgozni rendesen
szal felejtheto ember. Amiben utanozzak egymast az a musorterv folyamatos alakitasa. Most mar szombaton is van legyen on is milliomos, ellensulyozando a tv2 activity-vel.

Súgó
A téma zárva.