Idézet: Assaiki - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 20:40
elozo lapomnal (Epox 8kda3+) 6 sata volt,2 NV es 4 SI,es ment mint a 6 rendesen,non-RAID vinyokkal,szerintem visszalepes,hogyha most ezen a lapon nem megy... egy ilyen fullos lapnak tudnia kene ezt minumum,ha mar raktak ra ennyit... amugymeg csak azert,mert neked nincs szukseged ra,azert meg nem ertelmetlen,szoval megint boduletesen nagy butasagot mondtal...
ha nem mukodne NV ethernet a lapon,akkor te halal nyugodtan tudomasul venned,es atraknad a kabelt a marvellre? es ha az sem mukodne? akkor halal nyugodtan vasarolnal egy lankartyat?
ha igen,akkor tegy igy,engem mar az se erdekel,de ettol meg nyomorek a Silicon Image
es a jogot tovabbra is fenntartom,hogy en dontsem el hol hasznalom a vinyokat,thx hogy megengeded
jah es megvalami,latom meg mindig nem fogtad fel,hogy nem kell 8 vinyo ahhoz,hogy ki legyen hasznalva (meg ha nem is maximalisan) a ket vezerlo,hanem eleg 4 vinyo+1 SATA DVD
UI.: MSI,Plextor,gyart SATA DVD-irokat,a tobbi markat nem tudom
Én értem, hogy mit mondasz, és egyetértek abban, hogy miért ne tudná a sima funkciót is.
Viszont ebben a stílusban nem biztos, hogy sok barátra lelsz itt, nem bánt senki sem, Te se tény úgy.
Üdv, és peace.

Súgó
A téma zárva.