HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? uj alaplap asuseknal Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 13. 10:03

Idézet: PeC - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 10:27

még mindig a változatlan áron adják a boltok, vagy van már valahol egy eldugott hely, ahol szinte ingyen adják?

Nemám... :(

#362 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 12:48

Idézet: PeC - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 9:27

még mindig a változatlan áron adják a boltok, vagy van már valahol egy eldugott hely, ahol szinte ingyen adják?

Csak óvatosan jegyzem meg (mert előttem már elkalapáltak egy embert :D ) ,hogy szerintem a konkurrenciához képest nagyon jó árban van...Igaz én MSI K8N SLI Platinum-ot rendeltem de az asus árban jobban ott van szerintem...Én is csak amiatt döntöttem az MSI mellett mert majd ha jönnek a dual core procik akkor ki akarom préselni belőlük a maxot és az MSI-nek a legjobb a fesz. stab. része...Ezen kívűl és ,hogy az MSI-n integrált SB Live! 24bit van az Asus minden másban jobb! Szal ha valakit nem igazán érdekel a két előbbi dolog akkor az Asus mellett szól a PCI express 1* slotok megléte, a plusz tápcsati az SLI módhoz (amit nem is értek más gyártó mért nem tett a lapra),az NF4 chip ezen az egy lapon nincs útban a VGA-nak SLI módban...Szal szerintem számomra az lenne a tökéletes lap ha az Asus megkapná az MSI fesz. stab. részét és lett volna Soundstorm 2 :)

#363 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 12:58

Idézet: Mekré - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 0:55

Thx a gyors választ :)

Végignyálaztam a topicot...úgy alles zusammen van vmi negatívuma ennek a lapnak (a chipset hűtőjén kívül) ?

:)

Egy negatívum nálam, hogy annyi kábelt, csatit, backpanelt, kiegészítőt adtak hozzá, hogy nem tudom hova tenni őket :D
Csoda, hogy minden belefért a dobozba ;)
k s

#364 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 13:28

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 11:58

Egy negatívum nálam, hogy annyi kábelt, csatit, backpanelt, kiegészítőt adtak hozzá, hogy nem tudom hova tenni őket :D

Milyen procival nyomatod?
MEnnyi lotted lapot?

#365 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 13:37

No akkor még egy kérdés :)

Az oké hogy a PCI-E 16* slotban vagy kettőben :D (aki megengedheti magának) Vga passzol.
Mi a helyzet a többi PCI-E slottal, az 1* és 4* (ha van 4*? nem tudom) , mit lehet egyátalán beletolni? Én nem sok hírt hallottam erről (bár ez nem jelent semmit, mert nem igazán vagyok naprakész...)
Hangkártya, tv tunner or egyéb?  /me :lama:

Szerkesztette: Mekré 2005. 02. 13. 13:38 -kor

#366 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 14:01

Idézet: Mekré - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 13:37

No akkor még egy kérdés :)

Az oké hogy a PCI-E 16* slotban vagy kettőben :D (aki megengedheti magának) Vga passzol.
Mi a helyzet a többi PCI-E slottal, az 1* és 4* (ha van 4*? nem tudom) , mit lehet egyátalán beletolni? Én nem sok hírt hallottam erről (bár ez nem jelent semmit, mert nem igazán vagyok naprakész...)
Hangkártya, tv tunner or egyéb?  /me :lama:

Igazából amik örülni fognak a 4* PCI-E slotnak azok a SCSI RAID kártyák és a video editáló cuccosok :) Másnak nem igazán látom értelmét bennük :) Max. egy jobb hangkártyának mondjuk PCI-E 1* és akkor örülhet ,hogy akkora sávszélességet kapott amit az életben ki nem használ :D

#367 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 14:02

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 12:58

:offtopic:  Nem kellene tápot cserélned???  :reklamacio:  :rolleyes:  :think:

#368 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:25

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 14:28

Milyen procival nyomatod?
MEnnyi lotted lapot?

42
k s

#369 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:29

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 15:02

:offtopic:  Nem kellene tápot cserélned???  :reklamacio:  :rolleyes:  :think:

:-)
Előtte CooLink AP-450DX 400W-os táp volt, valami 25-30e volt.
1 év után felmondta a szolgálatot, és miatta vágtam tönkre a régi gépem, mert annyit szereltem, mire kiderült, hogy az a hibás. Rohadjon meg.

Nem szivesen adok még1x 20e-t egy tápért. Van egy APC szünetmentesem, ami véd a túlfeszültség ellen...
k s

#370 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:35

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 15:29

:-)
1 év után felmondta a szolgálatot, és miatta vágtam tönkre a régi gépem, mert annyit szereltem, mire kiderült, hogy az a hibás. Rohadjon meg.

Nem szivesen adok még1x 20e-t egy tápért. Van egy APC szünetmentesem, ami véd a túlfeszültség ellen...

Ha a táp száll el az ellen nem véd a szünetmentes...Villámtól meg minden tönkre megy... coolinket én soha nem vettem volna meg ,főleg nem annyiért! Azért az árért enermaxot kapsz! Szerintem az nem jó hozzáállás ,hogy régen elszállt egy drága táppal a gépem akkor most veszek olcsót és szart...Főleg nem olyan konfigot hajtanék egy ilyen táppal mint ami neked van...Szal ruházz be egy enermaxba v. valami komolyabb típusba...gyere át a "tápos" topicba az Egyéb hardware részlegen és ott sok jó tápról olvashatsz ami garantáltan nem viszi el a géped...De a coolinket egyébként ott sem szeretik a guruk...

#371 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:41

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:29

:eek:  :eek:  :eek:
van egy 350es coolinkem, nem venned meg 15-20ert? :D
what the fuck is WTF?

#372 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 17:27

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:35

Ha a táp száll el az ellen nem véd a szünetmentes...Villámtól meg minden tönkre megy... coolinket én soha nem vettem volna meg ,főleg nem annyiért! Azért az árért enermaxot kapsz! Szerintem az nem jó hozzáállás ,hogy régen elszállt egy drága táppal a gépem akkor most veszek olcsót és szart...Főleg nem olyan konfigot hajtanék egy ilyen táppal mint ami neked van...Szal ruházz be egy enermaxba v. valami komolyabb típusba...gyere át a "tápos" topicba az Egyéb hardware részlegen és ott sok jó tápról olvashatsz ami garantáltan nem viszi el a géped...De a coolinket egyébként ott sem szeretik a guruk...

Enermax hány év garis?
Csak olyat veszek ami örökgaris. Chieftek-ben láttam olyat.

Egyébként bőven elég ez a 400W-os táp, még a 300-as is elbírná a gépet most...
Ha lesz lóvém veszek valamit talán, de inkább memót veszek, vagy vinyót raid1-be (tükör). Mert vinyóból már 3 szállt 1 éven belül...
k s

#373 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 17:49

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 17:27

Enermax hány év garis?
Csak olyat veszek ami örökgaris. Chieftek-ben láttam olyat.

Egyébként bőven elég ez a 400W-os táp, még a 300-as is elbírná a gépet most...
Ha lesz lóvém veszek valamit talán, de inkább memót veszek, vagy vinyót raid1-be (tükör). Mert vinyóból már 3 szállt 1 éven belül...

Figgy! Volt már chieftech-em és enermaxom is...Enermax a legjobb ez vitathatatlan még ha nem is örök garis akkor is keresztbe lenyeli minden téren a chieftec-et...Egyébként meg úgy tudom örök gari nincs is max. 5 év...Most Super-flower-em van ami ugyan abban a gyárban és gyártósoron készül mint az enermax :) Szerintem ez is jó befektetés...Bruttó 23K egy 550wattos...SZVSZ ez még SLI-hez is bőven elég tartalékkal rendelkezik...

#374 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 19:39

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 18:49

Figgy! Volt már chieftech-em és enermaxom is...Enermax a legjobb ez vitathatatlan még ha nem is örök garis akkor is keresztbe lenyeli minden téren a chieftec-et...Egyébként meg úgy tudom örök gari nincs is max. 5 év...Most Super-flower-em van ami ugyan abban a gyárban és gyártósoron készül mint az enermax :) Szerintem ez is jó befektetés...Bruttó 23K egy 550wattos...SZVSZ ez még SLI-hez is bőven elég tartalékkal rendelkezik...

Super-Flower???
Sose hallottam. Mennyi gari van rá? És mit moddoltál rajta? hogyhogy 550W-os? csak 480,530,570-es van.

Ja és halk? Mert a 14cm-es venti jó nagynak tűnik :-)
Tetszik a táp. Bár kétlen hogy Mo-n kapható.

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 02. 13. 19:43 -kor

k s

#375 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 16:24

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 19:39

Super-Flower???
Sose hallottam. Mennyi gari van rá? És mit moddoltál rajta? hogyhogy 550W-os? csak 480,530,570-es van.

Ja és halk? Mert a 14cm-es venti jó nagynak tűnik :-)
Tetszik a táp. Bár kétlen hogy Mo-n kapható.

Bár ez már picit off, de aszem a flashpointban van.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#376 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 18:25

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 12:48

Csak óvatosan jegyzem meg (mert előttem már elkalapáltak egy embert :D ) ,hogy szerintem a konkurrenciához képest nagyon jó árban van...Igaz én MSI K8N SLI Platinum-ot rendeltem de az asus árban jobban ott van szerintem...Én is csak amiatt döntöttem az MSI mellett mert majd ha jönnek a dual core procik akkor ki akarom préselni belőlük a maxot és az MSI-nek a legjobb a fesz. stab. része...Ezen kívűl és ,hogy az MSI-n integrált SB Live! 24bit van az Asus minden másban jobb! Szal ha valakit nem igazán érdekel a két előbbi dolog akkor az Asus mellett szól a PCI express 1* slotok megléte, a plusz tápcsati az SLI módhoz (amit nem is értek más gyártó mért nem tett a lapra),az NF4 chip ezen az egy lapon nincs útban a VGA-nak SLI módban...Szal szerintem számomra az lenne a tökéletes lap ha az Asus megkapná az MSI fesz. stab. részét és lett volna Soundstorm 2 :)

Zollka en kimondottan kiutest kapok a creative mediasource-tol meg a creative mixeretol, ritka egy elfuseralt es vizualisan is gusztustalan darab. Egyetlen kerdesem: tudja dolby live-ot, vagyis hajlando-e hardveresen osszepakolni a hangot es kitolni az spdif-en aka soundstorm?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#377 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 19:59

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 17:24

Bár ez már picit off, de aszem a flashpointban van.

offKÖSZI ;)
mi is a link, mert a www.flashpoint.hu nem számtechboltnak tűnik...

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 02. 14. 20:00 -kor

k s

#378 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:02

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 18:25

Zollka en kimondottan kiutest kapok a creative mediasource-tol meg a creative mixeretol, ritka egy elfuseralt es vizualisan is gusztustalan darab. Egyetlen kerdesem: tudja dolby live-ot, vagyis hajlando-e hardveresen osszepakolni a hangot es kitolni az spdif-en aka soundstorm?

ezt egyik creative kártya sem tudja sajnos. ezért lett volna jó, ha kijön a st2 külön. egyébként a live!24-nek egész szép hangja van (sőt!) analóg kimeneten is
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#379 Felhasználó inaktív   Bazijoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:31

Kicsit tesztelgettem ma, a lényeg, a chipsetnek jó hűtés kell. Most beton stabil a 2720 320-as fsb-vel, a chipset 38 fokos. (venti nélkül ugye 60 fokos volt és 295-nél volt a vége....) Szal csak kell rá egy venti, vettem a zalman-ra egy 4cm-es ventit, le van szabályozva 3000-es fordulatra és teljesen hangtalan... Ja és visszaficcent az 1003.006-os bios, szerintem eddig ez a leg tuningbarátabb....

#380 Felhasználó inaktív   zombijimmy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:39

Azt szeretném kérdezni, hogy minden SLI módba kapcsolható videókártyával kompatibilis a lap, vagy csak azokkal, amiket az ASUS javasol?  eVGA 128-P2-N368-TX GF 6600GT PCI-Express16X 128MB<-- én kettő ilyen karit szeretnék belerakni. :respect: 

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.